• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    OVERWATCH: ?? Hustý, tohle je celkem jasný...
    To mi řekněte,jak to taková osoba dělá :D to musí mít Super charisma na čísle 10
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NEI: Chyba je i v nem, clovek musi prece mit nejakou hranici, nebo odpovednost. Kdy proste vi, ze dal uz nepujde. Navic on nechce slyset ani videt co mu rikaji pratele. Urazi se a jedna impulzivne za jakykoliv kriticky nazor.
    NEI
    NEI --- ---
    OVERWATCH: Což se stane ve chvíli, kdy mu už nikdo nikde nic nepůjčí.

Bože, to je fakt hrozný tyhle lidský příběhy.

Skoro si říkám že totálně zadluženej a odkopnutej aby pak si to rovnou nešel hodit.

Jak se ta holka jmenuje?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ta osoba ma vetsi spotrebu na den, nez prezident USA! :-D Pocital jsem ze jeji denni spotreba ja asi 10.000 czk.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NEI: On zije v bludu ze je princ na bilem koni, ktery ji zachranuje zivot. Ona z nej uz vyzdimala (za 3 mesicu co se znaji) asi 800.000 czk. On si zacal uz pujcovat aby ji pomahal z jejich dluhu a problemu. Ted prisla akce ta, ze ona ma dostat byt a ten prodat a jemu penize z toho vratit. Osobne si myslim, ze mozna zadnej byt neexistuje. On ji veri a planuje svatbu a svatebni cestu v zahranici...

NEI: Ptal jsem si i psychologa, prej mu v tomto pripade pomuze jedine az ho ona odkopne.
    NEI
    NEI --- ---
    OVERWATCH: To je ale fakt strašný.
    Známej žije v nějakým bludu.

Ještě by mě zajímalo po psychologické stránce zda s tím nejde nějak hnout.
    Myslím tím aby ses zkusil obrátit na nějakou psychologickou poradnu.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NEI: Ptal jsem se kamosky, ktera dela na kriminalce a pokud ji to on cpe dobrovolne, tak s tim PCR nic neudela.
    NEI
    NEI --- ---
    OVERWATCH: Hele a nedalo by se na tu typku podat TO za něco jako nekalé praktiky?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: zajimavy, ja si teda uzival plnejma hrstma, jako bonus vzniklo dost fotek a uz me pres ne stihla dokonce vydirat. ale to uz byl jen takovej zoufalej pokus, od totalne vyprazeny smazky. stacilo ji odkazat na par.175 TZ, za vydirani 6mes az 4 leta nebo penezity trest.
    no zijem jenom jednou, ale urcity zensky to zkousej neustale, mozna ze uz na nej ma marerial. mozny je vsechno, taky jsem cjvili cumel, ze jako wtf kocko, timhle si fakt pomuzes...
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    OVERWATCH: takze ze zlatokopky tu razem mame Nigerijskeho prince... Mno, asi ho opravdu bombardovat vsemi clanky o podvedenejch napadnicich... A mozna jeste film Tinder swindler nebo jak se to jmenovalo.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PALEONTOLOG: Ja si vubec nejsem jistej jestli se vubec vidaji. On rika ze jo, ale kdyz jsem chtel spolecny foto, at se s ni pochlubi, tak byl nesvuj a odpovedel ve smyslu, ze mi zadny foto neukaze...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: beru to sportovne, jinyho takovyho cloveka v republice uz nenajdes, pani je unikat a ten si apanaz za me zaslouzii. taky jsem se s tim clovekem dost posunul v urcitych ohledech a beru to i jako investici do sebe. tady tvuj kamos, to je ryzi vysavani, obloze, lhani. to neni jako kdyz nemela pjeto na skolni fotky, nebi nevysla se zradlem do konce mesice.. to je prava zlatokopka. at ji jednou rekne ne, s tim ze ted nema, ale za mesic to sezene. to bude kecu. mrda s ni ason? :))
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PALEONTOLOG: Je dobry, ze to beres sportovne. Ja jsem zvedavej kdy to memu znamemu vsechno dojde a probere se.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    akorat ja do toho sel s tim, ze znam vsechny redflags a proste jsem to vedome podstoupil s tim, ze po pul roce bylo jssny, ze penize hazu de facto z okna. nemam si co vycitat, risknul jsem to mam k vypraveni takovej pribeh, ze by to vydalo na knihu :)
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    LUKACZECH: Spíš úplně blbej.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: neudelas nic, max. se hozeptej, co by se stalo, pldle nej, kdyby prachy nedal :-D za me to bude cokoliv od trestnyho mlceni az do madavky.
    ted mi skoncil jeden bizardni vztah, ve lterym se to rysovalo priblixne podobme, ale pani se zakoukala do dylera a povedlo se ji to pri jeji sfetle blbosti provali. s nim dokazala shodit 20kg za 2 mesice, navysila svuj globalni dluh o 0,5M a pak mi oba jeste vykradli byt. samozrejme, jakmila zjistila, ze ode me nikdy dalsi prachy nedostane, z te zamilovane kocicky se stala priserna san :-D dlazdic by se stydel :)))
    at ji jednou nic neda a pocka, jak si ho pak bude vazit pro ty jeho chlapsky voci :-D
    LUKACZECH
    LUKACZECH --- ---
    neni nic smutnejsiho nez zamilovanej chlap .)
    OVERWATCH: zeptej se ho, jestli mu za ty prachy ten sex stoji a jestli by vykriceny dum nevysel levnejc :D
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    OVERWATCH: novinky.cz temer kazdy zverejnuji clanek o tom, jak se nekdo nechal na internetu, pres emaily, na seznamkach, na bitcoiny napalit .. zatim mne nenapadlo nic lepsiho, nez tyto clanky, kazdy den preposilat. Verim ze kdyz nepomahaji argumenty, kvantita utluce naivitu i tech nejodolnejsich jedincu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam