NEI: Ne. Jen s kriminálkou. Měla přidělenou komisařku svou na to, který si jen šla postěžovat a řešit profil, ale ta ji pak povinně PŘEDVOLALA, ale ne aby REBORNA někoho dostala do vězení, protože REBORNU, jak psala, zdrogovali přeci tak, že nemůže prokázat, kdo s ní souložil, když hned na analýzu nedala sebe hned na tý párty, takže s kriminálkou jen profil a taky jen z důvodu, aby to měli v merku, kdyby někdo z nyxu si chtěl vyčíhnout, zdrogovat a znásilnit zase další oběť. Prostě aby už v tom chlapi tady nepokračovali v tom ,,trollingu" a ,,hateu" údajnym, co už jen přesáhl meze, že nějaký z nyxu daj něco do pití a znásilněj jí, nebo že jí na openairu přepadnou nenápadně zezadu injekcí a znásilněj, nafotěj, nahrajou, vystavěj to.
To tu pak jsou v auditku o znásilnění elaboráty od technařek jako:
,,Pila jsem trochu rumu. Něčo som vypila asi s tím, musel mi tam něčo primíchať, bol tam muž s fotoaparátom, pametám si, že ma začal bozkávat a pak som sa zobudila znásilnená.
Šla jsem to hlásiť, ale policajti se mi ŘEHOTALI."
Tak to REBORNA se shromážděnými pozálohovanými důkazy, jak se tu na ní domlouvaj a fotkou týpka se stříkačkou a výrokem ,,Stůj neb stříknu!" v reakci na její fotku v tílku a v tangáčích, šla klopit na kriminálku spíš zpočátku jen sobecky kvůli sobě a kvůli záchraně svýho profilu, protože už byla z tý šikany zoufalá a nevěděla jak v tý jejich ,,HŘE" dál.
Protože kdo má porád koukat na to, jak se tu holky v nahym auditku vystavujou a pak obratem píšou, jak někam jeli, tam je ,,někdo" zdrogoval a znásilnil a jak se jim i POLICAJTI ,,ŘEHOTALI".
Nebo tak něco.