• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    VYHULENY_UFO: No co se tyka zdraví tak to picovina není. Při smažení na prepustenem másle vzniká nejmíň karcinogenu. Další v pořadí je olivový díky vysokému obsahu antioxidantů. Pak až sádlo.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    bylo by fer to avizovat i u elektroniky
    MATT
    MATT --- ---
    VYHULENY_UFO: pravdepodobne cekaj na tebe az si otevres Sádlovnu™.. ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DAVE_PAGE: gluten free, tpč. to je doba, kdy se na olej z masla pise gluten free. dpč dpč
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    tyvle, picovina

    Výborně se tedy hodí místo olejů na smažení.

    to jeste hispterum nikdo nerekl, ze chleba se zere se sadlem a cibuli a smazi se zasadne na sadle? omg :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ja kupoval tohle. ale teda s avokadem jsem to nezral prisaham :)
    Ghí přepuštěné máslo 400g
    https://www.ochutnejorech.cz/ghi-prepustene-maslo-400g-3222
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    JAROUS04: https://sortiment.tvaruzky.cz/Mlecne-vyrobky/Ghi-prepustene-maslo-250g-_d82290318_10786.aspx koukam ze zde to maji za necelou stovku. Ale nekolikrat jsem to v tvaruzkarne bral za osemdesatneco...
    JAROUS04
    JAROUS04 --- ---
    DAVE_PAGE: to beru. kde?
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    DOKKTOR: dyt to pravidelne kupuju za 8 petek.
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    JAZZZ: Mě to neříkej. Já se toho navyráběl... V době kdy si vyrábět vlastní jídlo nebyla hipsteřina ani žádnej návrat ke kořenům, local, wow a nic podobnýho
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    JUNIOR: ono se to prave pri vareni a skladovani chova jinak nez maslo. vzhledem k tomu, ze tam neni voda a bilkoviny a vyrobni postup je slozitejsi, to pri dane vaze neni o moc drazsi nez kvalitni maslo.
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    JOHY: Takže redefinovaná kostka převařenýho másla začíná na 233 Kč ?
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    JOHY: zkus si projít ceny u konkurence
    JOHY
    JOHY --- ---
    České Ghíčko
    https://ceskeghicko.cz/...tm_campaign=OS+-+Testovani+cilovky+a+webu&utm_content=Weby+-+vse&utm_term=


    Ghíčko? Už ten název je odpornej. A byznys plán je jasnej: prodáme vám přepuštěný máslo za pětinásobek běžné ceny másla.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Treba tim mysleli to odlevani do pisku...tak nejak vseobecne, ale komicky to pusobi, vtz.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    TSOH: tvl tisíce let ale zároveň "Hliník byl objeven v roce 1808 sirem Humphrey Davy a jedná se tak o poměrně mladý kov v porovnání s ostatními „klasickými“ materiály."
    MHO
    MHO --- ---
    TSOH: PROCES FORMOVÁNÍ HLINÍKU STARÝ TISÍCE LET!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ERRTU: bez drbanců by ti to kafe přestalo chutnat :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    GREW: me vzdy fascinovalo ze kuchare by nejradeji lidi brali do hola, nebo aspon sitku na hlavu a ze vam z rosti takoveho fesaka napada pri kazdem pohybu do pullitru buhvi co, je kazdemu burt...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam