• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    URPUTNIK: uz jsem nasel nastaveni filtru, takze se omlouvam Bumblu, chyba byla na druhe strane stolu :) jsou tam i CZ pod 40 ..

MART1NKA: bude mi 40
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    URPUTNIK: Kolko mas rokov ak sa smiem spytat? :)
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    URPUTNIK: no, jelikoz to furt odkladam, placnul jsem tam posledni chybejici fotku, na ktere je samotna kocka :) casem doplnim, Paretovo pravidlo bude muset zafungovat ..

hodinu jsem swipoval a jdu od toho .. a dojmy
    - ze to postupne nabizi min a min vyplneny profily (jsem v neplacene verzi)
    - tak ze tretiny RU/UK holky s hodne vymazlenyma fotkama, ze se mi jim nechce verit
    - CZ mi to furt nabizi kolem 40, kde jsou mlady cesky? :)
    - jednotky pripadu jsou holky, co jsou na Bali ci jinde v zahranici, asi shani pro OnlyFans?

Necham to nejakou dobu lezet, uvidim jak moc tam skutecne reagujou ..

casem zkusim tyden placene verze, slibujou nejakej lepsi filtr, coz zni asi jako jedina zajimava feature :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RAVNOS:
    MART1NKA: nechcete jít na rande spolu? (Netrolím, nepřijde mi to mimo :))
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    RAVNOS: Tinder, Bumble atd. - ludia tam maju napsane, co hladaju, nie je to ziadna mystika. Nie je to len na sex uz davno, ta doba je prec.
    Co sa tyka upravenych fotiek, ja napriklad filter poznam. 40+ chlapi i zenske maju vrasky, ak tam vrasky nie su, je to filter. Je vidno, ked ma clovek i viac fotek, ktora je najmladsia. Inak vzdy v poste prebehne kratka konverzacia kde si otuknes trochu ci si zakladne rozumiete a pak uz je lepsie ist rovno von.
    Myslim, ze ty so svojou pracou budes schopny tie zenske efektivne pretriedit a nebude sa ti casto stavat, ze budes mat nezmyselne rande.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    MART1NKA: a jak to teda funguje? ja som sa ocitol po 22 rokoch vo vzťahu ako "nezadaný/single" a keď sa obzerám po možnostiach zoznámenia sa (mimo také tie random oslovenia na blind, čo mi príde mimo), tak som pomerne bezradný, pretože v mojom okruhu sú vačšinou ľudia zadaní, s deťmi atp. Tinder a podobné apps ma práve desia povesťou, že sa jedná o sex-dating prípadne tam veľa ľudí používa photoshop tak, že potom je tam obrovský gap medzi realitou a profilom, navyše mne nejde o ONS. Videl som, že sa organizujú ešte tie tzv. speed-dating akcie, ale fakt netuším a zároveň by som sa rád bavil so ženou, ktorá sama hľadá/je otvorená možnostiam a tiež sa jej nechce strácať zbytočne čas a zároveň by som chcel ísť niekam na večeru, do divadla, prípadne hocičo iné a užiť si po nejakej dobe "temna" pekne strávený čas.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Tyvole že já se vždycky nachytám..

Ale ten sloh je svým způsobem fascinující
    EIBEEE
    EIBEEE --- ---
    HEJSEK23: Obávám se, že jí to král bramborových lidí nedovolí :/
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    RENA_SULIROVA:a můžeš balit kufry
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---

kdy že Marťany dovolej rasistce REBORNĚ, aby se přestala léčit, aby na ní už nemířilo tolik kamer.

8 hlasy od 8 respondentů

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    ALTOR: Teď zrovna nemůžu. Nemám na takový blbosti čas. Musím založit anketu, kdy že Marťany dovolej rasistce REBORNĚ, aby se přestala léčit, aby na ní už nemířilo tolik kamer.
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    RENA_SULIROVA: Vazne zkus vyhledat pomoc. Mas ted v hlave chaos a treba ti ho trochu odborne pece umozni urovnat.
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    RENA_SULIROVA: Jo, to už je lepší, dík.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SNOWWHITE: Ježííš, ty už jsi tu zas?!

Two thousand people who care, že máš pravděpodobně možná jedno dítě s Ghaňanem mixlym s Tunisany, Palestinci, Syřany a Izraelci, dítě snědý vysoký s tou postavou, jako mají latináři a pravděpodobně druhý dítě máš s Rusem napůl mongolským se šikmejma očima, ne úplně hezký očička jako má třeba bohužel pan Putin, který je ale pravděpodobně jakoby možná jakoby krásný relativně potenciálně integrálně, ale určitě ne globálně, takovym závratnym jiným způsobem, protože všechny bytosti a all runners are beautiful nebo takový oči má Tomio a tohle DÍTĚ, co pravděpodobně vypadá jak nějaká (, jak tu lidi, co jdou nakupovat do večerky s REBORNOU, ošklivě říkaj) ,,ťamanka" nebo ,,čongyně" nebo VYPADÁ ošklivým slůvkem, co by se nemělo podle mě používat na internetu a lidi, co ho používaj, by měli zavřít do blázince, jako ,,žluťoch" nějakej, štve ta věc, že MÁŠ DALŠÍ DÍTĚ pravděpodobně s BEZDOMOVCEM bílym českym smradatym starym s tlustym nosem, kterýmu za komančů sebrali majetek a pak si nestihl našetřit znovu na vlastní byt, takže se nemůže v tramvaji s REBORNOU seznámit a nemůže REBORNU, která teď stejně balí jen děti z dramců, připsat do katastru, aby se ta čůza nechala konečně zajistit a zbouchnout, takže by měl být za to asi potenciálně nebo nepotenciálně možnokvadraticky nemožně vyvezen za hranice města na bagru developerů, který postavili Quadrio a nedali tam lavičky, aby se tam REBORNA a bezdomovec nemohli povalovat a nasvačit a maj prej jít do Starbucks a Mekáče, nebo ještě hůř, máš to dítě s bílou silou potenciální bezdomovkyní s krásnym rovnym nosem, tedy REBORNOU, co zas už od teď nebo vlastně, jak psala, až od novýho roku nemaká a chlastá a ČTVRTÝ DÍTĚ máš možná s Amíkem, to bílý tlustý, protože na něj mířilo několik kamer, se kterym furt právě naopak žerete v mekáči, prokládáte to smaženejma kuřatama a zapíjíte kafem za osm stovek ze Starfucks, protože to preferujete, což je Vaše věc, já už taky na postavu kašlu a vemu si crop top, protože vystrčim na patriarchát pupík, ať si myslí, že na mě buď míří hodně kamer nebo že budu mít taky dítě, což je náš společný zájem, abych si pak s těma dětma mohla stoupnout někomu za mixák, třeba tomu pokérovanýmu, kterej tam hraje v crop topu zásadně a taky všem ukazuje pupík nebo třeba Wilkinsonovi nebo bych ty děti vyvenčila na psíčku nebo na technu se sluchátkama, protože jsem tebe a toho tvýho pankáče možná viděla, jak proti mně jdete v tunelu se VŠEMA TĚMA BAREVNEJMA DĚTMA, CO SIS MOŽNÁ NAFRKALA A TEĎ JE ŽIVÍTE ASI ZE SOCIÁLKY NEBO NE, něco se šustlo v davu mezi Romy na Andělu, co mi to chtěli vysvětlit, NEVIM, ale možná to byla V TOM TUNELU JEN SMEČKA ČOKLŮ NEBO Mikuláš, co jsem tam viděla, ne vy, byla hrozná mlha. Nvm.
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    RENA_SULIROVA: Nešlo by to malinko větším písmem?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: bohuzel pro tvuj ostrovtip dneska se toho da hrozne moc podat online
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Fakt na ni musíte reagovat?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Ale víš, že na pracák a pro socku budeš muset mezi davy těch etnik, které pomlouváš? Pěkně se tam k nim zařadit, třeba si tam najít i stejně nepracujícího manžela!
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    REBORNA:
    Bohnice na tebe čekaj, už bys to neměla odkládat!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam