• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE: Hm. To bude možná tím, že si tě REBORNA s někým buď spletla, s bývalou spolužačkou, protože nechápe, proč kdybys byla ona, ta kdysi na ní hodná a přátelská spolužačka, bys tu byla celou dobu proti ní v tý aféře jejího zdrogování a znásilnění.

Třeba jsi jí jen nevěřila. Protože ona to nechtěla hned vybalit, že byla znásilněná. Že si tu soulož pak přesně vybavila a co se chvílemi dělo i přes to zdrogování. Tomu se řiká VYTĚSNĚNÍ A POPÍRÁNÍ, VÍŠ. A prostě asi neměla důvod to sem hned od začátku otevřeně psát, že nesla známky znásilnění.

Nebo jsi úplně někdo jinej a jde jen o shodu jmen.

A pokud jsi REBORNU viděla na akci v roce 2003, tak asi moc dobře víš, že nebyla ani alkoholička ani nebrala drogy.
    Tehdy v tý souvislosti uvedla, že měla s tím bývalým přítelem někde na půl, jen půlku extáze, jen někdy jednou za půl roku na nějaký velký akci zcela výjimečně a bylo to proto, že jí to předtím kdysi někdo opravdu hučením a nátlakem vnutil, když byla přiopilá v jednom klubu..takže když věděla, že jí to nic neudělalo strašnýho, tak to pak párkrát tehdy s tím přítelem, se kterým byla 3 roky, měla.

A od roku 2007, jak psala, UŽ PAK NIKDY ŽÁDNÝ DROGY NEMĚLA.

A ,,pobíhalas tam sama samotinká bez jedinýho kamaráda či kamarádky a sháněla jsi, kdo by tě odvezl do Prahy" To bylo logicky tím, že REBORNY přítel, se kterým ten rok začínala chodit pak na 3 roky do roku 2006, byl z jiné scény a na takovýhle akce skoro nejezdil. Jezdili a chodili spolu jinam.

A ano, měla jak psala po roce 2007 i 2 přítele, každýho 3 roky, se kterými jezdila občas i na techno.

Ale dítě chtěla až s bývalým snoubencem, se kterým byla skoro 4 roky a bydlela 3 roky.

Máš prostě lidi ,,tlupový", co jsou rádi v partě kamarádů a pak lidi ,,párečkový", co jsou radši ve dvojce žena-muž. REBORNA byla prostě typ ,,párečkový".

Ale zdá se, že se z ní bohužel stal vlk samotář, po rozchodu a zejména po tom zdrogování a znásilnění to byl vlk samotář-alkoholik, i když psala o svym kamarádu s výhodami, se kterým teď prý 4 roky si byli věrný a maj se i rádi, ale prostě na pořizování mimin to není.

A co se týče vína nebo kdysi placatky Božkova do batůžku, jako je to hrozný, jaký jsou Češi, zejména bejvalý chudý studentky a studenti, ŽIDI.

Ale jak vidíš, vždy je lepší alespoň trochu šetřit.

A já si myslím že Shakira Beyoncé REBORNA by jako mohla akce trochu podpořit, jako to dělala chvíli v předchozích letech,
    ale tehdy nějakej čas si prostě opravdu nemyslím, ŽE ZROVNA SHAKIRA BEYONCÉ REBORNA by měla tehdy ve svý situaci, kdy po VŠ obtížně v krizi sháněla práci a pak se dlouho profilovala na lepší místo, že by zrovna ona měla být ten, kdo bude nějak mega ty akce finančně podporovat a zásobit bar prachama.

Furt to tu snad může mít i tu formu:

Kluci za peníze, holky ZADARA - tedy ne tam figurovat jen jako potenciální řezivo a mít to na základě toho JAKO VŠECHNO ZADARA.

Ale akce typu, že dá holka za vstup skoro DVA TISÍCE A NA BARU ZA NOC ZA TŘI KOKTEJLY, KTERÝ ANI NECHCE, ALE JEN NA BARU NENI VÍNO, NECHÁ 1300,-
    Jako že akce skoro za TROJKU?

Tak to už jako je takovej support, kterej si třeba já můžu zatím dovolit jen jednou za život.

Měla jsem dřív partnery, který mi s touhle položkou jako ženě pomáhali, platili mi cestu a zvali mě na pití, víš.

Pokud neznáš - velmi příjemné.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KULA:
    RENA_SULIROVA:

Protože vnitřní síla a statečnost ženy může jít někdy taky ruku v ruce s její tehdejší postupnou vyšší a vyšší vykripleností a totální idiocií.

Prostě jsme na nyxu. Je to tu plný deviantů, kreténů a taky i totálních vykriplenejch idiotek.

Bohužel.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KULA: Hm, REBORNA psala, že jí na nyx známí zvali už od roku 2003 nebo nevim, kdy přesně. No od jeho založení bylo osobně na akcích pozvání od jeho prvních uživatelů.

Ale nechtěla, holka chytrá, nechtěla.

Tak tohle jsou výsledky nyxu.

Pár IDs se obstojně seznámilo, bylo i pár znásilnění, desetina uživatelů skočilo a jsou na vozejku nebo už pod drnem, pár si jich hodilo mašli, nespočet skončilo v blázinci.

A REBORNA kde skončí?

No to se má brzo rozseknout.

Je slepá holka, je. Krása REBORNY ji neobměkčí, možná ani spravedlnost člověka, kterej chtěl jen něco dobrýho a jen si ve svym stavu po tom znásilnění něco neuvědomil, tak doufejme, že snad obměkčí jiný argumenty.

Jen tak vědět, co se řeší, nevim, prostě něco.
    KULA
    KULA --- ---
    Nyx je zase jednou světovej, má large language model jménem Reborna už nejméně od roku 2019.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KOUDY: Jak to myslíš?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    A to te osvobodilo?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KOUDY: Hele já nevim.

REBORNA možná půjde za rasistický výroky do blázince, možná za něco jinýho, co se asi řeší, do vězení.

Možná už nikdo neřeší nic a mohla by mít po 5 letech konečně klid a pokoj a být volná jako pták, lítat po klubech a openairech a pít víno a pak v zimě zase po klubech.

Třeba dá konečně nějakýmu z těch ,,negrů", co jí furt někde balej, aby taky věděla, jak to jako s takovym probíhá, protože černocha ještě neměla a nacvičej nějaký péčko, ale to asi neklapne.

Ale byla by to asi z výše zmíněných paradoxně pro vlastenku ta nejlepší varianta, kdyby to skončilo jen sexem s ,,negrem", co nechtěla.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KOUDY: Schrödingerova REBORNA je fyzikální myšlenkový experiment, který ilustruje paradox kvantové superpozice dvou stavů na příkladu ženy, která by měla být současně přítomna i nepřítomna. Problémy tzv. kodaňské interpretace kvantové mechaniky a vlastnosti mikroskopických fyzikálních částic, jsou sice nesmyslné při přenesení na objekty známé z běžného života. Experiment přibližuje „selským rozumem“ obtížně pochopitelné kvantové jevy, včetně toho, že superpozice zaniká realizací jednoho z obou stavů v důsledku měření, které v případě REBORNY proběhne otevřením krabice, ve které je REBORNA umístěna.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RENA_SULIROVA: a je ta Reborna ted s nama v mistnosti?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KOUDY: Tak všem, se kterými jsi chodil, pětatřicet nebylo. Tak u těch mladších mohl být důvod, že třeba do 30 hlásaj, jak nechtěj děti a pak jim v 34 letech ,,cvakne" jako REBORNĚ, co úderem 33 chtěla se snoubencem dítě a jen čekala, až ji požádá o ruku, než se na tom normálně dohodli.

A jak pak zmizel zpět do jeho rodiště, tak pak jak byla rozhodlá, že teď je ten pravý čas těhotnět, tak byla dokonce od 35 let pak názoru, že bez mimíse se nedá žít.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RENA_SULIROVA: Podle me byste se s avatarem k sobe hodili. Jste uplne stejni :))..alespon co tak koukam tady na nyxu. Navic je to programator!
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    AVATAR: Tak KOUDY prej chodil i s pětatřicítkou, no původně psal něco jinýho, že má jen samý mladý, co mu hned do dětí asi nepudou, ne, tak kdo se v tom má vyznat.

[RENA_SULIROVA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky]
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RENA_SULIROVA: A kdyz chodim s petatricitkama, ktery deti nechtej, protoze uprednostnujou karieru a chtej je az ve ctyriceti, tak je tvoje dicapriovska logika kde?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: Já myslím, že se až tak nemýlím.

KOUDY ty ženy ani nenechá dorůst do třiceti, než by dítě chtěly a už je střídá.

[RENA_SULIROVA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky]
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: To mně jen jeden ex chodil křičet pod okno. Někdy i dost opilej. Zoufale křičel a volal mě.

Chvílemi i lituju, teď jak jsem sama, že jsem se s ním rozešla.

Věřím sice tomu, že každej z těch 5 kluků, se kterými jsem od 17 do teď s každým 3 roky a s bývalým snoubencem 4 roky, byla, že každej mě miloval. Některej víc , některej míň.

Ale když si vzpomenu, tak mám pocit, že ten, kterej mi chodil volat zoufale pod to okno, mě miloval ze všech nejvíc. Miloval a potřeboval. A já ho opustila.
    Jedinej, kdy to nebylo ani že by mě nechal, ani vzájemný, ani zmizení snoubence zpět do rodiště, ale jedinej, kdy jsem ho nechala já.

Asi mě fakt miloval.

Ale jak tam chodil mi zoufale volat pod okno, někdy i opilej, když já už byla rozhodlá, že konec.

No neměl sebemenší šanci. Bylo to ,,no mercy." Byly tam nějaký v tý době vážný důvody to ukončit.

Jo a jeden týpek ze seznamky mě po jedinym setkání, po jedinym rande, pak kontaktoval a přesvědčoval ještě tři roky, ať s ním jsem, ať se s ním sejdu.

No byl to stalking už.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RENA_SULIROVA:

Me holky znasilnujou neustale, ale s mym souhlasem.
    Jsem to co jsem..Jak by rekl Pepek Namornik.
    Dicaprio je mensi a starsi nez ja. Me je vek, barva oci, vlasu, oboci nebo velikost koz u holek naprosto u prdele. Kdyz se podivas do vztahu nyxaku tak zjistis, ze kazda moje holka byla uplne jina.
    Avatar psal svoji dojmologii, kterou jsem mu v par vetach vyvratil. Sam je otec dvou deti ktery nema v peci, takze se do nej kvuli tomu jako on do me nebudu navazet.
    Takze ano. Mylis se samozrejme :)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KOUDY: Nevím, do jaký míry jsi jel v tom plánování toho znásilnění, plusíky nic nedokazujou.

Takže nevím, kdo a co jsi.

Ale napsat, co si o tobě myslím, můžu.

Někde se tu psalo, že jsi jako Di Caprio, že máš stále mladší a mladší holky, takže jen ženy do 25 nebo možná max 30 let.

A zároveň tu AVATAR psal, že nemáš dítě nebo jen nějaký, o kterym jsi léta nevěděl. A že střídáš ženský jak ponožky.

A tvoje obrana byla o tom, že žádná nechtěla DÍTĚ.

Takže já si o tom myslim, že buď nechtěli dítě konkrétně s tebou nebo DALEKO SPÍŠ PRAVDĚPODOBNĚ, že ten problém mohl být v tobě, že tys ty ženský ani nenechal dorůst do věku, kdy jim bude nad 30 nebo nad 35 let, to bys pak viděl, jak by každá dítě chtěla.

Ony totiž nejen vysokoškolačky chtěj děti později. I ženy vyučený třeba nemaj ještě do 30 vyděláno dost peněz jako zálohu, aby se cítily bezpečně. Některý vyučený si třeba ještě před třicítkou dodělávaj maturitu. A třeba holky s maturitou z gymplu, která je sama o sobě bez vejšky skoro na prd, si třeba doplňujou před třicítkou vzdělání nebo lepší pracovní zkušenosti.

Takže ty ženy třeba dítě chtěly, jen o pár let pozděj.

Ale tys jim ani nedal šanci, nenechal sis je tolik let, aby to dítě mohly začít chtít.

Tak to si myslím. Ale je to jen dojem z textu na nyxu.

Takže se můžu mýlit, stejně jako se tu mýlili v REBORNĚ.
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: No dovol, já inbox nikdy nezverejňuju.
    A z fotek bytu se nedá vyzkoumat kde bydlíš.
    Když nebudeš posílat výhled z okna.
    Nebuď paranoidní.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Raději ne. Abych pak neměla psychopaty z nyxu ne jen na akci, kam jedu, ale ještě za dveřma.
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Jé, tak to moc gratuluji.
    A za kolik?
    Kdyžtak mi pošli do pošty fotky, baví mě interiéry.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam