• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tak ja reaguju na Avatara kterej sem hazel obrazek Hezkyho Henryho :), ale radsi jsem tam stejne dopsal ze ma mit chlap konicky, chovat se slusne a bejt gentleman. Je to kdyztak v druhem radku odspoda :) + to co jsem napsal dost napomuze tomu aby byl chlap zdrave sebevedomej a sam se sebou spokojenej. Jde to ruku v ruce.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    Lol, navrch huj, vespod fuj :D. Žádná muskulatura nespraví absenci mentální pohody a nějaké zdravé sebelásky a integrity. Místo tunění zevnejsku bych energii v prvé řadě soustředila na to, aby byl člověk sám se sebou v pohodě tak, aby celou svoji existenci nestavel na ne/přítomnosti romantického partnera.

Kvalitní přátelské vztahy, vyrovnaný vztah s rodinou a se sebou, that's the magic.

Když neklape tohle, stejně se ty vztahy vždycky poserou.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Co muzes jako zhrzenej incel udelat pro to, aby te pulka populace neignorovala.

- Zacni cvicit. Sniz procento tuku v tele. Tim ti vyniknou licni kosti, kontury obliceje apod. Naber alespon nejakou svalovou hmotu.
    - Sprav si vlasy, sprav si zuby. Starej se alespon obcas o plet..i jako chlap.
    - Pokud sedis furt u kompu, tak se nauc sedet rovne (kup si stul u kteryho se da i stat. Jestli mas zbytecnejch sto litru, tak ti ho klidne vyrobim..bro to bro!)..Nechod s hrbem, ale vzprimene. Pokud ti je nad 30 a uz jsi vystridal vetsinu vlasovejch stylu, tak si nech od nejakyho kadernika poradit, kterej ke tvaru tveho ksichtu sedi nejlepe a toho se drz.
    - Chod upravenej. Ne jako bezdomovec. Vyber si casual styl a volnocasovej styl a toho se drz. Oblikej se umerne svymu veku. Pouzivej deodorant, cisti si zuby, pouzivej mezizubni kartacky.
    - Najdi si konicky o kterejch budes moct vypravet. Chovej se slusne. Bud gentleman, ale stuj si za svym nazorem pokud ses predsvedcenej o tom, ze je spravnej.
    - Kdyz se ti libi nejaka holka nebo druh holek, tak se zamysli nad tim, jakym chlapem se musis stat, aby ta holka mela o tebe zajem, nebo alespon opetovala ten tvuj.
    INSEQUI: já taky nikdy nikde nenapsal, že jsou ženy píče. Ani jsem to nikdy nikomu neřekl, natož abych si to myslel. Že se ale tvoje posty neshledávaj s pochopením u lidí, kteří se snaží a přesto jsou půlkou populace se štěstím jen ignorováni, tomu se nedivím. Za prvé je to čistě anekdotické vyjádření z tvé osobní zkušenosti, které jde proti realitě a statistikám a za druhé je to pro ně jako říkat, že tráva je modrá i když oni ji vidí zelenou.

Tematický obrázek:

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    AVATAR: je te dost a ted uz zase. Nevim, co si tim dokazujes, ale prosim... posluš si.
    MICHELLEDANIELS: "všichni víme, ale já tvý posty moc nečtu." Další projev hlouposti.

Nevím, proč sis mě vyndala z ignoru, ale já si tě tam dám. Jen urážíš a pak se divíš, že se ti to vrací jak bumerang a ani nejsi schopná to pochopit, když tě na to někdo upozorní. Hloupých je polovina planety (IQ pod průměrem), nemáš se moc za co stydět, tak si to tak neber.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    MICHELLEDANIELS: já si myslím, že je to tvoje vyjádření vlastně ještě horší. Říkáš, že takoví jako on mají být někde zavření.. uf.

Ten multak máš jen jeden?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    B3DA: pokud si myslis, ze tohle vyjadreni je hovadske urovne avatara, tak ti to asi bra nebudu.

AVATAR: bla bla bla, kecy kecy šáša Krusty. Ja tve prispevky moc nectu hele.
    MICHELLEDANIELS: já to píšu o tobě, ne o ženách. A to na základě hloupostí, co tu dnes a denně plodíš. Jsi pro mě ID na nyxu, nikoli potenciální partnerka. Proč bych tedy neměl být upřímný?

Třeba i když si s Nellas mnohdy nerozumím, její názory obvykle hloupé nejsou a za hloupou ji nepovažuji a ani jí to nepíšu. Stejně jako naprosté většině ID, protože jsou tu povětšinou rozumní lidé. Ani o insequi si nemyslím, že je hloupej. Jen to, že si nedokáže představit život někoho jiného.

Z mých vztahů znáš pouze to negativní, protože jsem to psával do auditka Ženy, co vás na nich štve. Což byla dvě období po rozchodech. Že jsem se s tím nesrovnal? To nevím, myslím na to jen velmi výjimečně a už dávno ne s negativníma emocema.
    B3DA
    B3DA --- ---
    MICHELLEDANIELS: to jsem psal?

Narazim na tohle, v souvislosti a tvou predchozi zpravou, kde delas v zasade to samy

'k ženam, ktere neznas vyjadřovat jako hovado nebo o nich hloupě v internetové diskuzi tvrdit, že jsou hloupé.'
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    B3DA: ja pusobim zhrzene z muzu? Tohle je ciste mirene na avatara, ktery co ho roky ctu, tak na zensky jen plive. Takze porad lepsi, kdyz se stranni, nez kdyz si ty mindraky na zenskych leci - coz dela teda asi jen v diskuzich.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    Ahoj intothewild, michel v převleku :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    MICHELLEDANIELS: no, tohle je z toho samyho hrnecku 🤷
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    AVATAR: ona to možná myslela tak, že kdyby ses snažil, tak budeš tak atraktivní, že mnoha ženám zůstanou oči pro pláč, protože si je nevybereš. Možná ne. Ale z napsaného textu nevíme :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    AVATAR: vsichni vime jaky jsi mel s zenskyma zivot a ze ses z toho neoklepal dodnes. Kazdopadne to ti stejne nedava pravo se k ženam, ktere neznas vyjadřovat jako hovado nebo o nich hloupě v internetové diskuzi tvrdit, že jsou hloupé.
    INSEQUI: už sis pustil to video s oficiálníma číslama od tinderu, nebo pořád radíš, že stačí se trochu snažit? Čísla nelžou.
    MICHELLEDANIELS: hele já prožil s ženskejma půl života, mám děti, měl jsem i nevlastní. Že teď nemám zájem o vztahy a nic mě v mozku netlačí to změnit beru jako ohromný štěstí, protože jsem šťastnej i bez toho. Spousta mých kamarádů to má jinak, ty tlaky prostě mají a vyvolává to v nich frustraci, kterou já už dobrých 9 let neznám. A taky mi to dává svobodu nazývat ženy jak si zaslouží. Ty jsi třeba vyloženě hloupá a i když máš hezkou postavu a úsměv, nebrání mi to napsat můj upřímný názor na tebe :)
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    MICHELLEDANIELS: jo ona mé má v ignoru...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    AVATAR: "Představ si, že je ti 30 a jediné, cos zažil je odmítnutí a ignorace. To se i ten největší snažil uzavře do sebe a snažit se přestane. Prostě akceptuje realitu."

Já asi chápu kam tím míříš, ale ode mě neuslyšíš něco ve smyslu "Jo ženy jsou píče, soucítím s váma" Já to mam nastavený trochu jinak, když někdo přijde do auditka INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky, dostane tu nějaké ty rady, tipy a triky. A tak je to správně, protože si stále říkám že i když třeba nemají všichni stejný možnosti, můžou si pomoct, ale tady od začátku narážím na to, že ta skupina lidí pomoc nechce a každého kdo se o to pokusí pošle do prdele. Logicky to pak skončí tím že vám někdo řekne, tak já na vás kašlu pomozte si sami.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    MICHELLEDANIELS: to píšeš o kom?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam