• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Aha..Takze klicem k uspechu je abys me na celem nyxu pomlouval, vysmival se moji praci a ja se nijak nebranil a nechal si to libit. Zajimavy. Mozna ze kdybys tu priblblou poznamku o me firme a stolech vubec nenapsal. Tak sem do toho klubu ani neprijdu a nebude se to tu resit treti den Zkus se nad tim pro priste zamyslet.
    NOIK
    NOIK --- ---
    KOUDY: mno nevim hele, kdyby ses sem například nevlámal s tou svojí agitkou, tak moje přiblblá poznámka o kolotočářských stolech je už dávno utopená nějakýma fousáčema v řemeslně pletených kamaších

    ..ale už pátej den tu jede Kouďas a proč? ...přece protože jsou jím některý lidi posedlý!:))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NOIK: To sem udelal uz pred asi sesti lety a neprestali ste..Proto padla volba na DI..Rikal sem si ze kdyz vam sejde koudy z oci, tak vam sejde i z mysli..ale ocividne to tak neni.
    NOIK
    NOIK --- ---
    KOUDY: hele dám ti kamarádskou radu jo: zkus potlačit svoje hyperpřebujelé narcistní já a uvidíš, jak tě najednou přestanou lidi řešit

    ..zkus to a jestli to zafunguje, mám u tebe jeden malilinkej stoleček na lahváče jo (bez epoxidové řeky prosím) – platí?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    HOUSEFLY: ok, prkynko jsi ohodnotila, ptam se, na co je takovej stul s pryskyrici? na kazdodenni stolovani asi ne.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Nic člověka tolik nepotěší, jako pěkná diskuze o stolku.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NOIK: Jojo. Dovolil sem si podnikat a do toho delat truhlarinu..Coz tebe, Ezoouna a dalsi dva-tri lidi hrozne irituje..Tak to musite resit v kazdym druhym klubu na nyxu. Mozna je cas dospet a zit vlastni zivot. Ne resit neustale zivot a praci jinejch lidi.
    NOIK
    NOIK --- ---
    KOUDY: sklízíš jenom to co seješ Kouďas:)

    (doufám teda, že chápeš, jak to myslím, abys mi pak třeba neříkal, že sis na zahradě nic nezasel nebo něco takového)
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    KEPASO: počkat ty se ptáš k čemu je stůl? No dobrá. Stůl je věc, která slouží k mnoha účelům a proto jich nalezneš víc druhů a velikostí, ale osobně nejvíc ho používám na stolování. Teď mi dokonce na jednom sedí el. piano! No a to prkno který furt obhajuješ stojí za hovno. Z povolání ti řeknu, že tlustý malý prkno s ještě zmenšenou krájecí plochou kvůli divnejm geometrickejm patvarům je na hovno a tečka. Na karotku z farmářek ty vole.. :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NOIK: Sorry ze te zklamu..ale duvod je daleko prostsi..V ignore te dost casto mam kvuli tomu, ze ses jedno z mala IDcek, ktery je mnou posedly a do kazdyho klubu kam prijdes..mas na me nejaky narazky nebo si me ci moji praci musis brat do huby. Chapu ze ses takova nyxacka kristelova a ja tvuj novotny..Delas to uz ale asi sedm let..Stejne to treba dela Ezoun a dalsi. Je vas asi pet a protoze to z toho jak me furt resite po nyxu vypada ze nemate vlastni zivot a musite neustale resit ten muj, zacal sem vam rikat noliferi ;)

    Z toho duvodu vas mam vetsinu casu v ignore..Protoze je pro me naprosto zbytecny vas cist nebo se s vama nekde hadat..Nicmene i pres muj ignore si toho, jak me furt nekde mate potrebu resit vsima dost jinejch lidi..kteri mi pak pisi "hele co si tomu Noikovi udelal tyvole? Ze te zas resi tady a tady?"..A ja jdu a do toho klubu se podivam a kdyz na vas nekdo reaguje..tak vidim co pisete.

    jinak ja zas muzu tebe, ezouna a dalsi vekslaky nyxu ubezpecit, ze me nic nepotesi vic..nez kdyz me resit nebudete..Nebudete se o me a mejch pracech nikde zminovat..Hodnotit moje stoly nebo co mam za auto ci hodinky..kam jezdim na dovoleny apod..nic mi neudela vetsi radost nez kdyz me prestanete resit. Dik
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    HOUSEFLY: psala jsi, ze dela krasny stoly, krasa ale nevypovida o uzitku stejne jako to, kdyz reknes, ze stul vydrzi veky. k cemu takovej stul s pryskyrici je konkretne? bojim se, ze to prkynko na hovno najde vetsi uplatneni v kazdodennim zivote nez stul s pryskyrici, logicky ale nevydrzi tak dlouho, jako stul.
    NOIK
    NOIK --- ---
    lol tak si mě koukám právě vyndal z DI, to je fakt klaun:))
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    PRASECI_SOIREE: většinou ano bohužel. Nejsem výjimkou
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    KEPASO: má hodnotící kritéria jsou v pořádku. Stůl, kterej je z dobrého dřeva vydrží věky pokud se o něj člověk stará(ano i stůl s pryskyřicí), zatímco to prkno je jen na hovno.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    HOUSEFLY: mela by sis ujasnit, jak pouzivas hodnotici kriteria. u jednoho je to krasa, u druhyho uzitek.
    NOIK
    NOIK --- ---
    HOUSEFLY: je mi trochu stydno se v tom takhle prohrabávat, ale abych tě uvedl do správného kontextu: Kouďas si mě dal do double ignoru sám (já si nikdy do ignoru nikoho nedal) a i přesto, když někam, kam nikdy nepáchl (jako tady), napíšu meme fórek o kolotočářských stolech, najednou hup a je tu a rozbalí tu ten svůj klasickej obhajovací orchestrion ..tedy: správně by mě neměl vidět, přesto přikvačí! ..takže jako jediné vysvětlení této kuriózní situace to vidím tak, že má ještě jedno ídéčko, kterým si pro jistotu lustruje lidi co si naházel do DI, aby měl absolutně pod kontrolou svojí sebeprezentaci, což je věc, na který mu nejvíc záleží na světě, jinak si to nedovedu vysvětlit:)

    ..sice to s tou tvojí fanboj reakcí asi myslíš dobře, ale můžu tě ubezpečit, že tohle vekslácký individuum nic nepotěší víc, než když se o něm (a i třeba jeho kolotočářských stolech) pořád mluví
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    NOFNAK: joaha!! A to kafe co si položíš na stůl pěstuje tvůj strejda na poli vedle. Zatímco ten flák dřeva cestuje svět křížem krážem každej den lolol tohle :D
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    KOUDY: já tomuhle řemeslu moc nerozumím, ale vím jak zní závist.
    No já jsem se sem šla původně zasmát hipstrům než došlo na tvůj veřejný lynč kvůli barvě epoxy pryskyřice, úhlu stolu, odlesku, barvě, typu dřeva a tak a následujícím komentářům všech haterů co se potřebovali vyjádřit. Tak teď je tady můj komentář.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HOUSEFLY: To je jen neznalost remesla..Je to asi jako kdyby nekdo resil ze typek z CR dela taky noze ktery sou ostry jako ty noze typka z kanady a ze maj taky dlouhou cepel a strenku :)..Jinak my nedelame jen stoly s epoxidem..Delame samozrejme stoly i bez nej..Bohuzel zadne takove po nas posledni dobou nikdo nechce, protoze epoxid tu ted zacina frcet..Vzdycky tu ale budou dementi typu noik nebo ezoun..kteri nebudou vyrobu stolu nebo tesarinu ci zednicinu povazovat za remeslo..Ti pak pujdou a koupej si neco v ikea no..Neni to pro nas cilovka...Kazdopadne uz tu asi na tohle tema serem...nerad bych tu zasral celej klub nejakou agitkou my truhlarny. Jen se po letech vracim k tomu, co sem delal v mladi a bavi me delat rukama. To ze se to nekterejm nyxakum nelibi je mi celkem u prdele. Ti si odemne stul stejne nikdy nekoupi..:)

    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    Nějak tomu nerozumím. Všichni mají koudyho v ignoru, ale stejně do něj všichni rejou o stošest? To vám ta funkce ignorace moc nefunguje.. Nebo s tím vy neumíte fungovat. Jinak nechápu, proč tady rejete jak dementi do někoho kdo vyrábí normální pěkný stoly a zesměšňujete ho víc jak dva blbečky, kteří prodávají prkno na hovno akorát tak dobrý na ukrojení mrkve. Noa co, že ty vole Pepa z druhýho konce světa použil ten samej materiál jako koudy? Nábytek se dělá jen na jednom místě na světě? Hádám ale, že to je jen bledá závist..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam