• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NEI
    NEI --- ---
    Renčo neboj, já mimíse nejspíš taky nestihnu, tak spolu pak můžeme chodit venčit hlodavce v kšírkách.
    Ale nebudeš říkat mýmu kralíčkovi, že je nějakej přicmoudlej a že zabírá místo v králíkárně, jasný?

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MEANKITTY11: Přesně tak.

Do takový lokality jsme se kdysi odstěhovali z centra a vyrostla jsem v takový lokalitě, mimo centrum. Ale když už jsem přišla o ten byt tam, tak mám za to kompenzaci, že jsem se vrátila sice do nájmu, ale k centru.

A taky už vidim, jak vystoupim třeba ve 3 ráno v takový lokalitě a dojdu bezpečně domu.

Ne ne ne, to chce hezky osvětlený nábřeží, kde jede tramvajka jednou za půl hoďky a pak šupačit rychle jen přes ulici, rychle pryč před úchylama.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    ALMIGHTY88: A já myslim, že myčka narozdíl od pračky neumí dávkovat vodu - tedy nevím, jak která.
    No i kdyby.

Stejně to bude náramně ekologický šplouchat tam za týden jen 1 hrnek, 1 talířek po snídaních, kterej si nechávám celý týden na stole a jen ho po pečivu opláchnu vodou, 1 talíř a kastrůlek nebo 1 pánev po tý sobotní nebo nedělní obědo-večeři - to je totiž nádobí ze týden, když chodím do práce a půl víkendu tu nejsem. Tedy nádobí teď, když bydlím sama a nemám komu vařit.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    NEI: na chuchli nebo stodůlky je slečna moc hóchnóbl :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: tohle je naprostej nesmysl a byl bych rád, abys tady přestal opakovat svoje bludy
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    RENA_SULIROVA: Z mých zkušeností jsem nenarazil ještě na myčku, která by kontrolovala naplněnost. I s těmi 4 talíři se úplně v pohodě zapne :)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: By cash, men.

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: OK.
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Stejně jim radši říkej že jsi zaměstnaná, jen pro jistotu.
    Nebo si ten nájem na 2 roky předplať a budeš mít klid.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Přeci když člověk maká, pak nemaká a něco utratí, ale pak zase 3 roky maká alespoň za těch 30 tis. čistýho, má obědy v práci a moc nevečeří a platil doteď nájem 12 tis., tak mohl šetřit 10 tis. měsíčně a za 3 roky má 300 tis.,

což snad na chleba a vodu/čaj, zeleninu, ovoce, rybu, jogurt a ten nájem za 15 tis., když mu ještě něco příjde na účet, stačí skoro na 2 roky, ne?

Cooo?

KULA
    KULA --- ---
    RENA_SULIROVA: můžeš se spolehnout, že pokud to nebude první otázka, tak to bude hned ta druhá. Jistě, můžeš se sama hned představit jako Rentiér nebo uživatel sociálního systému.
    NEI
    NEI --- ---
    Tak Renata může čistě hypoteticky i lhát a říkat že momentálně pracuje.
    Je to sice blbý, ale lepší než skončit někde v azyláku na malým lůžku na palandě v pokoji pro tři za sedm tisíc korun, vši a blechy included.

Většinou po tobě majitel bytu nechce potvrzení o zaměstnání.

Když mu k tomu dáš potvrzení o bezdlužnosti a výpis z TR, mělo by to stačit.

A ideálně nosit s sebou i keš a byt zarezervovat hned pokud se ti bude líbit a bude levnej.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Jak to je s požadováním zaměstnání nevím.

Já myslela, že stačí bezdlužnost a prachy na účtě.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: ,,Akorát bych se teď vykašlala na hledání taťky pro mimíse, to by mělo počkat."

NAOPAK. Hledání taťky na mimíse už nepočká. Kor u žen nad 35 let. To čekalo teď 3 roky, kdy jsem hnila v práci.

A jeho nalezení by přeci vyřešilo i další problém s bydlením.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Rozumíš tomu, že když nebudeš mít stálý příjem, tak s tebou nikdo žádnou nájemní smlouvu nepodepíše?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Na přestěhování tak 3 dny to odtahat a pak závěrečná jedna jízda autem, nevím, kdo bude asistovat, zda táta nebo známej a pak tak 2 dny na vygruntování bytu, rychlej to nestíhám.

Takže 5 dní, což už je rozsah jak dovolená a to oni ve zkušebce nedávaj.

Na víkend uvažuju v březnu o lyžích a na jeden ten víkend, kdy zrovna může táta s autem, už mám plány.
    NEI
    NEI --- ---
    Ještě furt se dají najít pidi byty s cenou do 16k.
    Ale chce to víc snahy, trpělivosti a štěstí.
    A ideálně zaplatit si bezrealitky premium služby.

NAVARA
    NAVARA --- ---
    MMORT7: Třeba si ji vezme do podnájmu někdo, kdo bude pravidelně potřebovat mazat záda a nohy kafrovou mastí a připravovat snídani a dá si to jako součást nájmu! :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: Na zaplacení celoročního nájemného (u smlouvy na rok) iirc nemá. Což je asi jediná varianta pro nezaměstnané - protože majitel nějaké podpory které nemusí dostat, případně jí je odeberou až odmítne práci v KFC, opravdu řešit nebude.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: Snad jí připomenutí důsledku, že si ji jako nezaměstnanou nikdo do bytu nevezme, v rozhodování pomůže…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam