jen pro zajimavost, vcera sem chlastal s kamosem rum, on je asi o deset let starsi nez ja a zivi se drockarinou. sice modni trendy nesleduje, takze nevi, ze uchylum se slizkejma nagelovanejma patkama, stejnejma fousama a uzkejma kalhotama se rika hipsteri, ale za to vi, ze centrum prahy je plny barbershopu a podniku pro tyhle lidi. spravne rozpoznal, ze existuji dva modely. model drevorubec/myslivec a model morsky rybar a strasne ho serou. rikal mi, ze nedavno vezl nejakou buchtu, kterou nalozil u nejakyho hipstapodniku a rikal, ze byla tak priserne ozrala, az se bal, ze mu poblije novou karu a furt mlela nejaky hovna, jaky sou to kreteni, buzeranti a zmrdi. no a k tomu mi dodal, ze je hrozne nerad vozi, protoze rikal, ze kdyz nabira tenhle typ lidi, tak bezpecne vi, ze nenechaj ani korunu dysko a ze platej jenom to co je na tachometru. prej sou to vetsinou debilove, takze i kdyz si ho objednaj pres aplikaci, vetsinou neznaj podminky, tak navoli na tachaci vyssi tarif jako kdyby bral cloveka z ulice a oni sou spokojeni.