• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    Před pěti lety se pustil do podnikání. Dnes dělá milionový byznys - iDNES.cz
    http://finance.idnes.cz/...63031_podnikani_sov#utm_source=idnes&utm_medium=text&utm_campaign=kolotoc
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VYHULENY_UFO: no tak jako tak měli na začátku velký kus drahého šutru a teď mají děravý a hladký kus šutru, který drží.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZUZKAOU: vysochali nejakym strojem, je jisty ze je to rucni prace?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ERRTU: no von je to fakt mramor a vysochat to muselo dát strašnou fušku. A přitom je to taková kravina.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ZUZKAOU: ty vole to neni kod produktu, to je fakt cena?
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    filtr mlčí, tak... kdyby nejakej začínající buznarubec nevedel co na sebe ;)

    TrueHipster
    https://www.truehipster.cz/
    FOO
    FOO --- ---
    N_I: hoši vole, chcem zrůdy, né kuracao!
    N_I
    N_I --- ---
    ZUZKAOU: neverim, nevidim malibu a...

    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ZUZKAOU: ok :) ...ja rikam barman kazdemu :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A ten martini bar jsou staré dobré devadestáky věčně živé. Neironické...

    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Respektive majitel Natury je regulérní barman, ale na pultem už hodně dlouho nestál.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAESTRO_007: Tak Robert (makrobiotik)už velmi úspěšně prodává celožiťák v jeseníku ve zdravé výživě a rozšíří sortiment o pšeničné pečivo.

    Barman? Ty si někde v jeseníkách viděl barmana? Pravda, hlavní mafián si teď na náměstí otevřel martini bar, ale jinak tu potkáš výčepáky a nebo servírky ;-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ZUZKAOU: to je vtip nebo realita? ve Vidnave jsem stravil sice jenom tyden, ale libilo se mi tam a vesnice mam rad :) ....ale kdyz si predstavim "zapomenutou" Vidnavu v pohranici a ktomu brazilskeho kuchare, ktery pece ve spolupraci s makrobiotikem... tak mi to prijde jako slusny bizar.... kdo to tam bude kupovat a komu tim prospeje? pokud to neni mysleno jako "zakladna" s vyvozem do CR (jinak jim fandim, at se peceni dari :)

    ....a stou kavou je to podobne, Jesenik je uz aspon mesto, tak tam ta kavarna lepe zapadne. Ale nemam teda pocit ze bych si v jesenikach nemohl dat dobre kafe v prijmenem prostredi a zaroven barman nevypadal jak debil :)
    FOO
    FOO --- ---
    ZUZKAOU: jenže voni jsou ten nejtupější, nejnudnější a nejbezcennější mainstream... to, cio popisuješ, jsou marginální výjimky.
    CEKANKATERKA: "Třeba oni o sobě ani moc takto nepřemýšlejí" - jasně, to je velmi pravděpodobný u skupiny lidí (úmyslně nepíšu subkultury), pro který je sebeprezentace alfou i omegou veškerý jejich činnosti :)
    MATT
    MATT --- ---
    TOMBRIDER: mě teda jako hipsteřina přijde mnohem víc (z toho audítka) tohle [ LEDGE @ Hudebni masochismus aneb to nejotresnejsi z hudebni produkce ] . mandrage a podobny sragory jsou takovej ceskej agropopík. nedavno jsem se chtel jen ubezpecit, ze rybicky48 jsou to co si myslim a youtube mi pak podobnejch silenosti nabizel neuveritelny mnozstvi.. dve jsem zachytil zde [ MATT @ F2J - bug fixes and performance improvements ] . nejsmutnejsi je, ze si rikaj, ze hrajou punkrock :((
    AMANT
    AMANT --- ---
    CEKANKATERKA: tak jeste obejdi ostatni kluby na temata, ktera te nezajimaji a sup sup nekam na vokurkovy kafe za 59,-
    N_I
    N_I --- ---
    ZUZKAOU: natoposor - v koline delaj kluci super festak kde se hraje z garaze, ze zkusebny a ciratejch ortodox je tam dost, navic ted rozjeli bar pod hodinama, kde se taky da zajit na super konzig...v pravym slova smyslu
    asi zalezi mesto od mesta...mno...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: ale teda v neděli v Teplicích jsem potkala krásného stylového pankáče, tak okolo 18, s žlutým čírem a s nohavicema odlišných barev, doma barvených kostkovaných kalhot. Krása. U nás v nudných moravských sudetech už takoví nejsou.
    L4MA
    L4MA --- ---
    LA_PIOVRA: to co je uplne prazdny, uz se neda vic vyprazdnit.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LA_PIOVRA: Pankáči už jsou povětšinou tatíci od rodin a nebo moc prochlastaní. Takže pro generaci 16-30 je teď nejčastější útočiště více či méně hipstersko-eko-komunitní stylizace. REspektive ani ne tak vzhledem, to není plošné, jako stylem myšlení a práce. Plus teda je to nutně korigované tím, že některé věci fakt neprojdou.

    (pak jsou tu pochopitelně kaliči, a sportovci a mládežníci co teda chodí na tu diskošku co pouští v klubu Stodola, ale to jsou ti co zapadaj.)

    Takže lidi co mají v Jeseníku jednoznačně nejlepší kafe https://www.facebook.com/naturabarjesenik/ tak namísto toho aby prostě vzali nějakou ovocnou, nakyslou odrůdu, tak před otevřením měli stánek na náměstí a dávali místním vybrat, jaký kafe chtějí pít.

    Výsledkem je velmi originální směs, která není hořká a není kyselá. Takový mezičlánek mezi italským kafem na espresso a hipsterskými africkými sušenými nepromývanými kávami. A je to fakt dobré a chutnalo to i Qwerťákovi, když tu byl. Ten pán z Picollo neexistuje. Což překvapivě je hipstr jen tak z části.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam