• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

    rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    MATEEJ: "Kvalitní zástavba a s ní související kvalita života"

    jakože ve starých činžácích se žijí nekvalitní životy?....mě se třeba žilo zadarmo v unimobuňce celkem kvalitně, protože jsem nemusel podstatnou část dne trávit vyděláváním peněz na drahej nájem luxusního bytu v kvalitní zástavbě
    MABLUNG
    MABLUNG --- ---
    MATEEJ: No ty vole. Oni všechny tyhle místa zničej a pak vytvářej falešný.
    NOIK
    NOIK --- ---
    MATEEJ: ty evidentně chceš aby dneska trefil Fůáka šlak dvojnásobně co?:)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    /Ukradeno z Věcí Veřených/

    Galerie VI PER Vás zve na workshop a zahájení výstavního projektu Hospoda U hada
    1.–31. 10. 2017
    Vernisáž 1. 10. 2017, 19:00

    Hospoda U hada je výstavní projekt architektů ze studia MAK! Téma je zamyšlením nad postupnou proměnou městských čtvrtí jako je Karlín a připomínkou tradičních místních podniků, lokálů a výčepů, které odtud rychle mizejí. V říjnu se tak galerie promění na lokální hospodu, dočasný komunitní prostor pro setkávání místních i přespolních. Pivo, limo, utopenci, mariáš, šipky, fotbálek a každodenní program – besedy, koncerty, divadlo, čtení, výstavy, debaty, přednášky, promítání, každou neděli sousedská hostina, kam můžete přinést i vlastní kulinářské dobroty na společný stůl. Poslední zářijový týden se zájemci mohou budování lokálu přímo zúčastnit formou workshopu s architekty.

    Scházení se a vysedávání po hospodách u nás po staletí patří k běžné součásti života a představuje výrazný společenský fenomén. V hospodách se utvářelo veřejné mínění, řešila politika, vznikal zde odboj, kvetla tu kultura. V posledních letech se u nás hospodské prostředí poměrně rychle mění. Místa, kam si lidé chodí porozprávět, sdělit svůj názor či naslouchat, se začala výrazně diferencovat – podle ceny, generace či sociálního postavení. Tradiční štamgast a jeho lokální podnik jsou dnes často brány s jistou mírou opovržení a nepatřičnosti. Mizení klasických hospod z městských čtvrtí a periferií jde ruku v ruce s dramatickými proměnami, kterými v poslední době řada míst – a Karlín není výjimkou – prochází. Kvalitní zástavba a s ní související kvalita života, dobrá vzdálenost i dostupnost do centra, udržovaný veřejný prostor, volné stavební parcely, to vše vytváří tlak na cenu nemovitostí i pozemků. A v tomto prostředí nemá dnes klasická hospoda mnoho šancí, jak s pivem za dostupnou cenu přežít.

    Hospoda bude otevřena denně 17–22 hodin během celého října 2017. Veřejný workshop výroby hospody proběhne od 28. 9. do 1. 10. 2017.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    VYHULENY_UFO: Tywe tam musí strašlivě táhnout na prdel, myslím, že výraz zoufalce v zelené bundě a černém kulichu jasně vyjadřuje, vo čom to jako je.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KEPASO: nojo dojezdy na perníku jsou svině
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Jo a fakt letěj ledvinky, pán v psí dece měl dokonce zlatou!
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    NE7RA: 25 az 35.
    ADAMIRA: no tak asi jo, ale tyhle na hipsterstvi slysi nejvic imho. vlevo to je asi nikol moravcova, je ji asi tricet.
    SALAMAN: ale ona se myslim uklidnila trosku :D.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    SALAMAN: Ten klip je esence buranství.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KEPASO: Jo jo, večer přišel "už nejsem nácek raper", párkrát se vyfotil a zase odešel. A na té první fotce je tato píča:

    SHARLOTA - PERNÍKOVÁ (PROD. DONIE DARKO)
    https://www.youtube.com/watch?v=TTQ7sMc5ToM
    FOO
    FOO --- ---
    Když tak koukám, že palety jsou univerzální odpovědí na cokoli: nešla by z nich udělat trasa D a dokončení PRažskýho okruhu?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NE7RA: vic nez prumernymu nyxakovi jim nebude.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ADAMIRA: posledni 2
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KEPASO: ty posledni jsou spis takovej "normal young bitch" ne?
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    KEPASO: kolik jim tak muze byt? 30? 40? fakt nevim!
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: art of sendwich v pravo dole. to je umeni, sendwich ve vyrobni hale :D
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    SALAMAN:

    podle popisu se mi vybavila jedna bloncka fakt zejo jo, byla tam!



    a nas oblibenej hiphoper



    zlo I.



    zlo II.

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //sem musel pouzit ujko googla, to je tenhle podnik??
    //ja si nejak nedokazu predstavit, ze by tam mela byt pecarem postavena pec na pizzu, i kdyz topit by se v ni dalo paletama

    Art and food ZOOna
    https://www.zoone.cz/


    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Včera jsem čepoval pivo na stánku v dnes již nefunkčním trojském pivovaru. Je tam "Art&Food ZOOna", která je celá vyrobená z palet. Byla tam akce nějakých módních blogerek. Všude byli hipsteři s plnovousem nebo nakrouceným knírkem a povrchní vymazané pipiny s našpulenými rty, které se rády fotí. Viděl jsem vše - kabát ušitý z psí deky, průhledného bombera i rtěnku z růžových disko koulí. Také jsem zjistil, jak poznat ženu, která se zajímá o módu. Zpravidla nosí klobouk, je zmalovaná a když se někde v okolí objeví fotoaparát, tak podvědomě začne pózovat a křičet "wow".
    KYO
    KYO --- ---
    Ted na Zelivskym

    EZOP
    EZOP --- ---
    EZOP: Přijde mi to skoro jako aféra s rozříznutým bunkrem
    EZOP
    EZOP --- ---
    GANDHI: Tohle je hezky... přijde mi ze to muže mít pro návštěvníka i nějaký "prožitek"
    Nicméně nevím jaký prožitek bych měl na místě s ceduli "zde zakopaná jednadváca"
    FOO
    FOO --- ---
    KOVOUN: neukazoval bych to Slapský přehradě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam