• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    EVILMIND: tak to je hodne krutej ostud...jaroslav krucky semnou chodil na gympl:D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to je kvalitka, dokonce si muzete vybrat z nabidky parket jejich konkretni pribeh pri objednavce
    ale maji samy nudny teda, ty dobry uz byly asi vyprodany...

Vymysleli designové stoly ze starých parket, každý tak má svůj příběh - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/bydleni/architektura/stoly-ze-starych-parket-duradero.A210518_111315_architektura_rez
    LALO
    LALO --- ---
    DEB: jasne pribeh.... 12 mesicu zavrenej v kotci o 2 m2 v bidnejch podminkach , a pak cesta v kleci na jatka.mnam mnam
    DEB
    DEB --- ---
    FAEKAL: :D
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    Novej klubík Jeben?

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HENTAIRUSH: Určitě, to zní jako skvělej byznys plán, protože hipsteri nejí maso *thumbsup*
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DEB: Zrovna jsem na to koukal v metru a říkal si jestli to sem hodit nebo ne :D
    HENTAIRUSH
    HENTAIRUSH --- ---
    SKALARIAK: Mělo bejt na DEB :D
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    HENTAIRUSH: vubec nechapu :)
    HENTAIRUSH
    HENTAIRUSH --- ---
    SKALARIAK: Hipsterskej marketing pro ne-vegany? to mi trochu smrdí.

Spíše košík trollí vegany.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    LOPIK: to sděluju a zároveň to myslím ironicky, z těch lidí co se motaj kolem vzletu sem neměl rozhodně dojem, že by patřili do tohodle klubu... kdyby tam měli aspoň pařezy na sezení, nebo tak něco...
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    SKALARIAK: To sdelujes nebo to myslis ironicky?
    DEB
    DEB --- ---
    kosik zacal prodavat vsechno s pribehem, to mas krůtu s pribehem, hovězí s příběhem, toaletak s pribehem

SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    KARLOSK: tak to je jasny, jestli tam byl nekdo s knirem a ledvinkou, novy centrum hipsterstvi :))
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    SKALARIAK: mě je jedno kdo tam sídlí. Potkal jsem tam týpka v adidasce s knírem ala Schimanski s připnutou ledvinkou, to mi stačí.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    KARLOSK: hele je to opravený divadlo, sídlí tam vosto5 a collegiu 1704, tak to je teda tezka hipsterina...
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    DEB: díky :) zítra tam jdu zase. :D třeba něco ulovím. Včera sem tam potkal i sekretářku od Tondy Blaníka. Fakt divný místo :)
    DEB
    DEB --- ---
    KARLOSK: samozřejmě i s pribehem
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    DEB: tím víc hipster
    DEB
    DEB --- ---
    KARLOSK: pockej. pockej. to ses spletl, to nejezdil do hudby, to bylo poháněný tim rotopedem
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Si zajděte do Vršovic na Vzlet. Nově otevřený bůhví co to má bejt, Letná a Krymská slabej odvar. Jako pivo do skla no, jinak bych tam nelezl :)
    Naposledy tam tohle psycho jezdilo na rotopedu 45 minut do hudby Verona - nejsi sám a jelo to furt dokola. asi dobrý matro

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam