SEDELAVLOKALE: tomu ja vsemu celkem rozumim. koneckoncu jsem na Zizkove asi 7 let bydlel a vetsinu ty doby zaroven pracoval v Karline. tunelem jsem tedy chodil kazdej den, s cimz mimochodem souvisi moje drobna vyhrada - pruchod tunelem se trosku sebevrazde rovna, hlavne kvuli retardum, co bojujou s automobilismem tim, ze tim tunelem pro pesi jezdi dolu na kole asi padesatkou. jeden ten retard tam tu sebevrazdu i regulerne spachal a v pulce tunelu, kde zrejme prehlidl tu zatacku, tam mival zapaleny svicicky.
ale zpatky k veci - ja si jenom nemyslim, ze tu atmosferu sousedstvi musi tvorit pajzly, herny, zastavarny, vecerky. jako kdyby ty lidi na dne byli vlastne naky roztomily razovity komparsisti, co maj za ukol tvorit genius loci. takovy NPCka :))
vlastne si moc nedovedu predstavit, jak konkretne podchytit, aby naka ctvrt nebyla hip a zaroven nebyla hnusny ghetto. prirozene, kdyz se nekde dobre bydli - zduraznuju bydli se vsim vsudy, jako ze tam vychovas deti, ne ze je cool jit tam vecer zakalit - tak tam proste najmy porostou, no.