• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    N_I: V pohodě. Hipstřice jsou i normálně tak hnusný, že už jim tohle nemůže nijak uškodit.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    SHPAGIN: no ba že, byla slaďoučká;)
    SHPAGIN
    SHPAGIN --- ---
    R0C3S3K: papírnictví obsluhovala taková hezká maupassantova kulička, líbila se mi. yusuff má o pár bloků níže konkurenci, "canadian barbershop". jak tahle vcelku mrtvá zóna uživí dva tyto ústavy bude zajímavé sledovat.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    původní hipsteři vypadali zbědovaně, protože v té době byl široce rozšířenej standard uživání kvalitních speed tablet, a ne berlínské limonády a sojovýho lattéčka
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Ze studijních důvodů se nebráním sem tam navštívit hipster akci (pop-up kreativ worklab je teda na mě moc, to bych nedala) a dovtípila jsem se, že vypadat jako bezpohlavní asexuální blob je záměr, protože důležitý je intelekt a kreativita. Z toho mi vychází rovnice, že čím víc jako pako vypadáš, tím oduševnělejší seš.

    Kdysi na střední jsem měla spolužačku, která se někde dočetla, že inteligentní vzdělaní lidé mají nečitelné písmo. Tak už na té střední taky schválně psala jako dement. Asi jí nedošlo, že by to mohlo být tím, že si ti lidé museli při studiích psát takových věcí, že se jim to psaní tak vyvinulo.

    V případě hipsterů to vidím podobně ... intelektuálové z dobových fotografií vypadají zanedbaně, protože je to ale asi fakt nezajímalo. Asi si ti básníci ty hnusný svetry nekupovali ve spešl start-up obchůdku za dva tisíce.
    JAROUS04
    JAROUS04 --- ---
    NOIK: vlastne jo, to je z ty fotky uplne jasny...))
    N_I
    N_I --- ---
    INK_FLO: svetr napravo je zlo, kdyz jsem mel podobnej, desne kousal a v radosti v roce 95 sem se cejtil fakt blbe, kdyz vsichni meli 501, bile rolaky a pilotku....jak to muze nekdo nosit dobrovolne?
    NOIK
    NOIK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: to je z jednoho pop-upového kreativního worklabu, přednáška s názvem:

    Kontrapunkt a ideologie: vagina jako metafyzický symbol v umělecké perspektivě postindustriální společnosti
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    INK_FLO: tyvole to jsou trencle. co je to za klauni?
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    XINDLX
    XINDLX --- ---
    JAYME: taky si myslim, že by v půlce tunelu měli udělat klopenku
    AMANT
    AMANT --- ---
    FRK_R23: tak to sme nebyli ja, ja sem gadzo, 1ks:))
    KEL
    KEL --- ---
    FRK_R23: tak tos byl ty
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    AMANT: No delam si prdel tak napul. Kdyz jsem delal dole v Pernerce, tak jsem chodival pravidelne tunelem a jednou (tak 2001) me tam malem prejela parta cigorek v mercedesu :))

    Kuryri na skutru byli celkem na dennim poradku :)
    AMANT
    AMANT --- ---
    JAYME: jj, ted uz to nejde.


    FRK_R23: nevim esli si nedelas prdel, ale delal sem se Z. este tenkrat u Florence a mel sem to stary piano. v ty dobe se zacal i Karlin mohutne zaofficovavat a zacla bejt kazdej den ucpana pernerka do ty krizovatcicky u vyjezdu z autobusaku. v kombinaci s tema autobusama se tam stalo treba pul hodiny, tak sem to vzal zkratkou, mel jsem domluveny sraz s muzem_ktery_vzdy_prijde_o_dve_hodiny_pozdeji, tak sem se bal, ze mi zase plachne:)))
    JAYME
    JAYME --- ---
    AMANT: dorovnavam a prihazuji, ja ten tunel videl projet fizly. vystoupali na jednicku az nahoru, tam zjistili, ze je tam presne kvuli lidem jako jsi ty nebo oni ted uz sloupek, a zase odcouvali dolu do Karlina :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    AMANT: Tak tos byl ty?!?
    AMANT
    AMANT --- ---
    ten tunel sem jednou projel i autem, nahoru. v odpoledni spicce se to jinudy nedalo a ja mel schuzku s dealerem a bal sem se, ze to nestihnu. samozrejme to bylo stylovym MB W123.
    JAYME
    JAYME --- ---
    SEDELAVLOKALE: tomu ja vsemu celkem rozumim. koneckoncu jsem na Zizkove asi 7 let bydlel a vetsinu ty doby zaroven pracoval v Karline. tunelem jsem tedy chodil kazdej den, s cimz mimochodem souvisi moje drobna vyhrada - pruchod tunelem se trosku sebevrazde rovna, hlavne kvuli retardum, co bojujou s automobilismem tim, ze tim tunelem pro pesi jezdi dolu na kole asi padesatkou. jeden ten retard tam tu sebevrazdu i regulerne spachal a v pulce tunelu, kde zrejme prehlidl tu zatacku, tam mival zapaleny svicicky.
    ale zpatky k veci - ja si jenom nemyslim, ze tu atmosferu sousedstvi musi tvorit pajzly, herny, zastavarny, vecerky. jako kdyby ty lidi na dne byli vlastne naky roztomily razovity komparsisti, co maj za ukol tvorit genius loci. takovy NPCka :))
    vlastne si moc nedovedu predstavit, jak konkretne podchytit, aby naka ctvrt nebyla hip a zaroven nebyla hnusny ghetto. prirozene, kdyz se nekde dobre bydli - zduraznuju bydli se vsim vsudy, jako ze tam vychovas deti, ne ze je cool jit tam vecer zakalit - tak tam proste najmy porostou, no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam