• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

    rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    AMANT
    AMANT --- ---
    JONAS3: toš to je dobré toto..možná na trhu aji devčicu namluvit oskúšám, včil s takó parádó
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    AMANT: toš baže, zemáky aj zelo z trha doneseš, a eště aj kačica sa ti tam vejde
    AMANT
    AMANT --- ---
    MATT: je tohle taky cool? pac za 14 kil s tim podle me clovek nadela plno parady
    MATT
    MATT --- ---
    jsem kolegum rikal o tech drevenejch batohach.. tak to hledam a oni uz to delaj dve firmy.. woodbag tu byl, tak ted SMAG
    https://www.facebook.com/smagwb/
    JONY
    JONY --- ---
    XINDLX: to bude borec, co hlídá, zda je ten eidam dostatečně uzrálý
    XINDLX
    XINDLX --- ---
    N_I: to je zas nějakej Lil?
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    N_I: já to tak mám s makovým dortem, kterej prodávají v té zmrzlinárně na rohu na Výtoni...za ten mi 78kč není líto vyhodit jednou dvakrát za měsíc, protože obsahuje tolik máku a chuti jako dvě štangle makové buchty z penamu
    N_I
    N_I --- ---
    FRK_R23: píče to asi poskočilo zase ne :)

    fakt úlet..ale nejvíc mě drtí vždy na horách ty bufíky kdy sem za dva párky v rohlíku a limču platil dvoukilem a vrátili mi 23 Kč a ještě to bylo hnusný..:)

    přidám k pindům gabberhipsta a jdu si dát zákus do cafe sladkovski..

    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    N_I:
    Smažený sýr vyzrálý šest týdnů s naší tatarskou omáčkou, 150 g - 175 Kč
    Nové brambory vařené ve slupce - 45 Kč
    ---------------------------
    220 Kč :))

    Ale je fakt dobrej a jednou za rok se to da :)))
    N_I
    N_I --- ---
    EATHAT: ten má Lokál za bratru 190kč, ale já si ho teda jednou za rok dám velice rád protože je to opravdová lahoda....nějak to smažej myslim na másle a zraje jim ten sejr nekde nevim placnu mesic...
    Mě ve stravování víc než hipsteři serou spíš starý komo provozovny, kde maj hotovku za 149 s malym pivem mas obed za 200 a je ti potom blbe, a kuchar je uplnej toj, hlad mas za hodinu. Vlastne mi nevadi si dat supr kafe za pade, chleba kerej mas fajn treba na pet dni za 80 a koblih kerej je z mouky na kameni mlety za pade....kdyz si aspon opravdu pochutnam..nic z toho nekupuju bezne krome kafe a jen obcas...
    / ale srat na me, me se jednou líbilo i v Cobře a v Berlíně v každý kafárně..:) /
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    a doprdele kde je vubec redefinovanej smazak...asi vyrazim do prahy na lov...to mi nerikej ze to nikdo neudelal este:D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    JAYME: podle me je ten jogurt uplne stejna picovina jako ten smazak uprimne...nicmene kdyz si to lidi kupujou asi v tom nevidim problem...ja proste utratim svejch 120 jinde...
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    nechci vám kazit spravedlivé rozhořčení, ale není celej princip života ve velkých "moderních" městech založenej na nekonečném vymýšlení dalších způsobů, jak z lidí vytáhnout peníze za něco, co většinou nepotřebují?....nedávno v Praze někde u centra jsem počítal kavárny a byl bych na suchu maximálně 50 - 100 metrů, každá druhá až třetí byla s nějakou přidanou hodnotou alá rukodělný koblih za 80kč či řemeslná houska s parmezánem a rukolou za 100kč
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MATT: me chvili trvalo, nez mi doslo, ze id gilotine si nepovida sam se sebou, ale s nejakym debilnim ideckem, ktery me ma v ignoru.
    myslim, ze v tom pripade diskusi mohl zkratit na 'jdi do prdele" ci "chcipni kokote"...
    MATT
    MATT --- ---
    VON_GILOTINE: víš kolik práce daj ty čmouhečky, a to ovocíčko se taky samo nenarovná?!? ;)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MATT: Kill it with fire.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    JAYME: nevim odpust, vidim rpzdil mezi teplym jidlem ktere musis nak varit a sklenici jogurtu kam das jednu vrstvu musli a dve vrstvy marmelady. ale nesmer neomarxistickych nejidel neschvaluji taktez
    JAYME
    JAYME --- ---
    Aha, takže nutriční hodnota 350g jogurtu s rohlíkem bude asi stejná jako tý hotovky, ale ta rozdílová kvalita je, že jedno je vohřátý a druhý ne. Jako za našich babiček. Prostě něco teplýho do žaludku, aby byl svět ještě v pořádku, ne žádná levicová nejídla jako je jogurt.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jinymi slovy, az bude sedet tva metafora, mozna pujde zodpovedet tva "recnicka" otazka, do te doby bohuzel
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    JAYME: aha, takze, kdyz neco nepochopis a prirovnavas teplej obed ke sklenicce jogurtu tak ja sem sezral salamounovo hovno, ok, dekuju
    JAYME
    JAYME --- ---
    VON_GILOTINE: Co je na tom mimo? Jakože jogurt není oběd? V tom článku se píše, že je to "skoro obědová porce", což je definice, která sedí i na klasickou hospodskou hotovku, s důrazem na to "skoro" :) Ale dobrý, co tak čtu tvoji odpověď, tak ty to prostě neřeš, nejseš cílovka, ty pojiš normálně šalamounovo hovno, jak seš zvyklej ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam