• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    SMIDRA
    SMIDRA --- ---
    DEEFHA: Nerusit, pereme prachy?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DEEFHA:

    Z prodavače kebabu a pouličního veksláka až na vrchol! Josef Rataj je dnesnejžádanější popartový malíř v Česku – eXtra.cz
    https://www.extra.cz/...kslaka-az-na-vrchol-josef-rataj-je-dnes-nejzadanejsi-popartovy-malir-v-cesku
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Btw jak se tady před časem hejtovalo to holičství / tatoo místo papírnictví na Francouzský, tak dneska tam na dveřích vedle toho neonu vyrostlo tohle. Moc to nechápu, zatím jsem totiž ještě neviděl, že by tam nějaká výroba tatuáže někdy probíhala, fronty nikde, pořád zhasnuto... Ale třeba je to vychytralý způsob marketingu, čert ví.

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ARGANNAH: Nešť, já jsem z vesnice, takže jsme hranolky vždycky dělali jen z brambor takovým tím ručním lisem skrz plechovou mřížku. A k tomu tatarka z domácích vajec... Nebyli my jsme kurva nakonec hipsterská rodina? :-D
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    DEEFHA: Standardní hranolky nejsou brambory a volej. Standardní hranolky jsou rozšmelcovaná zmražená bramborová drť se spoustou aditiv a volej. Fskutečnosti to chutná a vypadá dost jinak, než hranolky dělané jen z brambor a oleje.

    Což nemění nic na tom, že návrat k normálním surovinám + příběh + mediální pokrytí + šílená cena = hipsta.
    AMANT
    AMANT --- ---
    DEEFHA: a sôl
    JONY
    JONY --- ---
    JOHY: jenže tyhle jsou redefinovaný
    JOHY
    JOHY --- ---
    DEEFHA: přesně. Jinak pravý hranolky by měly bejt dělaný sádle.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DEEFHA: ale je dulezity to umet prodat...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Ale jako furt jsou to hranolky, jasný? Lowend junkfood. Brambory a volej.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ZUZKAOU: Nasrat! "Místo tradičního kečupu nebo majonézy dvojice fastfoodovou klasiku vyladila takzvanými dipy podle vlastní receptury."
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    ZUZKAOU: Já si je dal a to jsem ani nevěděl jak hustou, řemeslně - konceptuální věc si kupuji. Jsou dobré, chilli dip opravdu pálil, jen stály cca 80,- Na Manifesto stále za hubičku.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ZUZKAOU: Tak nějak to bylo, ale bohužel, když si mám vybrat mezi hranolkami a slušným pivem za stejnou cenu, raději si zajdu kousek dál do Hoppy dogu
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZOIDBERG: 38 malé 48 velké v praze o desetikoruni navíc. Ale do Manifesto kvůli ochutnávce chodit nebudu.

    FÆNCY FRIES
    https://faencyfries.cz/#kam-na-hranolky
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ZUZKAOU: Když začínali v Ostravě, měli ty hrancle docela dobré a relativně nepředražené. Kdo ví jak je to teď.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DEEFHA: tak základní otázka poststrukuralistické antropologie je "s kečupem a nebo s majlokou"?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Ovšem hipstrhranolky - těm se u nás daří!
    Faency Fries expanduje se svými hranolkami do dalších měst | E15.cz
    https://www.e15.cz/...koncept-zabral-ceska-hranolkarna-neprestava-expandovat-do-dalsich-mest-1358736

    Od rychlého občerstvení se snaží odlišit i servisem. „Chceme našim zákazníkům zprostředkovat co nejlepší zážitek. Důležitý je nejenom interiér, ale i hudba a vysoká kvalita obsluhy,“ vysvětluje Müller.

    Vysoká kvalita obsluhy. U fastfood hranolků. S hudbou. V tom správném interiéru. Tak teda jo...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ZUZKAOU: hahahaha našmelili Petra Novaguea!
    N_I
    N_I --- ---
    v albu jedina cernobila fotka..proc asi...

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ZUZKAOU: Jojo, dokud jsou dotace, tak se daří... Ale upřímně - tohle nemohlo fungovat nikdy. Ty ceny byly fakt úplně debilní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam