NEI: Podle chabých znalostí, který mám ze ZSV ze základů psychologie, kterou jsme měli půl roku na gymplu a z toho mála, co jsem se naučila na přijímačky na psychologii, kam jsem nakonec nešla, bych řekla:
Při pohovorech na většinu pozic kdysi jsem měla krom testů jazyků OK, taky OK i testy inteligence a pohovoru byl často přítomen i člověk s psychologickym vzděláním.
Takže kognitivní funkce snad doposud OK, dobrá matika, průměrný IQ testy, dobrej pamatovák, dobrý vybavování čísel a slov.
Tak chybí ještě RORSCHACH:
1. škraboška looku netopýr
2. dva tančící trpaslíci
3. dvě tančící prsatky s copo-drdoly a možná i připínacími penisy
4. obr s ocasem, v realitě muž, který stojí/klečí nade mnou a já mu ho kouřím, v mých snech muž s větším přirozením, které se mi snaží zasunout na kraj análního otvoru, později stále hlouběji (pardon, ale chci nějak POBAVIT V JEHO NUDNÝCH DNECH I KOUDYHO! :D )
5. můra nebo motýl, na barvě nezáleží, i motýl se může ve stínu jevit jako šedavý
6. javorový list
7. dvě babky obličeji proti sobě nebo dětská kolébka
8. rozvitý květ
9. část rostliny podobné kaktusu, květ má nahoře a dole
10. luční kvítí, součástí je i modrý květ chrpy polní, takovou barvu očí jsem měla jako dítě (+ následuje lehký úsměv na psychologa/psycholožku)
Tak. A někdo to může rovnou vyhodnotit. Nebo si to uložím a někdy jim to tam pošlu.
![](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ea/Rorschach_inkblots.jpg/320px-Rorschach_inkblots.jpg)