• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ADAMIRA: Zkusil jsem si Kisku vygooglit a bohuzel mi to vyhazuje akorat odkazy na hnutie obrody a hesla o tom, ze Kiska patri do gulagu :(
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    RUMEK: btw. mělo to ještě jednu vychytávku a to že tam nechali kapat vodu, což po pár hodinách člověku slušně pohne s rozumem
    RUMEK
    RUMEK --- ---
    VIXLE: Na Sibiri v gulazich meli neco podobneho, rikalo se tomu kiska a byly to uzke vysoke cely, ve kterych si vezen nemohl ani sednout, natoz lehnout. Veznilo se na par tydnu mez moznosti opustit celu.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Tak dřevěná peněženka není nic nového, to už tu bylo. Akorát se tomu říkalo truhla.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SALAMAN: ale notak kolego, kde jste byl poslednich 10 let?

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Čekám, kdo první vyrobí dřevěný klíče od bytu nebo dřevěnou kravatu.
    HONZAS
    HONZAS --- ---
    CDR
    CDR --- ---
    VYHULENY_UFO: je to i v AJ jestli se ti nelíbí ruština :)

avocado - only thing between me and you

NIKITA - AVOCADO [OFFICIAL MUSIC VIDEO]
    https://vimeo.com/119139752
    CDR
    CDR --- ---
    VYHULENY_UFO:

NIKITA - AVOCADO [OFFICIAL VIDEO]
    https://vimeo.com/119110147
    KEL
    KEL --- ---
    VIXLE: hipsterjskej je hlavně ten cta button find happiness :D
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    VIXLE: Tam chodis jen telefonovat... Nerusis tim ostatni a nemusis chodit na chodbu nebo do skladu, kdyz je plna zasedacka. U nas bysme to v klidu uzivili, nic hipster na tom neni.
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    CERMINEK: jakoze jdes delat do coworking centra ale sere te tam to co- tak se radsi zavres v kabince jak na hajzl? ale jo, to vlastne zni dost hipsta..
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    VIXLE: náhodou tohle je super věc hlavně v co-working centrech :-)
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    telefonni budka bez telefonu, aneb redefinice open space kanclu
    PUKU
    PUKU --- ---
    JAYME:
    Tady je to vubec lepsi Fight Club nez od Finchera.:)

KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    KUBIIK: a slovo umění přeřadím do kategorie nadávek
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ADAMIRA: Kubiik ho evidentne nosi
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    SALAMAN: chystám se etablovat mezi hipster hatery. Tak jsem si pořídil oslapany polobotky, naky ty tenisky, džíny, seprany bezbarvý tričko, ztloustnu a holit se budu jednou tejdně
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Hele a to potkáváte často tyhle mladý revolucionáře v trišku s Che? Já teda posledních X let poslouchám jak je toho všude mezi "levicovou mládeží" plno ale teda nevzpomínám se kdy naposled (a vůbec) jsem někoho v tričku s Che viděl.

Nemluvim o všemožnejch shopech s turistickejma cetkama všude po světě, o tom žádná, ale že bych šel po ulici a naproti mě patnáctiletej punk se špědlíkem v nateklym uchu a che na triku, to ne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam