• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    KVINKUNX
    KVINKUNX --- ---
    Nemá to podle mě chránit před ničím, má to jen umožnit hipstaprožitek sledování oblohy oříznutý do kruhu.

Jako kdyby si doma dal člověk na zeď fotku velkýho vozu v kulatým rámečku ze dřeva z místní balzový farmy.
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    SEDELAVLOKALE: ano. Je to blbost. Proto je to tady
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    PETRUSCHKA: tak kdyby tam sklo nebylo, tak je to tuplem blbost, ne? Nebo možná to má chránit před jizerskými větry?
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    LEPEK: podle mě tam žádné sklo není. Minimálně by to odporovalo té tezi o přirozeném rozkladu budky prochcané trempskými návštěvníky. Sklo neprochčiješ
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    RSZ: OT: Studentské práce myslíš? Ne, že bych zuby drápky chtěla obhajovat Alma mater, ale jediná možnost vymýšlet blbosti je právě během studia. Pak pic a jedeš: ohnu trubku zas, posunu si pás. Protože bohužel hodně forem potom definuje investor. Teda, pokud se člověk chce najíst.
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    PETRUSCHKA:
    A nebude se okno zevnitř mlžit? Například v zimě, když tam vleze pár udýchaných lidí?

A nebude zvenku po prvním dešti či po letu hejna ptáků potřeba umýt výhledy?
    RSZ
    RSZ --- ---
    PETRUSCHKA: její kolega zase přivezl saunu na přívěsu (ošklivou). Další kolegové hádám představili svlékač extraslim jeansů a další užitečnosti.
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    DEB: ne, fakt nemusíš. Ale pokud jsi hipster, je paletová bouda něco jako hřejivé mateřské objetí. Takže tam chceš a i ty hvězdy z ní září tak nějak jasněji.

Mě teda fascinuje, jak se podle představ autorky bude budka luzně rozkládat a hnít v lese a že v tom je ta pravá romantika a ekologično...
    DEB
    DEB --- ---
    PETRUSCHKA: chápu to správně, že aby ses mohl divat na nocni oblohu, musis stat v dreveny bedne?
    DROBET
    DROBET --- ---
    mě zazdil kámoš..... dyť je to drahý, hnusný a na hovno... no prostě pro hipstry
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    AMANT: takže chceš říct, že byl hispter dřív, než to bylo cool?
    JONY
    JONY --- ---
    Jsem si vzpomněl na Proč bychom se nepotili

"...Otoušovy mančestráky, staré tak, že ve vyspělých kapitalistických zemích opět přicházely do mody..."
    GREW
    GREW --- ---
    Tak hlavni rozpoznavaci "heslo" hipstera je: "To jsem delal/kupoval/oblikal/atd. jeste driv, nez to bylo v mode".
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ale kdyz uz ten pablb vytahl moji fizlovskou praci, tak neco k tematu

VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    nekdo vytahl tekno a hipstery. to dneska potkam na rychte misto ksiltovek v uhlu 23stupnu jenom samy francouzsky rybare s peclive udrzovanym vousem a misto italskych dodavek s drogama jezdi italske mobilni barbershopy?
    N_I
    N_I --- ---
    jak se mluvi vo teknu, hned to pribehne vokontrolovat ten fizl...klasika
    velice dobrý pho teda ale z haly c.5...mnam!
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KEL: hele, co furt zase s boomer? jo, taky mam rad seros battlestar galactica, ale osobne myslim, ze prezdivku Boomer melo vic filmovych a serialovych postav...
    KEL
    KEL --- ---
    VYHULENY_UFO: ok boomer
    N_I
    N_I --- ---
    CENOBIT: si objevil tajemnej grál, kde vznikalo hipsta hnutí kdysi mezi přestárlejma post tek nařema./ pche prej berlin/ a tech palet co jsme meli a staveli z nich stoly pod gramce..vogo i pod bar....plusíčků máš že bys tím nakrmil rytmuse teda ega, přiznání je tu taky podepsaných dost...a ty furt z brečenim..civoe...

jdu zalovit v deskách esli najdu zuby nehty.....a oteviram k tomu kyselace jahodovyho z lotyšska..

Zuby Nehty - Malí sráči
    https://www.youtube.com/watch?v=MvHjQbQbdCE

neboj se taky jedes v tom taky, vsichni jsme takovy maly sraci..hipstři...

a nebo jak to bylo v tej nasi kapele blikajci miminko...

"z hruzou poznavam ze jsem stejnej, jako ty co sem se jim smal"

KEL: a hlavně máš hadry never enough...což je asi taky dost hipsa krám ne..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam