• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KEL: jo kdysi jo, ale uz si to moc nepamatuju... tys olivu videl?
    S2FI
    S2FI --- ---
    Loví se tu ještě hipsteři???
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MATT: jak sem podojil korporat? To si me asi s nekym pletes..:)..Ja v korporatu makal asi mesic za svuj zivot..a prachy v shitcoinech furt mam..ty sem za poslednich sest let defakto nevybral..u me to je spis o tom ze muj tata je vyucenej truhlar a mel truhlarnu kde sem mu cely mladi pomahal..takze sem se po patnacti letech podnikani v IT a potom co sem koupil chatu se stodolou k tomu remeslu zas trochu vratil :)..ale to nezni bohuzel nijak zvlast hipstersky.
    MATT
    MATT --- ---
    KOUDY: to si nesmíš vymejšlet, to musi být autentické... ostatně co se ti nelíbíi na tom, jak si podojil korporát a pak to rozmnožil shortovanim shitcoinu? když k tomu dodáš, jak jsi obchodováním prozřel a zatoužil dělat něco s hmatatelnými výsledky, tak by to mohlo fungovat, ne? ;))
    KEL
    KEL --- ---
    MAESTRO_007: viděls někdy jak roste oliva?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KOUDY: tu 600 let starou olivu pokaci kvuli tomu stolu nebo se ceka az spadne? :-)
    GOLDENSAINT
    GOLDENSAINT --- ---
    KOUDY: S lahvacem to byla trochu nadsazka. Me to prijde stejny, protoze se mi proste libi kresba dreva uplne stejne u americkyho orechu jako u ceskyho dubu. Ale je mi jasny ze kdyz clovek chce jet kusovou vyrobu a prodavat to jako luxusni zbozi a ne neco co vylezlo z poradu "premek podlaha radi jak se zbavit toho neforemnyho kusu dreva kterej se neda narezat na fosny", tak je treba nalezite vybrat material a spravne to odprezentovat.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Mobile first! Kdybyste otřepané frázi stále nevěřili, zajeďte se podívat do Jižní Koreje. Samsung zde představil (a za měsíc začne prodávat) novou vertikální televizi, která je uzpůsobená pro sledování videí z chytrých telefonů. Se sympatickou cenovkou 16 tisíc dolarů cílí podle tiskové zprávy na mileniály. Mladí tak oželí pár avokádových toastů a nová telka je doma.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOUDY: ja tomu rozumim, a poradne mistnim blbeckum vysvetli, ze designovej stul proste za 1300kc z polska nekoupis.

    kupoval jsem si loni zidle od Tonu, proste znackovy mrdky a jedna obycejna kavarenska zidle za 4600. ceny stolu vynecham.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GOLDENSAINT: Jestli je ti jedno kam si polozis lahvace tak mas pravdu ze nebudes uplne cilovka na stul ze 600 let stary olivy nebo americkyho orechu no :)..jinak pouzivam jen oleje..laky ne...a je hipsterska pravda, ze nejakej pribeh se ty truhlarne dat snazim..nicmene nejsem hipster..tak to moc nejde a followeri nerostou..snad mi tu mistnaci poradej.
    GOLDENSAINT
    GOLDENSAINT --- ---
    KOUDY: me se zda ze mas jen o trochu lepsi finalni upravu (asi kvalitnejsi lak a poradne rozlesteny) a hlavnr milionkrat lip nafoceny. Jinak mi to prijde nemlich to samy. Ale ja nejsem cilovka ani jednoho toho stolu, me je jedno jestli si polozim lahvace na stul nebo na zem...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MOUNTBATTEN: Prestan brecet hysterko..Jestli ti vadej moje texty tak si me dej do ignore.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    KOLOCH: bohajeho proc? bud rad, ze mas ignore. Tenhle plevel tady jen otravuje, doufam, ze brzo v jinem klubu vezmou jmeno jeho nadarmo a on nas opusti, aby je oblazil vysvetlenim, jak on, jeho dilo, jeho vsecko je skvele, jedninecne. Nejsme prece na Nyxu prvni den, dyk uz to zname nazpamet!
    KOLOCH
    KOLOCH --- ---
    Sakra a ja ty skvosty od Koudyho ted nemuzu cist, kdyz si me za par minusecku dal do ignoru. Prosim hodne mi sem nekdo printscreen, at jsem v obraze :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Ja nevim v jakym ikeackym svete zijes..ale my u stolu kterej prodavame za 39 tisic mame naklady na epoxid ecopoxy, kterej stoji asi 15k..fosnu americkyho orechu,ktera v 6cm tloustce stoji cca 4-5k..Podnozi, ktere stoji 4-5k..U profily (aka neco jako svlaky)..brusny papiry, zavitovy vlozky, srouby, olej, forma z lamina apod..Naklady dohromady kolem 25 - 28 tisic. Takze za praci ktery je na tom konferencaku kolem 40-50 hodin + na marzi zustava 12-13 tisic..coz mi neprijde jako holeni hipsteru..ale spis jako ze to delame skoro zadarmo a meli bychom zdrazit..Coz taky od leta hodlam udelat. :)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    GREW: vzdyt toho je! Mozna te brzdi dustojnost...zbav se ji a pujde to samo. Od te doby, co jsem tu videla to prerizle polinko spojene zpet pantem, ktery zrejme privrtalo slepe decko bez rukou, verim, ze prodat muzes aleuz fakt doslova cokoli.
    DAHY
    DAHY --- ---
    Smrkovej stůl z Ikey by měl stačit všem.
    GREW
    GREW --- ---
    Driv se podobnymu typu podnikani rikalo treba "oholit hejla", taky se uz nakou dobu snazim vymyslet nakou dostatecne velkou pi.ovinu, kterou bych moh za nekrestansky penize prodavat :D
    NOIK
    NOIK --- ---
    OMNIHASH: a teď si vem, že tenhle progresivní styl tady začne frčet až za dva roky!
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NOIK: koukám, že přicházím o velkou zábavu, od tý doby, co sem dal koudymu nerozvážně mínus. Jestli holí hipstery s sdvěma prknama slepenejma barvenou pryskyřící a jeklovejch úček jako nohou za čtyřicet kolíků, má můj obdiv a začínám chápat DAHYHO výroky a prkýnku za 2000+.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam