• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: ja se ptal na nyx id ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Jeden z nejlepších českých překladatelů z angličtiny: https://cs.wikipedia.org/wiki/Viktor_Jani%C5%A1
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kdo je Viktor Janiš? :)
    MA747
    MA747 --- ---
    SENIN: jedno místní ID :)
    SENIN
    SENIN --- ---
    Štěstí celkem jde, ale mám tam taky stejný zkušenosti, píšeš si ... a pak ticho. Ale určitě jsem tam se teda potkala s více lidmi než na tinderu.
    KOMORAU
    KOMORAU --- ---
    NEI: Ahoj, no na tom Štěstí. cz bude asi chlapů dost, /fakt nevim/ ale ženský jsou tam povětšinou vcelku hrozný a jak to bejvá, seznamovat se vlastně nechtěj. Jinak dost je tam profilů neexistujících ženských, co hned z člověka tahají mejla, nebo telefon. Je to celý nešťastný a zoufalý. Humus. Tak cca před 5ti lety to ještě jakžtakž fungovalo.
    NEI
    NEI --- ---
    Jedna moje kamarádka používá štěstí.cz
    Nevím proč.
    Dokonce tam narazila na jednoho velmi osobnostně vyzrálého muže, který rychle odhadl co kdo z nich v partnerství potřebuje a vztah ukončil velmi rychle, ale kultivovaně, vlídně a hezky.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nekdo komu nepisou holky na tinderu :)
    SENIN
    SENIN --- ---
    Tak kdo to psal :D

Komentář: Mužů je dost, ale zjevně ne „těch správných“. A kdo to vůbec je? – Aktuálně.cz
    https://nazory.aktualne.cz/komentar-muzu-je-dost-ale-ne-tech-spravnych-a-kdo-to-vubec-je/r~aaa2982a128a7915bec01662bac42fb7/?lp=1
    KRATIHLAV
    KRATIHLAV --- ---
    MAR_TINA: Nechce se mi počítat odhady, ale trochu se bojím, že šance a strávený čas a z toho nějaká vytíženost, bude furt nízká.
    VANEK
    VANEK --- ---
    NAVARA: Mně vychází 834 ;-)
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    MAR_TINA: ženě může být uplně jedno, kolik dostala lajků, pokud sama dává lajky jen těm, o které má zájem
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NAVARA: ja mam osobni statistiku jako zena podobnou. Neni treba brecet. A to jsem si udelala jednou i pruzkum a vsechny poctive oslovila a kazdemu zvlast napsala...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NAVARA: no, kdyby si hledající (muži) dali tu práci se čtením profilů a likovali jen ty, které mají kombatibilní požadavky (třeba hledám muže 25 - 40, nelikuju, když mi je 52), ten poměr by se zlepšil. 100 lajků na ženy, které hledají někoho jako je on, může dát stejou šanci na schůzku jako 1000 lajků na všechno.

A možná by se snížil i počet žen, které svůj profil znechuceně smažou za dva dny, protože jim na Hledám vážný vztah s mužem 25 - 40, sportuju a mám kočku, z 95 % reagují muži 41+ se psem, motorkou, nesportující a hledajících jen sex.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SENIN: Vedle házeli článek z hn s nějakými statistikami:

"V případě typického muže připadá na 100 mužských lajků asi 0,12 prvního rande. Jinak řečeno, šance, že ze stovky pokusů vznikne alespoň jedna schůzka, vychází kolem 11 procent."

A museli se hodně posnažit, aby tam nenapsali natvrdo, že muž musí dát přes tísíc likes, aby z toho měl - průměrně - aspoň jedno rande.
    Což pochopitelně nelze poctivě procházet, prostě klikají všechno a profily prochází až při matchi.

A nedělám si iluze, že holka co dostane stovky likes otevře cokoli více, než jen náhled fotky - rozhodně nemá šanci číst bio všech, co jí dali like.
    SENIN
    SENIN --- ---
    PUPEK: pochybuju, ze ten clovek sedi u telefonu na sekundu. To bud v klidu, to se stava na obou stranach. Aspon Ti nepisou oplzlosti po trech zpravach :D
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    SENIN: no já na to koukám spíš jako na férový chování. Pro mě je horší, když mě muj match ignoruje 🤷🏼‍♂️
    SENIN
    SENIN --- ---
    PUPEK: me se to stava porad a uz me to celkem ... pravdepodobne to bude nejaka chujovina tindru. Nekdy ten clovek zmizi do par vterin. To Ti pak sebevedomi fakt neprida :D
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    SENIN: mně se párkrát stalo, že jsem měl match s holkou, který bych nedal like, ani v největším zatemnění mysli (to neni nic proti dotyčné), tak jsem si řikal, že jsou to možná nějaký promo matche, abych nebyl smutnej. Poprve jsem se pokusil o zbytečnou konverzaci a pak už jsem je hned mazal, aby to zbytečně nevyvolávalo nějaké očekávání.
    SENIN
    SENIN --- ---
    Proc, kdyz se s nekym propojim na tinderu, tak mi treba do 2 minut zmizi. To je nejaky fake propojeni nebo co. Doted tomu nerozumim.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    Máš chuť si napsat a poznat se? Tak si napiš a poznej se!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam