• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    FI_YOU
    FI_YOU --- ---
    Kdo z vás by na horách nechtěl potkat Samuela Jacksona v kombinéze s kabelou plnou nejfajnovějšího matroše?
    Takže se hoďte všichni pěkně do klidu.

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TOBIAS: promin tvuj umysl mi utekl, většinou když se někdo pozastavuje ve smyslu "to bych chtěl vidět jak v těhle hadrech udělaj tohle a tohle" tak předpokládáš, logicky, že "tohle a tohle" lze v jiných kvalitních a k tomu určených hadrech udělat ;)
    TOBIAS
    TOBIAS --- ---
    ADAMIRA: Ale jasně. Zjevně si nepochopil můj úmysl.
    (I když je možný, že se najde dost českejch turistů v rejoiskách, kteří si myslí, že to problém není)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TOBIAS: narozdíl od ostatních, který v hadrech Arc’teryx nebo Mammut dávaj těžký ferraty bez jištění a za mrznoucho deště bez problémů :)
    TOBIAS
    TOBIAS --- ---
    Přál bych si, aby taková partička vyrazila na vysokohorskej trek, idealně na nějaký obtížný ferraty, bez jištění. A mohl by padat namrzající déšť. Neznáte nějaký otravný módní blogery, kteří by to chtěli zkusit?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZUULUU: ale pak bude mit overall s pribehem:p
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    NORTHFACE x GUCCI LOL
    jediny co je vic LOL je ta skupinka rasove odlisnejch modelu co v podpatkach a mokasinach na prochazce...
    mam jen jedinou otazku...dovezlo je tam 4x4 nebo vrtulnik? :D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    LEDGE: no obzvlast kvuli tehle fotce jsem nabyla dojmu, ze si delaj prdel
    KEL
    KEL --- ---
    Všechno je lepší než Rejoice. I hipstři.
    LEDGE
    LEDGE --- ---
    KVINKUNX: No zrovna outdoorový značky hipstři przněj velice rádi, vedle North Face třeba Patagonia nebo Fjallraven.. Já upřímně doufám, že tenhle jejich Gucci výlet do přírody už je tak moc mimo, že by tim mohli skončit a dál mojí oblíbenou kratochvíli neznásilňovali..

Péřovej overall s kabelkou a sandálema alá Dwayne Dibley nebo péřová sukně s lodičkama je hodně jinde

MHO
    MHO --- ---
    SHYLOCK: Tak outdorová móda je tak trochu diktovaná užitností a funkčností. Kostkovaný kalhoty/maskáče do přírody nosím převážně z těch důvodů, že jsou praktické, odolné a mimo jiné i levné. Oblečení se prostě v lese zmaže, roztrhá, popálí atd. A předtím tě primárně chrání před počasím.

SEDELAVLOKALE: Snad ano. Ve výsledku to budou hipsteři nosit na výlety do stromovky.
    TSOH
    TSOH --- ---
    GREW: Na hipsterskej piknik do Stromovky dobrý..
    KVINKUNX
    KVINKUNX --- ---
    ADAMIRA: Jako stylem jo, nicméně ta značka... hipster si žejo typicky zakládá na tom, že objevil něco nemainstreamovýho, což Gucci fakt není. Tohle bych nazval "únos hipsteřiny korporátem".
    GREW
    GREW --- ---
    SHYLOCK:Vazne ti todle prijde jako super a lepsi, nez kostkovany Rejoice kalhoty? (Nezapomen taky na to, kolik ty hadry stojej)

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    jestli tohle není hipsteřina, tak pak už není hipsteřina absolutně nic

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SEDELAVLOKALE: mě teda příjde že je to myšlený vážně

SHYLOCK: seš si jistej že se koukáš na správnej web?
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MHO: ja myslim, ze si delaj prdel a vtipny mi to prijde. Kdyby ty hadry byly fakt funkcni, tak bych se vydesila, ale tohle je ocividna taskarice :D
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    MHO: Mně přijde většina těch věcí teda super) Mnohem raději uvidím lidi nosit v zimě tohle než kostkovaný Rejoice kalhoty. Myslim, že definice hispterskejch hadrů je trochu jinde.
    MHO
    MHO --- ---
    Óda na outdoorovou módu 70. let. To je spolupráce značek The North Face a Gucci | PROČ NE?!
    https://procne.ihned.cz/...na-outdoorovou-modu-70-let-to-je-spoluprace-znacek-the-north-face-a-gucci

Uz se tesim az tohle potkam na horach.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam