• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    je patek tak diskutujem na urovni neasi :)

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    co to je za diskusi? vsichni vedi, ze kazdej vegetarian ma doma ve skrini schovany suseny maso, ktery chodi tajne po vecerech krajet. sazejte hipstry volove... :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JAYME: hele mam mezi dobryma kamaradama vic vegetarianu nez masozravcu a vetsina jich neji maso vic jak 15 let... a nikdo znich nema zapotrebi presvedcovat okoli otom jak je maso spatne... kdyz prijde na tohle tema rec, tak se samozrejme otom klidne pobavi, ale nejak konstruktivne... za ty roky jsou davno vyleceni z toho aby se preli s nejakym masozroutem otom proc nejist maso nebo v okoli hlasali vege myslenku, kdyz oto ti lidi vlastne ani nestoji... nic neskryvaji,ale nepoznal bys to na nich, dokud snima nejsi na obede
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MHO: souhlasim s druhou pulkou... presne vtomto je pro me rozdil mezi hipstrem a nehipstrem... neni to otom ze pije mate, je vegan a ma vousy... sam jsem hodne otevreny co se tyce vzhledu, zivotnich nazoru.. a cim divnejsi clovek tim je pro mne sympatictejsi :)

    kolikrat se muzu kvuli vzhledu mylit, ale prave to "vnejsi podivinstvi", fasada jak vypadat zajimave je pro me to ryzi hipsterstvi.... clovek muze vypadat divne, ale ne jak debil :D

    JAYME
    JAYME --- ---
    MHO: tak pokud ses vegan z etickejch duvodu, tak urcita "evangelizace" okoli s tim podle me musi jit ruku v ruce. bylo by asi trochu schizofrenni bejt presvedcenej, ze lidi kolem tebe pachaj naky strasny, uplne zbytecny zlo, ale drzet o tom hubu a jeste to pokud mozno aktivne tajit ("nekolik let v praci fungovat" zrejme tak, ze budes jist potaji a vymejslet novy a novy vymluvy, proc nejdes s kolegama na obed :)), protoze pohudka a hlavne neprudit. rozumej nejsem vegan a moralizovani me sere jako kazdyho druhyho, ale to "neustaly zduraznovani", jakkoliv protivny, mi prijde celkem v souladu s tim, jak je to tema (minimalne pro ty vegany) zavazny. forma a level protivnosti je pak clovek od cloveka, jasne.
    mimochodem, ono je to sranda, s tim odlisovanim od mainstreamu, ono se dycky najde nekdo, pro koho budes pozer a pro koho naopak nejnudnejsi normal. v bejvaly praci jsem byl za nejvetsi bilou vranu, protoze jsem pil vodu z vodovodu misto z petky a jedl mozarellu, kterou jedna ctyricetileta kolegyne videla poprvy v zivote a ptala se, co je to za bile koule :)
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    MHO: tak to se velmi mylis, jsou hipsteri kteří to mysli uprimne, resp. kdo to neproziva uprimne není pravy hipster!
    MHO
    MHO --- ---
    JAYME: Nerovná se to. Vegani jsou spíš lidi střihlí jógou a láskou k přírodě.

    Ale ten dojem vzniká tak, že když už je hipster veganem, tak je přesně tím nesnesitelným veganem co to neustále zdůrazňuje v naposto nesmyslných situacích. Přijde mi to, že když už nežere to maso, tak z toho chce vytěžit maximum bodů za odlišnost od maistreamu. Protože prostě jej nejíst - toho by si taky nikdo nemusel všimnout.

    Celkově to plyne z definice hipsterství. To jejich podivínství je jenom vnější. Neplyne ze skutečné vnitřní záliby. je to prostě jenom fasáda aby vypadali zajímavě a provokovali běžné lidi. Tedy oni si myslí, že to ostatní provokuje.

    Takže vedle vegane nehipstera můžeš několik let v práci fungovat, aniž by jsi si všiml že je vegan. Tedy o něm nevíš a máš pocit, že vegani nehipsteři neexistují.
    JAYME
    JAYME --- ---
    bmw tady casto pada hipster=vegan, ale je to tak doopravdy? ja asi znam malo veganu a jeste min hipsteru, ale z toho co tak periferne pozoruju na farmarskejch trzich a v podnicich, kam hipsteri chodi, tak ta veganska nabidka nijak moc neprekracuje normalni prumer. treba v tiskarne na vzduchu je dokonce stanek s americkejma burgrama (a pravda, taky stanek s odpornym predrazenym raw, a samozrejme nic mezi tim :). spis bych rekl, ze typickej hipster bude foodie, kterej sezere cokoliv, co ho udela zajimavejsim, a veganstvim by si zbytecne zuzoval nabidku. samozrejme trocha toho soucitu ke zviratum je treba, coz ale vyresi zarucene farmarske kure od Babise z Gruntu nebo Sklizeno , pak je treba ho 96 hodin pict sous vide, pridat lzicku cre-me frai-che a nakonec ho vyhodit, protoze bylo mysleno ironicky.
    KUTNY
    KUTNY --- ---
    Co myslite. Vymodila ho mama nebo tata a nebo sam? :-o
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ONITSUKATIGER: to je figurína z branného cvičení, to se nepočítá
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    ONITSUKATIGER: Kluk co to ma srovnany... lokalni jednoduchej gipsy..... banda gum z predmesti Londyna.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    OMNIHASH:
    Hipster, nerd nebo "obecny idiot"?

    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SA_KRA_: ne, my se hipsterům jenom smějeme, že vypadaj jak obecní idioti před třiceti lety, a nestudujeme rozdíly mezi jednotlivejma propagátorama biomrkve a dalších leštěnejch prdů z blogísků.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SA_KRA_: je blba jak poleno. spravne by mela mit kolem krku radnej budik, aby vedela ktera bije...
    MATT
    MATT --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SA_KRA_: Ale teda Dívka s kostí s tím začala ještě pár let před tím, než se nastěhoval první knírač na Krymskou a hnusno brejle nosil jen Rudiš. Viním z toho to waldorské lyceum, na které chodila.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    EMK: jenže ta měla styl
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    SA_KRA_: kaagloo znas, ale jakuba ne? to bys mu mela poskytnout zpetnou fazbu, aby v hipsterstvi trosku pridal. strasak dobrej, ovsem tihle clovickove by imho radeji slyseli fashion freak influencer.
    EMK
    EMK --- ---
    SA_KRA_: trošku mi připomíná

    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    KEPASO: vy neznate Infitatis, nove Kaa Gloo, modni blogerku, fashion influencerku a tak? Momentalne foti. (podle me to nicmene presahuje hranice hipsterstvi a je uz to, co by moje babicka oznacila jako "strasak").
    Na durhou stranu, je DJ a vegan.





    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam