• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    FOO
    FOO --- ---
    VYHULENY_UFO: jo, jsou. Co pamatuju, dělala tahle mrdka vobčas na baru, ale přísahám, že jsme s ním nepřišli do styku při žádné akci, kterou jsme tam dělali. Taktéž jsem ho nikdy neviděl ani coby webmaster ladronkářskýho webu, a rozhodně nehnul prstíčkem ani ve chvíli, kdy došlo k vystěhování.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    FOO, VYHULENY_UFO: to bude smyslenej rozhovor. ale v realu by tak mohl klidne znit :D

ale tohle je dobry:

Festival otrlého diváka: Maratón rozhovorů s W518
    https://www.facebook.com/events/150813772128755/
    FOO
    FOO --- ---
    KEPASO: to jako fakt?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    VYHULENY_UFO: porad dokola, predpokladam, ze na fb maji vytvorenou kampan, ktera rotuje vsechny prispevky. nebo meli prispevek z kampane vyloucit? totalni traged.

---

Rozhovory s Vladimirem 518 v ČR nechceme
    19 hod ·
    Podařilo se nám zachytit Vláďu po koncertu a trochu vyzpovídat.
    Redakce: Ahoj Vláďo, jaký to je zjistit, že z tebe nesere celá republika? Myslím, že z výběru "jebne mi z toho a udělám ze sebe vola" nebo "mávnu rukou a stáhnu se" je lepší druhá varianta?
    V518: Měl jsem fanzin, žil jsem metal, rodiče mě museli vyzvedávat na policii, odešel jsem do squatu, měl jsem problém s autoritama. Brutální punk, nejzásadnější squat Ladronka, elektřinu jsme kradli z lampy. Narozdíl od ostatních nechodím do práce, moje práce je můj život. Spoustě lidem ležim v žaludku, nedokážou to zkousnout a já si myslim, že bych to měl trošku povysvětlit. Je strašně lehký se do mě trefit, protože jsem nahoře.
    R: A nepřipadá ti jenom, že si umíš vymyslet alibi na všechno?
    V: To je to, přesně, o čem mluvim, inkvizice, kampaň proti mě.
    FOO
    FOO --- ---
    SODOM: tak sorry, no :)
    CITRON - Radegast
    https://www.youtube.com/watch?v=IDPKrZJ2fDc
    XINDLX
    XINDLX --- ---
    SUCZKER: hipster vždycky čeká velkou vodu
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Nahodne vyskytnuti brýlí anebo umělecké dílo?
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    DEEFHA: jednou byl jeden par k nejakejm botam, co jsem kupoval, zdarma, takze vim, ze je tam muze mit. Zkusil jsem to, a prijde mi to jako ekvivalent ponozek v sandalech.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SUCZKER: Zřejmě ano, ale jinak je to docela věda: http://www.menstyle.cz/bezponozkove-leto.html (hint - neviditelné ponožky)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Je nemit ponozky v polobotkach dost hipsta ?

ERRTU
    ERRTU --- ---
    ZUZKAOU:slaka, to me nenapadlo, ja to videl jen u bisyslistu
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    co když jsou na té fotce hipsteři uplně všichni?!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ERRTU: camel bag, aby nezemřel žízní.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ZUZKAOU: hele, co to ma za scubba gear ten obryleny gentleman z nehoz muzeme videt oranzove lemovany modry pruh na bunde uplne v pravo?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JONY: co maj vsichni proti tomu turkovi? tenhle k nemu podle vyrazu taky nechce
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUZKAOU: nedokazu rict, je to jen hypoteza.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jo sry, ja mel za to ze to jsou normalne sluchatka s kabelem z druhe strany, pokud ne, tak nemam sajnu..
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    VON_GILOTINE: jakoze si ten soundtrack primo komponuje v hlave (protoze z hluchatek zvuk urcite nevychazi)? mozna si jenom vychutnava tinnitus.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VON_GILOTINE: proč by takový programátor chodil v sobotu na trhy na Náplavce?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    typek vyzera ako standardny programator quasiautista, krasne si tam jede naky soundtrack z japonske rpg hry a je spoko.
    neupraveny vous prozrazuje nehipsterstvi.
    imho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam