• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    JONY
    JONY --- ---
    Jsem si vzpomněl na Proč bychom se nepotili

"...Otoušovy mančestráky, staré tak, že ve vyspělých kapitalistických zemích opět přicházely do mody..."
    GREW
    GREW --- ---
    Tak hlavni rozpoznavaci "heslo" hipstera je: "To jsem delal/kupoval/oblikal/atd. jeste driv, nez to bylo v mode".
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ale kdyz uz ten pablb vytahl moji fizlovskou praci, tak neco k tematu

VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    nekdo vytahl tekno a hipstery. to dneska potkam na rychte misto ksiltovek v uhlu 23stupnu jenom samy francouzsky rybare s peclive udrzovanym vousem a misto italskych dodavek s drogama jezdi italske mobilni barbershopy?
    N_I
    N_I --- ---
    jak se mluvi vo teknu, hned to pribehne vokontrolovat ten fizl...klasika
    velice dobrý pho teda ale z haly c.5...mnam!
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KEL: hele, co furt zase s boomer? jo, taky mam rad seros battlestar galactica, ale osobne myslim, ze prezdivku Boomer melo vic filmovych a serialovych postav...
    KEL
    KEL --- ---
    VYHULENY_UFO: ok boomer
    N_I
    N_I --- ---
    CENOBIT: si objevil tajemnej grál, kde vznikalo hipsta hnutí kdysi mezi přestárlejma post tek nařema./ pche prej berlin/ a tech palet co jsme meli a staveli z nich stoly pod gramce..vogo i pod bar....plusíčků máš že bys tím nakrmil rytmuse teda ega, přiznání je tu taky podepsaných dost...a ty furt z brečenim..civoe...

jdu zalovit v deskách esli najdu zuby nehty.....a oteviram k tomu kyselace jahodovyho z lotyšska..

Zuby Nehty - Malí sráči
    https://www.youtube.com/watch?v=MvHjQbQbdCE

neboj se taky jedes v tom taky, vsichni jsme takovy maly sraci..hipstři...

a nebo jak to bylo v tej nasi kapele blikajci miminko...

"z hruzou poznavam ze jsem stejnej, jako ty co sem se jim smal"

KEL: a hlavně máš hadry never enough...což je asi taky dost hipsa krám ne..
    KEL
    KEL --- ---
    CENOBIT: takových příběhů co začaly jednou fotkou už bylo. Co má řikat takovej Bernie Sanders :))
    NOIK
    NOIK --- ---
    CENOBIT: zatímco tohle tvoje rozčarovaný kňourání je vlastně taky takový trochu ubulený:)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CENOBIT: presne tak, vidim samy hipstersky knuceni a pritom je to snadny. kazdy se muze rozhodnout nevypadat jako debil.
    CENOBIT
    CENOBIT --- ---
    No to mě poser, jedna výstavní hipsta fotka v auditku, kde se smějem hisptrům a tolik ubrečenejch a srdcebolnejch komentů k tomu, kde se všichni začnem ujišťovat o tom, že kámoše nebo nás se to vlastně netýka, páč my jsme jiný. Jsem ztracen. A přitom šlo jen o tu jednu jedinou fotku.
    KEL
    KEL --- ---
    A já mám doma dva fikusy a starý kufry! A samozřejmě dělám v reklamce. Takže to mám taky spočítaný asi. Ještě že bydlím u Jiřáku a ne na Letný. Oh wait...
    N_I
    N_I --- ---
    kulicha mám, oranžovýho, prej sem líp vidět v závěji, to je krůček od červenýho a zissoua miluju,supr film, dost si potvrpím na dobrou kávu hlavně tu z praktiky,proč pít špatný žejo, ikdyž ne do noudíčka ale do newan contempo chodím pozorovat moderní umění.dělal jsem to vždy.....žena mi řiká civoe že sem vlastně taky hipsta...co jim nadávám..teda?...ale tím, že mám většinu hadrů od krt.lab a makám v nuslích.což je nová letná....tím to mám koukám úplně definitivně podepsaný...civoe! krutý...

a co honza kokotek..jeho žižkoff je taky hipsta?
    a když to šimon má za tak levno..proč to nemá za 3.000 triko? když krásně redefinoval punk,ska,tek,urban?..snad mu promo zde zvýší zisky a tržby, kéž by!

a proč jsem se cítil na party whiskas před bike jesus jako důchodce bez swagu volové?

KEL: jako vůbec jednoduchý civoe...ani za maák..
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    JONY: AM180!!!!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    NOIK: subkulturu vyraboval marketing. Příběh starý jako sama postmoderna :-D
    NOIK
    NOIK --- ---
    KEL: přesně tak, kolik energie jsem už vyplejtval při vysvětlování rozdílů mezi kokotem a kokůtkem, píčusem a píčuskem, o čůrácích a čůráčcích ani nemluvě!
    KEL
    KEL --- ---
    Jo škatulkovat není jednoduchý!
    NOIK
    NOIK --- ---
    já si teda matně vzpomínám, že o hipstrech jsme začali mluvit tak někdy cca kolem roku 2005 ..ale označovali jsme tak oduševnělý avácko-famácký umprumáky, okázalou avantgardu s brejlema a nemožnejma hadrama, co vymetala Noudýčka a tyhle místa ..vymrdánci, co si otevřou kšeft s autentickou píčovinou, konzumenti a sdíleči těhle píčovin a nebo tragédci z coworking creative hubů, kteří pláčou, že nejsou otevřený bárbry, jsou prostě trochu jinej druh ...tedy: rozlišujme!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam