• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    FOO
    FOO --- ---
    ZOIDBERG: hele tam neni místo, kde je málo armatury :)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    GANDHI: Podle mě to jen tak škrábli na místě, kde bylo nejméně armování… kdyby ho měli opravdu rozřezat, tak by se jinak zapotili.
    FOO
    FOO --- ---
    MATT: no vzhledem k tomu, že se jim jinak říká "mileniálové"...
    MATT
    MATT --- ---
    tak me napadlo, kolik je vlastne takovymu prumernymu hipsterovi? jestli to nejsou uz vsechno porevolucni deti, ovlivneny vsema tema pokusama napodobit zapad s tim vsim, co to prinaselo.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    VYHULENY_UFO: ale tohle je slušná hispteřina, ukrást někomu umělecký dílo, zprasit ho, obalit marketingovejma kecama a vydávat za vlastní, přičemž jako collateral damage ještě zkurvit historickej objekt.

FOO
    FOO --- ---
    GANDHI: ok, jsem v jadru hodny clovek, takze to vezmu v potaz, i kdyz v realu jsem nic takoveho nikdy nevidel. To je furt sama rekontextualizace paradigmat, ze by Joza Mrazek Horicky blil.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    FOO: ja bych nebyl tak absolutne kritickej:) Obcas se najde umelec, co dela dojem hipstra oproti armade hipstru, co se snazej delat dojem umelce:)
    FOO
    FOO --- ---
    GANDHI: cokoli, co spáchá českej hipstr, musáí bejt logicky žalostný. Co jinýho by mohli dělat žalostně zoufalí lidé. A že ze zavařovacích sklenic nenasáli absolutně žádný vzdělání, to je taky klasika.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    tam je hromada veselejch souvislosti:) výsledek neodpovida vlastne ani jedny studii, co v ty diplomce jsou - chlapci to proste rizli, tak jak se jim to povedlo:p (když to clovek srovna s tim francouzskym projektem je to zalostny)

na druhou stranu znicit bunkr, kterej mel slouzit k ochrane hranic zrovna tady ma urcite svoje kouzlo:
    "8. října 1938 vjeli vojáci wehrmachtu za bouřlivého provolávání slávy do Vratěnína. Vojsko se zdrželo jeden týden a bylo ubytováno u obyvatel v soukromí a velení v hostinci. 15. listopadu vítali občané hesly „Wir danken dem Führer!” Adolfa Hitlera, který se zde zastavil na své cestě pohraničím."
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Jako já bych to byla možná schopná vzít nakonec na milost, přece jenom k tomu měl povolení od absolutně každýho, koho se to dotýká, ale ta "dekonstrukce budovy určené k zabíjení" je tak absolutní demence, že bych mu přála trochu toho cestování časem do válečnýho období, aby třeba aspoň poznal rozdíl mezi věcí určenou k zabíjení a k ochraně.

XINDLX
    XINDLX --- ---
    SADAKO: když si nasadím tlustý ponožky, tak se mi potí nohy... je to hygge?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZOIDBERG: návod k použití je v té diplomce ;-)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    EZOUN: Ano, chtělo by to návod k použití.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    ZUZKAOU: co to jasne sdeluje? unika mi to...
    SHIN
    SHIN --- ---
    prokletej Erasmus.... !
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAESTRO_007: kolego, to je jeho matka...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ZUZKAOU: kdyby ktomu rozrizl i toho jezise tak by se mi to libilo :)
    QYDO
    QYDO --- ---
    mě to přijde jako kopírka tohodle
    Concrete bunker cut in half by RAAAF and Atelier de Lyon
    https://www.dezeen.com/2013/12/11/movie-concrete-bunker-cut-in-half-raaaf-atelier-de-lyon/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    FOO
    FOO --- ---
    ZUZKAOU: taky mě překvapilo, že vědi, za kterej konec se drží lopata (nebo že to neredefinovali).
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GANDHI: hele ale tohle je přece vcelku jasný a sdělný, navíc to vyžadovalo vcelku významné množství práce předem a vizuálně to prostě funguje. Jako tím, že je to zásah do objektu, tak to není land art, žejo. Ale něco hodně blízkého.

A rozhodně to dokáže zapůsobit a donutit lidi si udělat názor ;-)

GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZUZKAOU: budiz, to je věc nazoru, ale imho originalita a kreativita ještě není zárukou hodnoty, ba naopak hromada tvurcich a originálních napadu jsou hovadiny:)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GANDHI: ne výborné ve smyslu uměleckého projektu.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZUZKAOU: vyborny bylo redefinovano na debilni?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: a ještě mu tam nadávaj ubervlastenci....
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ALONSY: to je náhodou výborný!
    OVERFLOATER
    OVERFLOATER --- ---
    ADAMBERNAU: ano, a taky to fotil ;)
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    OVERFLOATER: Známý, řekl bych, patřil ke skupince.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SHIN: i když tady v tom jsou asi hipsteri nevine - ta firma dela normalni konzumni hnusny plastovy obklady a vcelku prdelnim zpusem se snazi presvedcit lidi, ze to vypada jako drevo. Mnozi redefinuji plast na drevo mnohem kvalitnejsim zpusobem. Takze fousac byl zneuzit pravdepodobne jen pro "cool" banner
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam