NEI: Odpovim ti chlapsky a co nejvic primo, ale zaroven je mi jasny, ze to bude pusobit zmrdsky a arogantne, ale upozornuju predem, ze to tak neni mysleny.
1) V zivote jsem u holky prisnej na vzhled nebyl. Nikdy jsem neresil u holek vysku, vahu, vek, barvu oci, vlasu, velikost koz. Tohle vsechno mi bylo uplne u prdele. S par nyxackama jsem chodil, tak sama vis, ze kazda z nichz byla uplne jina a zadna z nich nebyla supermodelka. Vybiram si ale partnerky, ktere maji stejne jako ja rady aktivni zivotni styl. Chozeni po horach, ferraty, jizda na kole, ruzne treky v dolomitech i jinde..atp, coz je preference, ktera samozrejme muze nejake dejme tomu obeznejsi holky vyloucit. Stejne jako treba nesnasim snih a zimu a proto nelyzuju, coz zas muze u nejakych holek vyloucit me.
2) Nevim jak to ma Reborna, ale podle toho co tu pise nejspis furt hleda a to uz tak deset let. Semnou ji samozrejme srovnavat nemuzes. Ja moc nehledam ani hledat nemusim. Napadnice neustale jsou a z poslednich 20 let jsem byl 17-18 let ve vztazich a pokud jsem nahodou single, tak je to proto, ze ja sam bejt zrovna v tom obdobi single chci, ne kvuli tomu, ze bych si nemohl najit holku.
3) Co se naroku tyce, tak cim je clovek starsi (alespon ja to tak mam)..tim presneji vi co v zivote chce a taky jakeho partnera chce, takze ja treba vim, ze nechci holku ktera nevede aktivni zivot, ale sedi doma u televize a cumi na bachelora nebo love island, protoze uz jsem takovej vztah zazil a vim, ze ho opakovat nechci. Stejne jako nechci holku, ktera dela hovno a musim ji zivit. Sem chlap. Ne chodici penezenka. Opet jsem to uz zazil a zazit to znova nechci. Ted jsem navic v situaci, kdy truhlarim a mam prumerne treba 50k mesicne z toho, takze 90% programatorek, manazerek, pravnicek ci influencerek bere 2x - 3x vic nez ja. Jsem teda v situaci, kdy ja beru min nez ty holky a ony toho plati vic..a je to supr.. Uzivam si tuhle emancipaci jak nikdy :). Taky nechci holku, ktera ve triceti bydli u rodicu a neumi nic uvarit ani dat pradlo do pracky a nadobi do mycky. Opet uz jsem to zazil a zazit znova nechci. Stejne tak nechci veganku..etc..Chapes muj point jo? Tim ze uz mas nejaky zkusenosti s temahle vecma, se samozrejme zvedaj tvy naroky, protoze ses v druhy polovine zivota, dost vztahu si zazila a vis co sneses, co ne a co je u opacneho pohlavi pro tebe "red flag"