• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MATT: Wau..diky za skvelou nahravku na smec :)..Vkus ma kazdej clovek jinej..me se nelibej stary mercedesy a novy citroeny...Jestli se ti obecne nelibej stoly s epoxidem, tak je to naprosto v poradku a nejses nase cilovka..stejne jako pro apple nejsou cilovka lidi..kteri si potrebuji vsechno nastavit sami a pro bentley nejsou cilovka lidi, kteri chodej jednou mesicne na pracak...ale myslim ze i jako laik by pro tebe nemel bejt problem co se kvality tyce rozlisit mezi tim co delame my - https://www.facebook.com/...hlarnavestodole/photos/a.339419200170032/399255684186383/?type=3&theater (tady hotovej - https://www.facebook.com/...arnavestodole/photos/pcb.407535003358451/407534563358495/?type=3&theater ) a mezi tim o co se tu pokousi 99% konkurence - /files/000/019/1986243_c00e8d051ee9dfa3912f/original.jpg"/files/000/019/1986244_824f7e85c2d4fae128cd/original.jpg">https://i.nyx.cz/files/00/00/19/86/1986244_24f7e85c2d4fae128cdd.jpg?name=lol1.jpg ..Proto taky my mame objednavky na tri mesice dopredu (a prekvapive ani od jednoho hipstera)..zatimco oni delaji stoly z dubovych sparovek...
    NOIK
    NOIK --- ---
    tyvole ten kolotočář sem přeci jenom s tou svojí epoxidovou maringotkou dohrkal:)
    MATT
    MATT --- ---
    KOUDY: ja bych rek, ze nekdo ma styl a vkus a nekdo se zas jen pokousi okopirovat trend.. to je takovy krasne cesky..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SEDELAVLOKALE: tohle na co davam linky niz sem prijde za rok/dva...kvalitni epoxid od ecopoxy - https://www.ecopoxy.com/ a exoticky drevo...Ne to ze si nekdo naleje levnou ceskou pryskyrici na bukovy nebo dubovy drevo..to sem zkousel uz pred patnacti lety....Poslednich cca pet let se ten epoxid ale konecne zacal michat kvalitne a americky znacky nahrazujou postupne ty cesky shity.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MHO: Líbí se mi ta věta "Zadali jsme truhláři, co má vyrobit. Věděli jsme, že je šikovný, ale za dva měsíce neudělal nic." ... protože truhlář, který dělá kuchyně s pracovkama z masivu je asi celej žhavej, aby někomu vyráběl prkýnko nebo opravoval poličku :D :D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    KOUDY: jestli to k nám přijde za rok/dva, tak budu fakt překvapená, protože já se s tím poprvé setkala už před pár lety, brácha si s tou syntetickou pryskyřicí a dřevem hrál dávno taky a pár hipíků to dávno tahá do Česka z Bali nebo bůhvíodkud.
    JONY
    JONY --- ---
    DAHY: hipsteři jsou yuppies, kteří se snaží tvářit, že jsou alternativní subkulturou
    BUSH13
    BUSH13 --- ---
    MHO: Já tvrdím furt, že nejdůležitější je právě umět prodat ten "příběh"!

    "Řekli jsme si, že budeme z těch ovocných stromů, na kterých vlastně vyrostlo jídlo, dělat doplňky do kuchyní. Výrobky s příběhem: Na stromě uzrálo jablko a teď si na jeho dřevě někdo připraví oběd."

    Zápletka, postavy, i rozuzlení slabé, ale tak co, příběh tam je... :-))
    DAHY
    DAHY --- ---
    KOUDY: Pravidlo číslo jedna: Žádný chudý hipsteři neexistujou.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NOIK: Koudy stoly pro chudy hipstery nedela..delam exoticky dreviny..konferencak stoji 50k a jidelak pres 100k...To si hipster v zivote nekoupi..Ten jede xxxlutz a bazary nabytku.

    zatimco my jedem to, co kanadani uz deset let:

    Woodworking | Toronto (@jeffmackdesigns) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/jeffmackdesigns/?hl=en
    Black Forest Wood Co. (@blackforestwoodco) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/blackforestwoodco/?hl=en
    LuxEdge Furniture Co. - James (@luxedge) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/luxedge/?hl=en

    k nam tenhle "kolotocarskej" styl..jak ty neznalku bez vkusu rad furt opakujes...Prijde tak za rok/dva..:)
    GREW
    GREW --- ---
    Tak jako, kdyz primhorim oko nad "promyslenym designem", kterej mi vazne neprijde lepsi nez u klasickyho prkynka s madlem, tak me prekvapuje, ze za tydle penize prodavaj jenom dreveny prkynko lepeny z nekolika spalicku a ne z jednoho kusu dreva a prezentujou to jako kvalitu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MHO: to me poser, ja myslel, ze jde o zachodove prkno...
    DAHY
    DAHY --- ---
    OMNIHASH: Tak já bych za to tolik taky nedal, ale pěkný, velký a dobře zpracovaný prkno z kvalitního dřeva za pětikilo těžko seženeš.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DAHY: no prodávaj je silný slovo, jako seženeš prkýnko za čtyřku, ale nepřekvapivě si 98÷ lidí koupí identický za pětistovku
    DEB
    DEB --- ---
    DAHY: proste je to picovina na druhou
    DAHY
    DAHY --- ---
    MHO: Cena je tom zrovna nejmíň šokující. Za tolik se dobrý kuchyňský prkýnka prostě prodávaj. Zpochybnil bych spíš ten award winning design. U prken Nerez trnu při představě, že drahým nožem omylem sekneš do toho kovu a u Vlajky se zase člověk dobrovolně připravuje o část pracovní plochy a že by ten zářez kdovíjak pomohl při sypání cibule do hrnce? Nevím. Není to nic, s čím bych v kuchyni kdovíjak bojoval.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Říkal jsem že jsem z Brd, ne zmrd! :DD
    NOIK
    NOIK --- ---
    tyhle prkýnka by se docela vyjímaly na těch kolotočářských stolech co dělá Koudy
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    MHO: by mě zajímalo, kolik toho musí prodat, aby se jim celý ten "projekt" zaplatil, mohli ho prodat nějakému post-hipsterovi a VYMYSLET nějaký nový vynález :)

    nejlevnější je Nerez S
    Dřevo a ocel. Dokonalá kombinace, která potěší oko každého kuchaře. Nerezovým kovem jsme doplnili prkénko z amerického ořechu, aby bylo jasné, kdo je tady pánem porcování. Díky tvaru kovového rámu si můžete vždy prkénko uchopit podle vašich potřeb a servírovat před návštěvou ty nejlahodnější delikatesy bez doteku prstů na prkénku jako pravý elegán.

    • Slouží jako krájecí a servírovací prkénko
    • Prkénko je ošetřeno (3x máčeno) v oleji splňujícímu normu pro styk s potravinami

    Materiál: Americký ořech a nerez ocel
    Rozměry: 300 x 200 x 20 mm (vejde se do běžného dřezu)
    Hmotnost: 1,2 kg
    Záruka: 2 roky


    takže v Brdech vymysleli kuchyňské prkénko z amerického ořechu, čínské oceli a české hlouposti :D a ještě jim za to dal někdo 2 ceny :D

    MHO
    MHO --- ---
    Kamarádi z Brd se prosadili s ořechovým prkénkem, prototyp jim zabral rok - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...h-kamaradi-z-podbrdska-orechova-prkenka-ubrd.A190423_471642_praha-zpravy_rsr

    Ikonické prkénko od designéra kol favorit (těch nových). Než to začnete googlit, tak si tipněte kolik takové prkénko vlastně stojí. Mne to mírně zakočilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam