• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

    rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    DEB
    DEB --- ---
    JAYME: to nevim co znamena
    JAYME
    JAYME --- ---
    to uz je dost takova cringe krec, takze bych to radeji hnal do fadeoutu
    DEB
    DEB --- ---
    DEB: *jezdime.. fuj
    DEB
    DEB --- ---
    JAYME: ale nas cyklisty starosta prahy 1 z toho hezkyho souziti vyskrtnul, takze si pak muzeme s taxikarema a zavozakama zazpivat jen rano do 10ti :(
    DEB
    DEB --- ---
    JAYME: me nic neprekazi, ja v tom centru klidne jezdim bok po boku s tramvaji, taxikem a i zavoznikem.. a vsichni si v symbiose davame prednost, jesdime do kolecka a pak si dycky zazpivame tu nasi a jedeme dal
    JAYME
    JAYME --- ---
    DEB: to je presne symptomatickej dvoji metr choryho mozku, tobe vsechno co nejak prekazi, jsou kundoviny, vsichni jsou pici, curaci a dementi, ale kdyz te nekdo upozorni, ze nejvetsi pica jses ty, tak je to najednou pod uroven :) pripominas mi takovou tu viralni babu "ja mam pravo sedet", tam bych tipoval ze se za tak deset dvacet let posunes :)
    DEB
    DEB --- ---
    JAYME: ale tututu... nejdriv bysme si meli ujasnit co se mysli pojmem agresivni jizda, pak se muzeme hadat treba do skonani sveta..

    agresivni jizda je mysleno z meho pohledu jizda rychla, prudka kde musis rychle reagovat na okoli..
    tady nikdo nenapsal, snad jen vtipem a sarkazmem ze jezdim po praze a srazim lidi, ale.. jelikoz ty ses mi uplne ukradenej/na, tak mi je tvuj nazor uplne k hovnu..

    ja jezdim, tam kde mam dovoleno na silnici, v cyklo lajne.. pokud jedu po chodniku protože to jinak nejde, tak dokonce i slezu z kola kdyz nemam jak projet nebo je chodcu hodne, divny vid..

    takze prosim, pokud nechapes celou tuhle diskuzi, zdrz se vyjadrovani, nadavani nekomu do pic je mozna snad i pod tvoji uroven
    JAYME
    JAYME --- ---
    DEB: hele ty ses fakt nakej vtipnej konstrukt kterej se zrodil z propocenyho spandexu jako se ve stredoveku rodily mysi ze slamy. ja nemuzu verit, ze takhle debilni pica muze bejt realnej clovek. tebe by si ani nejvetsi odpurci cyklistiky nemohli vymyslet. od "jaktoze autobusy, tramvaje a podobny kundoviny muzou tam, kam ja na kole ne" az po "to je v poho ze jsem agresivni, dyk jim v klidu ujedu!".
    di si prosimte radsi nekam zajezdit a "vycisti si hlavu" (cti: vylec mindraky)
    DEB
    DEB --- ---
    JAYME: to by to nejdriv musel stihnout.. ze soku uzky blizky jizdy cyklisty kdy okolo tebe projede v tesnosti 2cm, ale nedotkne se te, se proberes az v momente kdy je tak 300 metru pred tebou, protoze se leknes nejdriv.. az budu chtit spachat harakiri tak to pak do nekoho napalim stremhlav
    DEB
    DEB --- ---
    OMNIHASH: to jsi nepochopil ty bobecku, precti si to znova a p o m a l e j i a pak par dalsich prispevku.. mozna pochopis ten kontext ktety se tu resi od zacatku.. zakaz projizdeni kol v centru

    pak se diskuze zmenila v kdo je vetsi kreten, jestli neohleduplnej cyklista, nebo neohleduplnej chodec.. k cemuz byla nazorne predvedena fotografie dvou lidi, kteri i presto ze maji mista dost, jdou v lajne pro kola...

    nikde jsem nenapsala ze zrovna to tenhle dvou jsem laskovne vrazila..
    JAYME
    JAYME --- ---
    ja jsem tu pasaz s tim ohleduplnym strkanim moc nepochopil. chlapi obvykle tyhle pasivne, i kdyz vlastne spis uz docela aktivne agresivni legracky tolik nedelaj (nebo je delaj jen v bezpeci sveho auta :), protoze vi, ze by mohli dostat pres drzku. zenska zrejme spoliha na to, ze zensky se nebijou, ale i ona muze narazit na dostatecne vypityho cloveka a/nebo psychopata, do kteryho laskovne strci, aby ho jako vychovala, nacez on ji da pesti a kolo hodi do reky ;)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DEB: a proto si to vyfotíš za jízdy, pak se pochlubíš na internetech, jak si do nich zvládla ohleduplně strčit, a rozčílit se, jaký jsou to všichni píči a čůráci, sound logic. Jinak se na kola vyrábí takovej geniální bazmek, říkáme tomu zvonek, a ten vyřeší 99% tvejch frustrací s neuhýbajícíma chodcema!
    DEB
    DEB --- ---
    OMNIHASH: 4 metry sirokej chodnik byl jen priklad..kvuli tomu se tady nikdo nehada
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DEB: cywe čtyři metry široká promenáda, na ní dva lidi a takovej butthurt!!!
    XINDLX
    XINDLX --- ---
    LOPIK: taky mi přijde ten zákaz dementní (spíš kvůli messengerům), ale nedávno jsem jel kolem centra a nějakym nedopatřenim jsem se dostal na staromák a jel celetnou a jakože mi nevadí se proplejtat sem tam mezi lidma, tak tohle bylo totální zlo dobrovolně tam může jet jen magor, messenger nebo někdo kdo tam bydlí..
    jo a ten kundodrom z braníka minimálně na dvorce doporučuju jezdit po druhý straně silnice, člověk si tam užije víc legrace a lidi tam skoro nechoděj
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DEB: vim ze nejsi kokot. sry byl to utok na obecnost ne tebe
    DEB
    DEB --- ---
    VON_GILOTINE: chodec ma prednost na chodniku, to nikomu neberu.. pokud jedu na kole a v lajne pro kola v ktery jdou dva dementi jako dnes a ja mam kam uhnout tak je samozrejme objedu, nejsem pica.. ale rikam si proc proboha musis jit zrovna tam, kdyz mas celej chodnik pro sebe.. ale pokud je moje cyklo lajna jediny misto kde muzu jet, a serou se mi tam lidi co maji svoje misto a nejsou schopni to rozdeleni pochopit a ja nemam kam uhnout nebo kvuli nim musim zabrzdit tak, ze zamnou jednouci cyklisti by mi to napalili primo do prdele.. jsem nasrana a myslim ze na to mam pravo..
    LOPIK: jezdim tam do prace, tak proto treba
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    DEB: Kvůli takovým pumpičkám jako jseš ty jsem rád, že na ten Karlův Most, Staromák a Můstek ten vjezd explicitně zakázali.. Já doteď nepochopil, co tam jako chce kdo na tom kole dělat, vždyť tam nejde v klidu ani projít..
    JAYME
    JAYME --- ---
    VON_GILOTINE: vtipny je to obzvlast v kombinaci "jsem v cyklopruhu, chcipni sracko" a "nojo ale tady ja prece *musim* jet po chodniku, protoze zly auta, knuuu"
    bohuzel ono asi veskerou empatii a soudnost prekreje ten holy empowerment blud "ja muzu vsechno, protoze bojuju proti automobilismu". idealne tim, ze budu obtezovat a ohrozovat chodce a jeste se s tim kolem srat do narvany MHD (jakozto jediny realny alternativy k autum v Praze).
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ono je to mnohem horsi, pac to ukazuje prenos te retardovane "automobilisticke" mentality na lidi, kteri maji byt jejim oponentem prirozenym.
    tj. pruh = tady ja muzu vsechno a nikdo tu nesmi byt a kazdeho muzu prejete a vytroubit a nadavat a mrdat.
    pritom idealni stav je kdy netroubim na chodce ve vozovce, kdy nemrdam kolisty co nejedou metr za pruhem ve skarpe, atd..
    et voila, tady mame "jsem v cyklopruhu, chcipni sracko"
    mrdat to mrdat, tohle chovani kdy se chovaj jak auta na silnici ke kolistum.

    sry je vedro, jsem nesoudnej
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VON_GILOTINE: treba na naplavce/Letny/Kampe atd mi to zase tolik nevadi, ze to tam rekneme patri. Ale v centru me to jako fakt sere, kdyz se nekdo riti Malou Stranou po chodniku mezi lidma, kdyz pritom na silnici je mista dost. Ale tam by zase byl on lovna zver pro auta, ze...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam