• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    MATT
    MATT --- ---
    redefinovaná síťovka za kilčo ;)

    FRUSACK - Nakupujte po svém. Bez plastu.
    https://frusack.com/
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MOUNTBATTEN: aha... v tom případě máš rozházenou definici slova kreativita a pleteš si to s talentem, tuna egoistickejch selfportrétů a generickejch hisptazvířátek je toho celkem přesnej opak.
    FOO
    FOO --- ---
    MATT: technaři a pankáči? :)))

    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    MATT: nevim jak současnýmu.. ale ten další se bude krutě vymezovat proti hipstrům :)
    NOIK
    NOIK --- ---
    MATT: sluníčkáři?
    N_I
    N_I --- ---
    čuchači toluenu?
    MATT
    MATT --- ---
    Tak me napadla takova otazka ;) Existuje jeste nejaka subkultura, ktera by lezela soucasnymu mainstreamu v zaludku? neco jako driv manicky, hipici, punkaci, technari, .. ?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LOPIK: jo, presne ta:)))
    OMNIHASH: a kralicky, zapomnel jsi na kralicky!
    (no hadat se tady o lepsim subjektivnim vkusu toho druheho tu nebudem, ze? Prijde mi sikovna a schopna, uz driv jste mi tu dali co proto, protoze tihle lide, co opravdu delaj nejaky "umeni" a nejsou v nem uplne marni, tem jejich hipsta vzhled tak nejak "odpoustim", vic ho chapu a prijdou mi min smesny, nez delnici od pocitacu, co se furt do neceho, co nikdy nebudou, stylizujou.
    To, ze sem patri, vubec nezpochybnuju.)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MOUNTBATTEN: kreativitu Leny Bauer? Vždyť ta snad v životě nenakreslila nic jinýho, než svý autoportréty + semtam nějakou lišku, jakožto autportrét její vnitřně rozervanýho jsoucna....
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    MOUNTBATTEN: Která je Lena? To je taková ta, jak vypadá jak Majka z Gurunu, jen má ještě čtyřikrát vyšší čelo?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    VYHULENY_UFO: stejne jako u Leny obdivuju jejich kreativitu(ne v tom, jak se "zkrasluji", ale v jejich praci). A oproti Lene, ktera na mne pusobi fakt jak zrudicka, se mi Kokin styl libi vic, prijde mi, ze min ze sebe dela priserku (viz Leny totalne neslusivej uces s tou dementni ofcou, co ji vylozene hyzdi), ze min vypichuje nedostatky a dela si neslusivy veci. No ale je to alternativa, kov v ksichte a tak, to dycky budou lidi kritizovat;) Fešn vizazisticka hipsterka to je teda rozhodne;)
    CROME
    CROME --- ---
    GAISAKA: Furtoslap= slapes furt
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    RANO: Není tohle trošku ten trik hipsterství? Každej znak, kterej někdo identifikuje jako hipster má tu původní subkulturu, ke které patří "autenticky". Na tohle jádro se nabalí další lidi, kteří ty věci mají jenom jako atribut? Rozeznat je není vůbec jednoduchý. Proto se každej snaží dělat všechno proto, aby hipster nebyl a zároveň nejde hipstra ani přesně definovat, protože těch znaků je tolik, že nikdy nikdo nemůže splňovat všechny zároveň.

    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    GAISAKA: Respektive ne že nemusíš šlapat, ale zařížneš to oproti řetězu.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    THEODORT: No tak já jsem v tomhle laik, ale furtošlap=nemusíš šlapat, když brzdíš, to bylo BMXko i Ukrajina, ne? Ať si v tomhle uděláme pořádek.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    furtoslap a torpedo nema moc spolecnyho.. furtoslap je pevnej prevod - dneska fixka a puvod ma z drahovejch specialek, torpedo je volnobeh se zpetnou brzdou, to je takova klasika vsech kol vcetne ukrajiny. //konec edukativni vlozky, ale kdyz uz o necem chcete polemizovat, zjistete si predem noticky
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    VON_GILOTINE: Ale tak jak říká Rano - to bysme v deseti letech museli bejt hipstři všichni, když jsme na tom jezdili. BMXka byla tuším taky furtošlap, ne? Ikdyž jsme se podobně oblíkali,)
    Osobně bych nechtěl vyvolávat nějakej flejm, ale IMHO furtošlap je takovej polohipsterský znamení, ale jako bernou minci bych to nebral.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RANO: možná to není singl, ale klidně by mohl být.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CASTROL: sportovni mikiny cssr jsou tedka nejak v mode, onehda sem potkal takhle ustrojenou particku v hospode a kdyz sem vracel minulej tejden ze sazavy, tak vlakem jelo par cyklistu v dresech jak kdyby utekli ze zavodu miru roku 1984 vcetne tech debilnich latkovych cepicek.
    RANO
    RANO --- ---
    nedával bych úplný rovnítko mezi fixky a hipstry, jakkoliv průnik je velký a často se italský presíčka dost automaticky spojujou s italskýma rámama, lidi okolo těch kol jsou trochu jiná kategorie než influenceři, limonády ze zavařovaček a kapučína ze sójy nad macbookem.
    dtto starý kola obecně, ono je to i na těch kolech vidět, že někdo má proutěný košíky a omotávku z telete kontra lidi co to maj poměrně funkční a řeší primárně kola, jiný hip atributy u nich nejsou.

    ale to jen z takový potřeby tohle podotknout, jinak na fotce není fixa a podle náboje snad ani singl
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam