• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

    rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    XINDLX
    XINDLX --- ---
    SEDELAVLOKALE: a kde přesně to je? tahám každej den kolo jak čurák po schodech nahoru na krejcárek.. modrý zábradlí tam myslim je, ale úzký teda nejsou a ústěj právě u tý cyklostezky nebo co to je.. na ohradu je to pak ještě pár pater schodů aby to nebylo málo
    na ten kopec se musim dostat tak jako tak, ale alespoň by to byla změna
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    VON_GILOTINE: ono je tam těch schodišť víc, těmhle říkáme stopy xapatánu a vedou nejdřív pod kolejema a pak nad tím starým vítkovským tunelem, takže po nich vystoupáš fakt až nahoru, tedy ne jen k té cyklotrase, jako ty schody, co vedou od invalidovny. Mají modré zábradlí a jsou relativně úzké.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SEDELAVLOKALE: tem prepulenym trati?
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MOUNTBATTEN: přesně, a kdo by chtěl jó nostalgii, ať se jde projít k těm šíleným schodům na Vítkov .. kolem těch starých skladů a hal .. tam je to pořád ještě takový správně hnusňoučký.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SEDELAVLOKALE: mně taky přijde, že tady pro lidi Karlín = korporátbičz v těch divnejch panelácích na břehu řeky a okolí karlínskýho přístavu a náměstí. Ale jak člověk sejde z karlínskýho náměstí/křížíkovy, tak to furt sou čtyřkový pajzly, zastavárny a vietnamský večerky.....
    N_I
    N_I --- ---
    NOIK: papírna je na letný voe....
    NOIK
    NOIK --- ---
    SEDELAVLOKALE: o slovo nejde, ale že v Karlíně teď vzniklo oldschool papírnictví mi evokuje vymazlenej retro obchůdek, kam si hipstři choděj čuchat k řemeslně svázaným sešitům z ušlechtilých ekopapírů ..ale až budu procházet kolem tak si to půjdu schválně zkontrolovat!
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    NOIK: oldschool je hipsterský slovo? nepleteš si to s hiphoperský? nicméně běž si to zkontrolovat: Sokolovská 381/68 a pak se přijď omluvit za to podezření
    NOIK
    NOIK --- ---
    SEDELAVLOKALE: oldschool papírnictví? ..to zní slušně hipstersky!
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Jako hele musim říct, že jako karlíňáka mě ty hejty trochu mrzej, protože jak navečer odplují davy, vč. víkendu, je tam pořád trochu cítit ta atmoška .. a navíc karlín není jen florenc a okolí kolem metra křižíkova. Místňáci samozřejmě vědí, kam zajít, aby se z toho neposrali. Staré podniky zmizely, ale ty nové, kam moc kancelářští a turisti nechodí, jsou fajn. A navíc tam teď vzniklo oldschool papírnictví.
    Na druhou stranu taky čumim, co všechno za byznys tam vzniká, ráno nemůžu projít dolů do metra a nakoupit taky chodím až večer, jinak bych si s sebou mohla vzít do sámošky knížku, abych ve frontě přečkala ve zdraví (duševním). Tramvajema se už nedá jezdit vůbec, protože objem cestujících se rapidně zvýšil, ale nikoho to asi nezajímá.
    A taky doufám, že až zastaví celou tu louku až k libeňáku panelákama, tak to budou obývat lidi, kteří se z bytu přemístí rovnou do garáže a odjedou autem a kavárny, obchody a restaurace budou mít přímo v přízemí a nebudou mít moc potřebu chodit přes silnici do starého karlína.
    JONY
    JONY --- ---
    N_I: a tenhle klubísek zase nemůže za to, že někteří tví kámoši mají v Karlíně hipsta podniky nebo v nich makají. :)
    CROME
    CROME --- ---
    N_I: Karlin neexistuje
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    no nevim, v karline je to jedno skleneny kancelarsky peklo vedle druhyho. proste vysoka koncentrace reklamek a obecne openspacu. karlin je ukazkova trendova ctvrt.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Jinak napadá mě, není tahle osvětlená reklama nějak omezena vyhláškou? Hodně bych se divil, kdyby to bylo povolený a tenhle tatér byl první koho to napadlo vyvěsit.
    N_I
    N_I --- ---
    LOPIK: tyvole, jako jo, ale tahat do toho celej Karlín je imho pičovina....v bad flashy si dáš dobrý pivko, na stojáka maj pořád super kafe v šálku a jídlo třeba v M pekárně stojí pořád stejně jako na žižkově tedy chleba s pomazánkou za 35 což je taky hodně ale pořád dobrý na hipstas s avokádem za 135. Hranolky s trhaným masem Czech taky nezdražil úplně a dobrou rejži maj ted ve stanku na Krizikovej.
    Jídlo v Lokále je drahý, ale kua dobrý a v Jagušce stojí večer vrabec taky 159kč a je hnusnej a pivo je dobrý tam i tam, stojí stejně.
    Prostě Karlín nemůže za vaše posraný životy.:)

    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DEEFHA: no vidíš to, já až umřu, tak než půjdu do pekla tak mě čeká pár set let v očistci a ten se bude skládat z obrovského ničeho plného těhle koček :)



    R0C3S3K: já ho měl taky rád :/
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    ADAMIRA: jasne, ja a vsichni v nasem kanclu kazdopadne to papirnictvi velmi postradame
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ADAMIRA: Tu kočičí výlohu miluju, chtěl jsem po nich tu stříbrnou, ale jako jediná není na prodej :-)

    Nicméně zpátky k Yusufovi a jeho Barber Tattoo: včera kolem sedmý večer jsem šel kolem a už mu tam v tom křeslě někdo seděl, fén valil naplno, plnovous vlál a řemeslná kolínská smrděla až ven. To mi teda řekněte, jak jim to s těma zákazníkama přesně funguje? Není to jako ve Field of Dreams - otevřeš barbershop a oni přijdou?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    R0C3S3K: jj (jak píšu na začátku je to cca číslo 38)

    Jako co si budem povídat, pár vchodů dál je vietnamská večerka s perverzí na mávací kočky ve výloze level Hočimin - ale ty alespon v noci nesvítí jak bordel.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    ADAMIRA: takze bydlis na francouzsky?:) taky me to rozjebalo, bych blil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam