Exkluzivním hostem Nejodvážnější konference podzimu je Dan Millman - který do Prahy zavítá v rámci svého evropského turné RETURN OF THE PEACEFUL WARRIOR, autor řady světových bestsellerů z oblasti duševního růstu, z nichž nejslavnější je autobiograficky laděný román Cesta pokojného bojovníka, bude prezentovat přelomové myšlenky, které odhalí zcela nové chápání reality, vedoucí k poznání rozhodujících změn v životě a k nalezení odpovědi na základní otázku: „Jak žít dobrý život?“ Dan Millman, který je zároveň i mistrem světa ve skocích na trampolíně z roku 1964 a pracoval jako instruktor gymnastiky na Stanfordské univerzitě, nabídne hluboké a přitom jednoduché postupy, které vaši odvahu ke změně posunou o level výš.
---
Vedl jsem copywritery v Seznam.cz. Pak jsem vykouřil halucinogenní žábu, zjistil, že neexistuju a skutečnost je jenom lunapark, kde si můžu prožít, cokoli chci. Tak teď píšu to, co lidem uleví. Humor, příběhy, poezii a mind-upy: chytré komediální přednášky, které se snaží skrze slzy smíchu doručit katarzi: „Jé, já v tom nejsem sám/sama?!“ a pomáhají popasovat se se životem obejmutím třeskuté melancholie.
---
Inspirující žena nové generace, která se snaží změnit způsob myšlení o osobní síle a spiritualitě. Moderátorka, zakladatelka vzdělávací platformy Štroodl, spoluautorka projektu Odvážlivci a tvůrkyně workshopu Networking s mámou.
---
Karaimi, žena nadčasové hloubky, novodobá šamanka přenášející spiritualitu původních učení do současného života. Autorka úspěšných prožitkových workshopů tvůrčího seberozvoje, osobní vize a transformačních meditací jde cestou svého srdce a otevírá brány příchodu čisté lásky a pochopení pravdy, kdo skutečně jsme. Její odvaha pramení ze schopnosti napojit se na svůj nejhlubší zdroj inspirace a následovat ho ať to bude stát cokoliv. Pokud v sobě toužíte objevit netušenou hloubku, a zároveň se tak trochu bojíte, co vás tam uvnitř čeká, Karaimi vás provede inspirativní přednáškou, která rozptýlí vaše obavy a pomůže vám nahlédnout do sebe sama z nových úhlů pohledu.