• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KVINKUNX: Mě spíš zaujala ta samolepící prkýnka. Lidská lenost je fakt úžasná věc, takhle to může stát aspoň dvakrát tolik, než normální palubka :-)
    KVINKUNX
    KVINKUNX --- ---
    MATT: Zaujalo mě, jak pani začla nekonformně od prostředka stěny. Dole jí to o pár cenťáků nevyšlo, ale záběr jak pižlá podélně prkna do spodní lajny by asi nevypadal tak kůl, jako zunkání bio šampusu před hotovou stěnou.
    MATT
    MATT --- ---
    pro hipsteří fíborná nápad!

    Weekend Walls Peel And Stick Wood Paneling
    https://www.youtube.com/watch?v=SWx2oRf2FCA
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    SITH: redefinice radiátorů!
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    FARFELOO: Tohle je tak dobrejch 7,5-8,nejsem ale nikterak náročnej
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    TALPENNY: Nevím. Vynikající je pro mě 9/10. Ale tak záleží na co jste zvyklí. (Já třeba žiju s kuchařkou...)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    FARFELOO:
    Nemůže?Zkus se podivat třeba do "Nonstop jídelny Marjánka" na Anděla,jak vypadá a chutná "hnusný" jídlo styl "classic czech" za 8-9 pětek.Uznávám,je to bez příběhu,čupr pivíček vařenejech z lístků od vleku a jehličí,redefinovanejch kriplů a cca 90 procent osazanstva gastarbaiteři,ne tedy pro každého :)
    KUTNY
    KUTNY --- ---
    FARFELOO: Prijde mi to jako zbytecna debata.
    Nevim, zda je jidelna pro zaky koncipovana tak, ze ma pokryt naklady na suroviny a nebo i na personal a nebo ma byt vydelecna.
    EZOP
    EZOP --- ---
    N_I: Ty si z toho dělají prdel ne?
    KUTNY
    KUTNY --- ---
    NOIK: Nevim o tom. Zadne cerstve utrzeno tam neni, jestli mi rozumis :-) Ani bio eko.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    NOIK: To jsem chtěl říct taky. U nás v Brně bylo jednu dobu hrozně populární toto. Mísili se tam hipstři s důchodcema. Bohužel nikdy neseděli spolu, takže tam asi nechodili z respektu ke generacím, který vyrostli na flajškartě.

    https://www.facebook.com/mnamkynasimamky/
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    KUTNY: Nevím. U jídla se dá velmi dobře zhodnotit, jestli je ta věc dobrá nebo ne. Kvalita jídla v česku je celkově dost ubohá, takže se to může jenom zlepšovat. A v tomhle mi přijde jenom dobře, když se otvírají bistra a restaurace, kde nevaří odchovanci RaJ, pohrobci sídlištních pizzérií nebo lidi, kteří šli na kuchaře jenom protože sotva dodělali základku.

    Normálně na západě (typicky třeba Francie) úplně seru na to, jak restaurace nebo cukrárna vypadá, protože to nevypovídá moc o ničem. Ale u nás je prostě restaurace, která nemá nafasovanej pivovarskej gear a meníčko ve fejk kůži prostě alespoň příslibem toho, že někdo vevnitř přemýšlí nad tím co dělá. Jasně, zejména v Praze je víc a víc těchle módních podniků, kde se inspirovali hlavně v Elle Decor, spíš než v NYT Cooking. Ale raději asi pořád zkousnu nepovedenej pokus o kuchyni než 68 druhů pizzy nebo "smažený všecko".

    Jo a promiň, ale nedotovanej oběd ve školní jídelně za 75 korun nemůže být vynikající. Není to technicky možný. Jasně, může to být lepší varianta než posraný meníčka za 130 ve většině míst kolem. Ale nemůže to být vynikající. To sereš na hlavu všem, kteří fakt vaří.
    N_I
    N_I --- ---
    jdu!!!



    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    OMNIHASH: Takže zapomněli na hipsterpřirážku +200 %?
    NOIK
    NOIK --- ---
    KUTNY: no jestli chodíš na oběd do školní jídelny kde vaří z kvalitních surovin, tak to je ovšem na hranici hipsterskýho módu:)
    KUTNY
    KUTNY --- ---
    KIKU: Nevytvarejme si zbytecne domnenky, pak to vede k nedorozumeni :-)
    Nemam nic proti tomu jidlu.
    Narazil jsem na to bistro (je to bistro?) pri hledani kavarny v Karline.
    Koncept bistra a lidi (majitelu/provozovatelu/obsluhy?) jako u x jinych - proste takova ta modni vlna, ktera mi tak nejak zapadla do tohoto auditoria. A tech je Karlin vice ci mene plny - bstra, kavarny, vse na jedno brdo. Jo a barbershop. Ty nesmi chybet. A pribeh.

    Asi te to prekvapi, ale vedle kancelare mame skolni jidelnu. Vynikajici obed za 75kc (polevka, jidlo, piti, ovoce/zakusek) :-)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Na tom poutine z Karlína mě vždycky dostane to, že je asi o dvě koruny levnější, než identickej obchod v centru Quebecu.
    EZOP
    EZOP --- ---
    LEDGE: Já ani v jednom nebyl ale podle toho jak se prezentují on-line je jeden za 18 a druhej bez 2 za 20.
    Společné neduhy obecně jsou - musel jsem cestovat přes půl zeměkoule abych něco objevil, inspiroval..... blablabla.
    Nakonec hranolky s hovězím si můžeš šat v bufetu akorát to bude jinak zabaleno a nazváno. To samy se sušenkou a zmezlinou. Vždyť je přece normální dat zmrzlinu do sušenky - kornoutu.

    Hele já mám třeba rád italskej styl barů/cafe. Kde si za 1€ někde i pod, das super kafčo, hodíš ho do sebe a během chvíle odchazis. Taky by se k tomu dal udělat příběh jak jsem to svými toulkami po Sicílii objevil a chci to dopřát i nám Pražanům.
    Asi i chapu ze dnešní doba si přesně takovéto bludy žádá.
    Tvl ale proč??? To nepochopím.

    Tvoje na tom ta hipsteřina-objevit objevené.... a na webovky dat “náš příběh” :-)
    LEDGE
    LEDGE --- ---
    LA_PIOVRA: Myšleno smaozřejmě "ne mražené", ale uznávám, anběhl jsem si :)

    Jestli mi něco v tý samý ulici přijde jako hispter bullshit tak je to Parlor - kopeček zmrzilny plácnujet mezi dvě sušenky a posypanej nějakym bordelem - taky skoro za kilo. Nedá se to žrát a ani to neni extra dobrý.

    https://www.parlor.cz/
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    KIKU: ne, neni to alternatifa fastfoodu, je to generickej copycat "fastfood s pribehem", kterej ani zda se nenabizi bezmasou variantu a kterej vypada naprosto jako 1000+1 podobnejch curackejch gentrifikujicich cokoli s pribehem po cely planete a lidma, co vypadaji jako 1000+2 podobnejch generickejch curaku a pic po cely planete.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam