• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Minimalne
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LOPIK: cekal bych mistnost pro treti pohlavi
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    PALEONTOLOG: Buď maj dva hajzlíky a jedno umyvadlo na chodbě v podniku pro 250 lidí nebo tam sedí ukrajinka, co utírá celou noc za dýško lesklý povrchy.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KUATO: inovátorský, redefinující
    KUATO
    KUATO --- ---
    SEDELAVLOKALE: pockej, nechci vypadat jako moula, ale neda mi, abych se nezeptal.. jaky je koncept zachodu v hipsterskem podniku :o)?
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    SALVATOR: i tak bych se asi bála zajít, abych se hned při objednání neznemožnila :/ (teď se mi vybavilo, jak jsem jednou v hipsterském podniku hledala záchody...nějak jsem prostě nepochopila koncept a obsluha mi musela fakt hodně poradit...to pohrdání v jejich tvářích mě občas stále pronásleduje)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SEDELAVLOKALE: To je, že když si přijdeš objednat pumpkin gingerbread spice moccalattefrappucappucino, tak tě pošlou do prdele velice slušně, neřeknou ti "píčo" a nehoděj po tobě vacuum pot.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    SEDELAVLOKALE: ne kecám, nechci na to klikat, abych se zase nemusela rozčilovat ... ještě pořád trochu jedu tu šílenou výzvu, kde máš být každý den šťastný, pracovitý, nechodit do mekáče a nečučet na televizi.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MIKLO: co znamená "user friendly pití kávy"? Nechce se mi na to klikat, abych jim nezvedla návštěvnost :D
    FOO
    FOO --- ---
    MIKLO: přitom sou to klasický naprosto treagický retardi, který výraz "dvaceti" píšou jako "20ti". Znapalmovat.
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    MIKLO: "To vše, doplněno o eseciální oleje a vitamin E, dělá z Tinctu perfektní přípravek do kruté zimy a nevlídného počasí šedých velkoměst." ...krutá pražská zima, to je opravdové utrpení. Jak to asi dřív řešili Vikingové, taky s sebou na plavby po nelítostnám severu vozili speciální olejíčky?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    tyhle lidi od logru, nejotravnejsi bizar.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MIKLO: Tvl už z tý první věty mi vaří krev. "Od požitkářů přes barmany a baristy po obyčejné motoristy vytváříme spot, kde společně ochutnáváme a experimentujeme s různými blendy kofeinového paliva a jejich přípravou. Máme rádi kávu a čaj, jejich vůni i chuť , svět kolem nich je pro nás muzeem zažitých konceptů, které se snažíme vylepšit nebo objevit nové."
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Tohle je ale ovšem hodně někde https://www.funlab.cz/
    Martin a Johnny ti třeba prodají kus dřeva na oslazení vody, které si pak můžeš strčit do svých SNEAKERS. A ty popisky tam, to je fakt esence čuráctví - "Sofee je evolucí přinášející sofistikované, user friendly pití kávy." "Makáme v naší laboratoři nebo také nasazujeme sneakers a běháme po akcích."
    "This coffee is 100% InstagramAble."

Ambiente v zádech a sídlí na Letný samozřejmě. OMG.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    FOO: ne, ale kdyz zeres polivku, muzou ti zustavat nudle ve vousech... a pak je tu jeste jeden pripad, kdyz moc pijes a pak zvracis....
    KUTNY
    KUTNY --- ---
    MHO: To resim kadernictvim v zapadlych bocnich ulicich PRahy za 150kc vcetne vousu.
    FOO: Ti daj pres to pivni tacek.
    MHO
    MHO --- ---
    KUTNY: asi 10 let jsem se strihal sam strojkem na 9mm. Ted jsem si nechal behem delsiho pobytu na horach narust vic vlasy. A rikam si "hmm, tak co kdybych zkusil si to nechat takhle delsi?"

Inu vyrazil jsem v poledne do okoli prace, abych našel někoho, kdo mi to trochu zastřihne. Bez stylingu, bez whisky, bez keců.

Našel jsem akorát dva "barbery", který stáli nekřesťanský peníze a vůbec se mi tam nechtělo. Tak jsem se s nepořízenou vrátil a teprve večer jsem našel normální holičství v nějakém obchoďáku.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    ALONSY: že jo :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DOKKTOR: To byl hodně divnej barber shop, jestli tam dělala "paní" :)
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    treba jeden kamos chodi do nejakyho takovyho hipster podniku, dokonce mu tam u strihani hrajou na piano, ale teda jako ostrihanej je dobre... (ale jako v postate se striha uplne jednoduse, nicmene musim uznat, ze kvalitativne je to uplne jinde nez u me, kterej chodi ke kadernicim na malym meste) a i kdyz muj pozadavek je v zasade vzdycky stejnej, pokazdy jsem ostrihanej trosku jinak. za kvalitu sluzeb bych mnohdy hipstery nezatracoval, rekl bych, ze obecne je vyrazne vyssi nez beznej ceskej ojebavacskej standard
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam