JAYME: Myslel jsem mentální dospělost. To je mi od začátku jasný, že tady je to hlavně 40+, mladší se nad hipsterama nepozastavujou, maj je u prdele.
Ale k tvýmu hlubokýmu nepochopení se vyjádřit musim, je mi trochu líto to tady ještě zatěžovat, ale bohužel. Protože jestli mě vidíš tak jak jsi to napsal, tak to, že jsem pak v tvých očích pitomec, naprosto chápu. Děláš to, co je pro některý starý páprdy typické: máš jakože "jasno". Tudíž si nevšimneš, že netvrdím, že něco dělám líp, jen že to dělám
jinak a o jiných názorech jsem napsal, že je ignoruju, ale rozhodně ne, že je na nich a priori něco špatnýho. Ironičtěji: to jako ironičtěji, než ironizuje - kdo jako? Koho jsi myslel? Na ironii jako takový není nic špatnýho a neironizuju zavražděné, ale ideologii, která k tomu vedla. S příběhem - cože? To jsi jen mechanicky plácnul frázi. Znalec umění: k tomu, abych prohlásil, že na nejikoničtější fotografii 20. století, o které se učí na výtvarných školách všeho druhu, něco uměleckého asi bude, nepotřebuju mít výtvarný vzdělání žádný, tady úplně stačí ten obláček logiky, do které jsi zmizel.
Místo myšlení od tebe vidím akorát něco jako bohorovnost odborníka mluvícího s laikem, aniž by si vědom, co z něj padá.