• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ano, necekal jsem, ze bych ti mohl otevrit oci. U Gembice to taky necekam :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Ja bych přihodil ještě tak pět nyxáků, mojí matku a učitelku češtiny z 3.B.
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    MEANKITTY11: To není cirkus, ale komplet lunapark i s cirkusem, prodejnou cukrové vaty i obludáriem.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Promin ale to ze me tu nekdo srovna s nekym, kdo je uplne jinej nez ja a prednese k tomu sedm argumentu z nichz jsou vsechny mimo a ani jeden neni pravdivej nebo relevantni..to nepovazuju uplne jako seter :)). Je to jak kdybych avatara srovnaval s unuxem nebo tebe s gembicem nebo snowwhite s pulnoci.. Rekl bych, ze mi vsichni jsme obcas kreteni/pica, ale do pulnoci, gembice, unuxe nebo reborny mame porad dost daleko.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    :))) koukám, dneska přišla fáze: někdo mě moc setřel, tak do diskuze zatáhnu pět náhodnejch ID, co šla zrovna kolem, ještě před snídaní.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: To ze drzis nejaky akcie jeste neznamena ze si z nich muzes zaplatit premiovku. To bys nejdriv musel uzavrit pozice, vybrat penize, zdanit je pokud si neprosel casovym testem apod, ale nebudu te tu poucovat Gembici..abych si nepripadal jako Reborna! :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Btw. Koudy, nebuď krpatej, hlásíš tu po nyxu obden, jak si vydělal bambilion a půl na akciích, tak si tu prémiovku zaplať a nesnaž se furt donutit svý domnělý internetový protivníky, aby si tě dali do ignoru sami...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KULA: Gembicovi je hrozne podobnej omnihash tim stylem nyxi komunikace!
    KULA
    KULA --- ---
    Avatar je Unux? Já myslel, že je to Giomiki. A že Vevercak je ten jednorukej Gembic?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Tak dojmologii cloveku oci neotevres unuxi :D..Jak rikam. Ignore bude pro tebe vysvobozenim. Ja nyx beru uz od dob pozvanek tak jak ho beru a to zadnej avatar z internetu nezmeni :)
    OMNIHASH: Presne.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Ba dum tsss

Tak tohle srovnání je za milion bodů!
    Ano, necekal jsem, ze bych ti mohl otevrit oci. U Reborny to taky necekam :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---

- ja deti mam a vztah taky.
    - na partnera nemam prehnany naroky. Kdybych mel, tak nejsem ve vztazich.
    - za idealniho partnera jsem se nikdy nepovazoval. Idealni partner neexistuje.
    - predchozi vztahy nevysly nejen kvuli partnerum. Nikdy neni chyba na jedny strane.
    - kdyz predneses relevantni argumenty a ne tuhle dojmologii, tak ti to klidne uznam.
    - zatim tu vyvracim jen tvoje nesmysly.

Jak rikam. Je to asi jako kdybych napsal ze ty a Unux jste uplne stejni, protoze oba mate deti a jste ITaci..Fakt doporucim ten ignore. Bude ti na nyxu lip :)
    KOUDY:
    - pres ctyricet, bez deti a dlouhodobyho vztahu - check
    - touzi po detech, ale na partnera ma prehnany naroky - check
    - povazuje se za idealniho partnera - check
    - predchozi vztahy nevysly kvuli partnerum - check
    - ignoruje argumenty - check
    - opakuje vyvraceny nesmysly, jak kdyby to byla fakta - check
    - nedokaze reagovat na pointu postu - check

neni to zdaleka poprve, co te na to upozornuju a s pribyvajicima rokama je to jen horsi. Ty si myslis, ze s lidma diskutujes, ale to si mysli i Reborna. No, glhf.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: jestli ti fakt muj zivot nebo styl komunikace prijde stejnej jako tady reborny, tak mas nejspis nejakou mentalni poruchu a doporucuju ten ignore.
    KOUDY: tak ona si mysli to samy. A ne, fakt nejde o elona. Ono je az strasidelny, jak jste si s renatou podobni.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: ne kamo. My se setkavame jen v klubech o Elonovi, kde ja rikam, ze Elon je kreten, ale jeho technologicky firmy cenim, zatimco ty rikas ze Elon je kreten. Tecka. Takze se tam neshodnem. Nase diskuze fakt nejsou stejny jako tady reborna, ikdyz ti to tak mozna muze pripadat. Ty mas jen problem respektovat, ze nekdo jinej ma na neco jinej nazor nez ty, zatimco reborna zije v simulaci :)
    KOUDY: konecne chapes, jak se citim v komunikaci s tebou. Takovyhle logicky kolotoce tu predvadis kazdej den :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Uuuu zasah :D
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SNOWWHITE:

Já tě chápu. Plochá jak prkno, kozy žádný, snad tehdy ještě ve třiceti nedoštudovaná, furt s nim poslouchat v nějakym zapadlym malym zaplivanym pajzlu, jak někdo vyřvává do mikrofonu nějaký negativní nebo politický moudra, mezi lidma, který kdysi rozflákali výlohu u Mekáče nebo kde, maj flastr nebo dluh za škodu a nemůžou tě pozvat ani na lahváče...

...zatímco nějaký prsatý baculky s pěknym obličejem, který dodělaly vejšku ještě ve 24, vykrucaj zešampáňovaný vesele 50 až 300 kiláků daleko na svejch intergalaktickejch vibračních tancovačkách na loukách u nádherných lesů pod hvězdným nebem mezi stovkami až tisíci vesele se bavících lidí nebo někde lítaj na kole a při tom se jim vytáčej do stran ty ženský boky a natřásaj ty kozy, který ty nemáš...

To nasere! Chápu.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam