• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    JAYME
    JAYME --- ---
    INK_FLO: indigove dite, ktere ve skole spoluzaci malo bili
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    INK_FLO: ten forek s padem do pneumatiky se ale poved, jeste ted se placam do holin...dal jak na 8:30 jsem to nezvladla...je tam pak jeste nejaka "dulezita informace"?
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    not sure, if umělec, pičůsek, gay nebo hipster (nebo všechno dohromady)

    CJCH 2016 - Matyáš Chochola///JCHA 2016 - Matyáš Chochola
    https://www.youtube.com/watch?v=BF5zZBT_5_8


    Ženy jsou povrchní a sláva je přitahuje, tvrdí čerstvý držitel Chalupeckého ceny Matyáš Chochola | Aktuálně
    http://www.rozhlas.cz/...-pritahuje-tvrdi-cerstvy-drzitel-chalupeckeho-ceny-matyas-chochola--1681591
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NAGASAWA: ty vole tak jestli tenhle nema ve sklepe 5 rozrezanejch stoparek tak uz nikdo :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LOL
    V kotli na Brutalu jsem asi třikrát potkal člověka co měl na sobě zhruba to samý akorát měl na hlavě rádiovku,černý brejle ála Top Gun a byl bez sluchátek a nějaký francouzský bordelový pokrývky hlavy z 19. století takže nikdo z těchhle úchylů.
    Každopádně vzhledem k tomu co má na hlavě, poněkud teple působící mikině,trenkám ze kterejch čouhají chlupatý hnáty v prosinci,fuseklim s pastelovými pruhy a opájení se aktuálními trendy odvážně tipuju že na sluchátkách má George Michaela
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    ANTICLOVEK: Určite něco jako tuhle mindu.
    KUTNY
    KUTNY --- ---
    ANTICLOVEK: Sluchatka jen dotvari 'image'.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    ONITSUKATIGER: stylař! mě by děsně zajímalo co poslouchá - jestli to jsou projevy třeba Hizballáhu nebo nějaký východosibiřský jódlování za doprovodu lesních rohů
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: spartakiadnim dresum trikrat zdar
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    ONITSUKATIGER: No ty vole. Ty boty a punčochy ukradl nějaký zdravotní sestře, ne? Na něj koukám a skoro cítím smrad státní nemocnice...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    To bude spis nejakej tenista z Iránu, kterej si odskocil z turnaje nakoupit ne..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ONITSUKATIGER: otazka neni co ma na hlave, ale spis co ma v hlave, protoze kdo by kurva chtel vypadat jako zak socialistickeho skolstvi, ktery prave utekl z hodin telesne vychovy?
    //sory, ale ja kdyz vidim cerveny trenky, tak se bojim, aby hipsterky nezacaly nosit takove ty modre kalhotky, ktere byly soucasti divciho obleceni pro telak.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    ONITSUKATIGER: to ma na hlave proto, aby ses ho na to zeptal :)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Toto individuum spatřeno na Andělu




    Neví někdo, co to ten člověk má na hlavě? Vypadá to jakoby dělal pizzu, hodil těsto do vzduchu a to mu následne přistálo na hlavě.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    VYHULENY_UFO: uzasna isobel varley. dost mozna je taky krom uzasnosti dost prihloupla. ten zacatek je fakt kouzelnej. cekal bych spis neco ve smyslu, ze kdyz clovek starne, zacina si uvedomovat zbytnost nekterych veci. tady pan pecina se ale odvolava na demokracii a svobodu a z toho plynouci prostor pro sebevyjadreni. uz mu chybi jenom navrh dilda s jeho podobou, ktery si sam nadeli k vanocum a strci doprdele.

    a ta jeho pani https://www.facebook.com/Yochima?fref=ts je taky desna pica bych rek. stacilo mi 5 vterin, kdy ode me prebirala vstupenku u vstupu na koncert. arogance z ni strikala az na kamcatku.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MUTHA: lol, doufam, ze az tomu retardovi slezou vlasy a vousy, tak si na hlavu necha vytetovat nejaky kundy a tak

    Jak člověk stárne, dojde v určitém okamžiku k osvobozujícímu poznání, že může říkat a dělat si co chce, protože není na světě síla, která by mu v tom zabránila. Takže zatímco někdo po městě chodí v děrovaném nátělníku a ve slipech, jiný si nechá vytetovat na vyholenou hlavu pánské pyje, jako ta úžasná seniorka Isobel Varley. A v tom je demokracie asi úplně nejopojnější. Za předpokladu, že jsme dostatečně sebevědomí, abychom unesli případné úsměšky nebo nepochopení svého okolí.


    KEPASO: proste ten clovek je uplne prazdnej, kdyz musi dbat na svuj zevnejsek a to, jak se prezentuje. nemuzu si pomoci, ale co sem tak poznal opravdy chytry, kreativni a inteligentni lidi, tak nemaji ucty na nyxech,fakebookach (a nebo o nich nevim, protoze ja ucet na fb taky nemam) a vlastne vypadaji uplne normalne a to tak, ze na ulici by je clovek nerozeznal od malomestaka.
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    KEPASO: Typo dobrý, ale onanista je to hroznej :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ANGLAN: se az tak nepozastavuju nad tim, co dela, mne pripada legracni to davani na odiv, ze to takhle ze sebe vysype specifickym projevem do rozhovoru s urcitou davkou vaznosti a nepripada mu to jako bizar. proste to je cely jeden velkej fake navenek uplne jako „Cílené budování vizuální identity“, kterymu se smeje u druhych, kdezto u nej je budovani vizualni identity KONCEPTUALNI vy nuly! ale prd tomu rozumim, jsem nolifer z nyxu.
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    KEPASO: Tak to koukam ze vsichni tady mame bohaty zivot ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam