• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    SITH
    SITH --- ---
    GHOSTDOGG: vždy jsem chtěl mít o sobě video na youtube s označením "franta jeřábek, umělec"
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Tady to teda padlo dobře na hubu. Škoda, na začátku to vypadalo, že tu bude i sranda.
    FOO
    FOO --- ---
    GHOSTDOGG: pravda, ten Gambáč je už dost strašnej trest.
    GHOSTDOGG
    GHOSTDOGG --- ---
    Leave Léna alone, ona si jde zcela autenticky po své ose!

    Léna Brauner jde po svý ose - eXcelent
    http://www.youtube.com/watch?v=QKaXq4rX5oE
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BLOWUP: a proto se octnou pak tady:)

    (a za mne dobre, muzu se tak dozvedet o spouste zajimavych bytosti. Zajimavych, ze to potesi i tech, co mlatim hlavou a chechtam se)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Tot otazka, co by Lena Braun a podobni rekli, na to, ze jsou hipsteri. Poteseni, ze jsou vzorovy priklad stylu? Urazeni, protoze oni byli hipsterstejsi mnohem driv, nez to bylo v mode? :-))))

    Jisteze hipsterem zustava, ale ....zarostli chlapi ve flanelce jsou pro mne asexualni, at uz je to kosile za sto liber, nebo za tri kila z pracovnich odevu, ale tem, co sekaj a kacej drevo se nesmeju a obdivuju je, kdezto tem, co by si hned zadreli trisku a vrchol jejich drevorubectvi spociva v tom, ze si koupili hranicku drivi za litr a spalili ji v kavarne na Letny, tem jo.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MOUNTBATTEN: Ono je na tom celem jeste matouci, ze existuji i dobri a spatni, talentovani i netalentovani umelci. Prechody jsou plynule.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: Tak pro nekoho kdo tu autenticitu nepozna je to samozrejme hodne matouci situace, coz nakonec vubec existenci tech hipsteru coby rozvirovacu vlazneho vzduchu umoznuje. Je to halt tezky :-)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Úspěšnej umělec je dneska ten co se umí hlavně prodat - tam pak už nevidím zas takovej rozdíl jestli je někdo influencer, designer redefinujících objektů, online marketing expert nebo dělá z bakelitu sedmimetrový kuželky a říká tomu umění.. Když u toho vypadá jak ichtyl, tak je asi jedno jestli je to odborník na pohyb nebo programátor, furt vypadá jak ichtyl..
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    MOUNTBATTEN: ale porad je to hipster:) a je jedno, jestli o nem vis, ze dela vaginalni umeni nebo dela ve skladu.
    WINSTON_SMITH
    WINSTON_SMITH --- ---
    Já teda nechápu, kde se zrovna tady vzalo umění jako omluva hipsterů - v každým oboru se najdou lidi, který svojí vizáží nějak vybočujou z průměru. Hipster prostě bude vypadat jako kretén i kdyby to byl nositel nobelovky ve všech kategoriích najednou.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: neumis cist, stale ti mizi z toho meho "zaroven", "krom toho maji i ono" atp. .
    Logicke je, neznam-li konotaci, tak mohu soudit pouze podle vizualu. Ale clovek nezije jen na tom, co vidi, ale ma i nejake znalosti, informace a dokaze si to tak spojit. Binarni BUD ANEBO neni bezny;)

    ostatne, k informacim o zajimavych osobach se clovek nejlip dostane pres vysmech alternativni bytustky, o niz mu okoli sdeli "to je XY" a on si pak o XY neco zjisti. Nekdy dojde i k milemu prekvapeni;)
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    MOUNTBATTEN: nechapes, na co reaguji! (neumis cist!)
    jak rozeznas na ulici vousatyho hipstera, kterej, jak pises je jen prazdna nadoba, a vousatyho hipstera - umelce, ktery "ma pravo nebo povinnost" bejt divnej?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: neumis cist!
    pravdepodobne vyprsknu smichy pri pohledu na look obou. Ale plochej pozer proste je k smichu a nic jinyho. Typek, co pojal svuj zivot jako umelecky koncept a neco (jakztakz uspesne) tvori, muze mit srandovni vzhled, ale zaroven i respekt. Nebo kdyz ne respekt, pak minimalne alibistickou nalepku "kdyz on je ten kumstyr, ti maj povinnost bejt divni".
    Protoze jsem se vsak v zivote setkala se spoustu "umelcu", co svet oblazovali kresbama menstruacnima pouzityma tamponama atp., tak "respekt" neni ten pravy pojem;)
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: me treba takovyhle otazky nezajimaji a sam pro sebe na to jednoduchou odpoved mam (umelce dela pro me vyslednice jeho schopnosti, povahy, nahlizeni na svet, sebevedomi definovat svoji realitu, kterou jini lide akceptuji jako zajimavou ).. a pokud te to zajima opravdu do hloubky tak jsou nejake obory jako dejiny umeni apod. ktere na to odpovidaji
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    COLBEN: musim se priznat, ze tapu v tom, kdo si muze rikat umelec a kdo ne.

    FOO
    FOO --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: hele je to ýzy. Když jako Salvador Dalí vypadá Dalí, je to ok. Když tak ale bude vypadat indiferentní nýmand z Letný, je to k smíchu.
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: takhle jak jsi to popsal mi to pripada logicke :)
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    MOUNTBATTEN: takze ve zkratce - hipsteri jsou trapni a k smichu, ale jakmile, je to umelec, tak uz to neni hipster a ma tvuj respekt? :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    S takovou vizazi musi ta dáma vyrábět řádný umělecký sracky. Blowjobovy sracky nevidím, pan me ma v ignorelistu, protože nesouhlasí s mym názorem na statisíce migrantů, kteří útočí na česko a svajc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam