• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    MILANLXR
    MILANLXR --- ---
    Žijte šťastně, žijte hygge – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/zena/zdravi/436031-zijte-stastne-zijte-hygge.html
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BANANZLUTY: v podstate asi jo, ja bych spise rekl, ze redefinovani=vymysli co nejvetsi picovinu. znamka zoufalstvi.
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    VYHULENY_UFO: Takže "redefinovaný" teď znamená "postavený na hlavu", že?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KAIRRA: zjednodusene receno: redefinovany obsah
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    tento příběh s příběhem se jmenuje: Jak slovo "obsah" změnilo svůj význam v pravý opak toho původního, ani se nestačilo rozkoukat.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    N_I: me tenhle text docela zasahl.

    Porad jsem si rikal, zda moje zurivy myslenky a vyroky, kdyz jsem potkaval na ulicii tohodle bezcennyho kripla, saska pocmaranyho, nejsou stejne nebohy, jako byl soused, co na moji kamaradku vydrzel na chodbe posmesne kokrhat cely ty leta, co na hlave nosila ciro.
    Neuvedomil jsem si to ani kdyz jsem zjistil, ze je to "designer a typograf Jakub Marik" a slysel jak v TV bleje ty neordinernejsi konformisticky hovna o hovne, vedle kterejch vypada i Vaclav Klaus ml. jako vcelku pricetny a svobodomyslne clovek.
    Az po precteni tohle mi to doslo, cim me tahle vrstva tak desne odpuzuje: je to prave ten pocit vlastni nedozirne dulezitosti.

    Obsahová agentura Bubble spouští projekt BSNAP, který spojí značky s talentovanými obsahovými tvůrci.
    BSNAP zastupuje Lukáš Kořínek, Martin Pistulka a nová posila agentury Jakub Mařík, který do Bubble nově nastoupil na pozici Content Scout & Curator.
    "Jakubův úkol je hledat na sociálních sítích talentované lidi. Nezávisle na tom, kolik mají followers nebo jaké aktuální pozornosti v online světě dosahují. Tyto lidi poté zaštítíme naším jménem, zázemím Bubble a spojíme je s firmami, pro které budou tvořit obsah na míru," říká Lukáš Kořínek, majitel obsahové agentury Bubble s tím, že BSNAP tým se poté postará o celý projekt od začátku do konce jak z pohledu klienta, tak obsahového tvůrce.

    N_I
    N_I --- ---
    LA_PIOVRA: vcelku dobry popis hostu cobry v kratkosti...fer

    Korporátní tupost se výborně doplňuje s touhou vzdělanějších hipstrů po vlastní důležitosti
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    N_I: k tem jinym vecem nez jsou prachy:

    Prigl
    http://prigl.cz/brnaci/normalizace-korporatni-cool-debility/

    Doba se mění, hlodavčí snaživost tvůrců HDP zůstává. HR manažeři dobře ví, že člověk, který se celý dosavadní život snažil, aby se vymezil vůči konformním spolužákům… aby získal prestiž hudebního geeka… aby i přes hodiny strávené na bizár webech neslevil z Áček na vejšce… se bude snažit i ve svém zaměstnání a se stejnou důležitostí, s jakou je zvyklý rozprávět o roli streetartu, ujme se zvyšování engagement rate dle tabulky z londýnské centrály.

    Korporátní tupost se výborně doplňuje s touhou vzdělanějších hipstrů po vlastní důležitosti, což neuniklo oku personalistů. Nikdo nevyžaduje loajalitu k brandu tak jako korporace a nic není větší feromon pro posthip kokoty než fanatický dodržování stylu, tentokrát navíc i za prachy. Změnit si tak na Facebooku políčko zaměstnání na “Pečovatel o značku libovolnýho zmrda” není ostuda, ale především věc, o které se dá důležitě hovořit.
    N_I
    N_I --- ---
    NOFNAK: skoro si rikam ze nekdo z cobry sem leze a proto nas minulej ctvrtek vytolcokovali..:))..ale vesmes s tebou souhlasim ikdyz mateje i autora clanku znam a jsou to vlastne v prapuvodu fajn lidi...

    Jeste me teda pobavilo z toho z clanku- imho pulka teamu za barem dle meho kamose vypada ze si to kafe cpe rovnou pod vicko....jak bylo prekopanejch...



    Martin: Říkal jsi, že máš štěstí na lidi. Přijde mi, že někteří s tebou kráčí už hodně dlouho. Jsi tak dobrý vůdce nebo jsou oni tak skvělí přátelé? Jak to vnímáš?

    Matěj: Když to vezmu trochu jinak, tak ti, co jsou momentálně v Cobře, to jsou oni. To všechno je díky nim. Oni jsou výjimeční. Já dokonce věřím, že většina lidí z týmu je tu hlavně kvůli jiným věcem než jsou prachy. Jde jim o přidanou hodnotou. Jasně, peníze jsou důležitý, ale jestli si někdo myslí, že v kavárenství přijde k nějakému zázračnému výdělku, nevím jakým pohledem se na to dívá
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    N_I: Nevím co je horší, zda to, jak autorovi tvrdne prut jen co pomyslí na Matěje nebo ty sračky, které tečou Matějovi z huby...
    "Epikurova zahrada je pro mě místo, kde lidé sdílí momenty přátelství, skutečnosti, vzájemnosti "

    a výrazy jako:
    "lokálové" (místní občané)
    "militantní"
    a samozřejmě nesmí chybět zaklínadlo korporátních hipsta zmrdů "synergie"
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NOIK: aby si se z toho bezduchýho hipsta jazzu neposral. ten blbeček je marnej jako tisíc dalších, co se snaží zrecyklovat máminy kozačky, dědův svetr a bráchovy brejle do neotřelýho vzhledu. problém je, že těch snaživců o neotřelej vzhled je tolik, a jejich pokusy jsou si tak podobný, že spadají do jedné škatule tak či onak. ale to je jen třídění podle vzhledu, ....
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    SHADY: S tou bradou potopi i Titanic!
    N_I
    N_I --- ---
    Matěj Kočí | Prague-Up
    http://www.prague-up.com/cz/matej-koci/
    KUTNY
    KUTNY --- ---
    Kazdopadne vedle kino Aero oteviraji neco, co z dalky pripomina panske holicstvi s poslechem hudbu. Moc jsem tomu neporozumnel. Na vyloze byl grafikou pan s knirkem a uhlazeny jako lazebnik.
    KUTNY
    KUTNY --- ---
    Ja furt nevim, co je to hejtovani.
    NOIK
    NOIK --- ---
    MUTHA: no mně celkově přijde, že poslední dobou je to tady spíše než o hipsterech o hejtování jakýchkoliv věcí, které přesahují rejstřík vnímání a tolerance některých místních ídéček
    SHADY
    SHADY --- ---
    svetr s motivy z 80. let, žlutý rambo brejle, který nikdy nesundá, sexy emo účes, v kalhotech tězce nacpanej, waldo tričko kterých má asi na každý den jiné? Kalhoty zastrčený v traktorech. Pro mě tam těch známek pár je. No a to že má asi strach z myši a používá radši touchpad.
    tak nic no :'D
    KUTNY
    KUTNY --- ---
    SHADY: Nevim. Nevyznam se v tom. Tapu.
    SHADY
    SHADY --- ---
    KUTNY: Jako uces asi jo, ale oblecenim mi prijde spis jako hipstawaldo. emo by aai nenosilo slunecni bryle ne? je pravda ze po me bude prebirat klienta, ale je mi to fuk.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam