• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    VYHULENY_UFO: uzasna isobel varley. dost mozna je taky krom uzasnosti dost prihloupla. ten zacatek je fakt kouzelnej. cekal bych spis neco ve smyslu, ze kdyz clovek starne, zacina si uvedomovat zbytnost nekterych veci. tady pan pecina se ale odvolava na demokracii a svobodu a z toho plynouci prostor pro sebevyjadreni. uz mu chybi jenom navrh dilda s jeho podobou, ktery si sam nadeli k vanocum a strci doprdele.

    a ta jeho pani https://www.facebook.com/Yochima?fref=ts je taky desna pica bych rek. stacilo mi 5 vterin, kdy ode me prebirala vstupenku u vstupu na koncert. arogance z ni strikala az na kamcatku.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MUTHA: lol, doufam, ze az tomu retardovi slezou vlasy a vousy, tak si na hlavu necha vytetovat nejaky kundy a tak

    Jak člověk stárne, dojde v určitém okamžiku k osvobozujícímu poznání, že může říkat a dělat si co chce, protože není na světě síla, která by mu v tom zabránila. Takže zatímco někdo po městě chodí v děrovaném nátělníku a ve slipech, jiný si nechá vytetovat na vyholenou hlavu pánské pyje, jako ta úžasná seniorka Isobel Varley. A v tom je demokracie asi úplně nejopojnější. Za předpokladu, že jsme dostatečně sebevědomí, abychom unesli případné úsměšky nebo nepochopení svého okolí.


    KEPASO: proste ten clovek je uplne prazdnej, kdyz musi dbat na svuj zevnejsek a to, jak se prezentuje. nemuzu si pomoci, ale co sem tak poznal opravdy chytry, kreativni a inteligentni lidi, tak nemaji ucty na nyxech,fakebookach (a nebo o nich nevim, protoze ja ucet na fb taky nemam) a vlastne vypadaji uplne normalne a to tak, ze na ulici by je clovek nerozeznal od malomestaka.
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    KEPASO: Typo dobrý, ale onanista je to hroznej :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ANGLAN: se az tak nepozastavuju nad tim, co dela, mne pripada legracni to davani na odiv, ze to takhle ze sebe vysype specifickym projevem do rozhovoru s urcitou davkou vaznosti a nepripada mu to jako bizar. proste to je cely jeden velkej fake navenek uplne jako „Cílené budování vizuální identity“, kterymu se smeje u druhych, kdezto u nej je budovani vizualni identity KONCEPTUALNI vy nuly! ale prd tomu rozumim, jsem nolifer z nyxu.
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    KEPASO: Tak to koukam ze vsichni tady mame bohaty zivot ;)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MUTHA: tohle je taky dobry, pokud to nemyslel jen z legrace.

    * Knihy, typografie, kníry, dýmy — čemu věnuješ nejvíce času a co Tě nejvíce baví?
    Když je počasí, vezmu si na dvorek u domu počítač, knížky pak vymýšlím tam. Kroutím si u toho knír a kouřím fajfku, zatímco z otevřeného okna burácí Antonín Dvořák nebo Duo Yamaha. Všechno se dá skloubit dohromady. Moje paní má pocit, že celé dny jen sedím u počítače, což je nejspíš pravda, ale já na to rád odpovídám, že mám bohatý vnitřní život.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    SADAKO: da se rict. prostrednictvim tech videi ukazujou, jaky jsou naj šikulky, naj naj.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    KEPASO: Rozumím tomu správně, že si banda bloggerů vyjela na výlet, natočila z toho pár videjek a pak si na to konto založila něco jako PR agenturu?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    PNXNTDD: tezko rict, ale myslim, ze to je nabijec te "to je story of your life. No, to je dobra pica". hlavne mi pripada, ze jsou vsichni hrozne dementni. opravdu marik na prvni pohled pusobi jako jejich vychovatel, urcite ma tak 10x vetsi iq nez oni. mam ale takovej neblahej pocit, ze je mezi nema za outsidera. sesel z cesty. modlim se za nej.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PNXNTDD: puštěno bez zvuku mi to evokovalo následující: tady to je ta naše swingers parta, občas já šukám báru, občas báru serou ty moje zasraný fousy od hořčice, který mi ladí s košílí a tak bára radši kamila, občas honza šuká všechny čtyři a tady jarda to někdy pro změnu schytá od nás všech. občas se hecnem a založíme událost, hodíme na sebe děsný hadry a projdem se chodbou v paneláku. a pak se normocorově nažerem.. stejně jako vy
    KUTNY
    KUTNY --- ---
    KEPASO: 1:31 "Oh, my god. Vy ste mathing". Nasleduje: "to je story of your life". No, to je dobra pica!
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    u toho videa si člověk říká, že fenomén sociální bubliny vlastně není tak špatnej a má něco do sebe...
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    KEPASO: Nějak si nejsem jistej jestli ten borec v 3:51 je ještě hipster, umělecká instalace a nebo už klasickej buzerant.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    jakubovo vanocni poselstvi.



    takze... asi takto:

    Jan Cerny squad #MBPFW
    http://www.youtube.com/watch?v=RgHCDW8Co74&t=2m28s
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    My friend tells me that the latest hipster dish in Australia is "soil", which is kale and stuff made to look like dirt. Really. I'm not kidding.
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    ja mam za to ze nevkusny trika oslavujici tyhle vizaze snad ani sami hipstri nenosi, ne?
    vyskocilo na me z reklamy tady na nychu, kazdopadne takovych podobnych, motivu potka clovek v obchodaku spousta...


    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SA_KRA_: souhlas. rovnez jsem dalek prehnane adorace, to je vzdy zle
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    VON_GILOTINE: velmi zasluzna cinnost (bez ironie), nicmene heroicke obdivovani tehle lidi, kteri nechteji byt stadem tak moc, az jsou vsichni stejni, me nebere.
    KUTNY
    KUTNY --- ---
    SA_KRA_: Aha. Ja koukal pouze na fotky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam