• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Nekdo videl po pouhych deseti letech klip od Die Atwoord a napadlo je ze neco takovyho udela u nas - s Lenou fucking Brauner a kapitanem Demem... jak to asi muze dopadnout...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Trochu si myslim, ze nejdriv meli klip a pak zjistili, ze na hustacke "ou ou", ktere proste bylo potreba pouzit, protoze je cool af, se docela zvukomalebne rymuje "frendzoun". Zbytek uz se prakticky udelal sam.
    Jinak teda ono to docela dobre splnuje ten soucasny bizar kolem trapu a v tomto meritku mi to neprijde blby.
    Nicmene, trap neni tramp a pridavam se k bliteckam.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MATT: Poblil jsem se.
    MATT
    MATT --- ---
    léna tu vcelku bejvala, ze? ;)

Léna Brauner - Friendzone
    https://www.youtube.com/watch?v=OLZkP-7cQZM
    KVINKUNX
    KVINKUNX --- ---
    HENTAIRUSH: Já tam typicky brával hermoš s brusinkama, nebo brynzu. Za mě gut.

Dokážu si představit, že nějakej těžší kalibr jako syrečky nebo Romadur nemusí člověku v určitý kombinaci koření ladit.
    HENTAIRUSH
    HENTAIRUSH --- ---
    KVINKUNX: Navíc je to jeden z nejhezčích baráků v okolí silnice 102.
    Co jsem tam naposled měl nějáký sejry, tak byly vpravdě hnusný, ale člověk dokáže v těchto výrobnách přivřít oči.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    BIRLIBAN: Věř nebo ne, ale návrh je starší než slovo hipster ,)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, cekam, kdy se jako reakce zacnou objevovat produkty "bez zbytecnejch kecu":p
    DAHY
    DAHY --- ---
    SHPAGIN: Hillary je možné přišít mnoho hrůz, ale tohle opravdu ne. Příběhy na západě frčely, když se u nás
    ještě jezdilo na kolech s přehazovačkou.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    a jak se divam na jeji instagramy a procitam doporucovany produkty, pripadam si jako praclovek

KEPASO
    KEPASO --- ---
    SHPAGIN: nevim, jakej vliv mela hillary, ale v cesku jsou pribehari delsi dobu, viz pavlina pribeharka louzenska https://vimeo.com/80058199
    SHPAGIN
    SHPAGIN --- ---
    celý tadyto strašný klišé se imo datuje někdy do roku 2015, kdy Hillary prohlásila, že se "musí znova začít světu vyprávět příběh ameriky a demokracie", nebo jak to bylo. Nějak brzy potom jsme měli v práci poradu a tam ředitelka řekla, že musíme říkat příběh, a já jsem nechápal, co tím myslí... už v polovině 2017 jsme si s provozačkou Obecního domu notovali, jak jsou děsná klišé příběh, wow efect (to už se moc neříká) a jiný. Teď o čtyři roky později "příběh" pořád zažívá boom, takže to bude lidi otravovat minimálně stejně dlouho, jako vousy a vyholený skráně, který pořád ne a ne zmizet :-/
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    KAIRRA: Veřejné toalety Davle.

KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    KVINKUNX: aha.. to je ale fakt smutný, že oni ten "příběh" reálně mají, dost možná to spojení začali používat mezi prvními.. a dneska to člověk v těch stovkách hoven-s-příběhem vůbec nerozliší a tomu baráku se jen směje..
    KVINKUNX
    KVINKUNX --- ---
    KAIRRA: Jezdim v průběhu roku okolo. Jako jo, vyřezat si na barák "PŘÍBĚH" je kapku teatrální, nicméně jinak bych jim to za zlý neměl, nejde o nějakej hipsta podnik prodávající pozlacený hovno ale o výrobnu, která zaměstnává zdravotně a mentálně postižený lidi.
    A ty nakládaný sejry jsou chutný a za rozumnou cenu, podle mě.
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    Znáte ten efekt, kdy nějaké slovo opakujete tak dlouho, až zcela ztratí význam?

DAHY
    DAHY --- ---
    JOHY: Ironický název. Like.
    JOHY
    JOHY --- ---
    Asi si otevřu knihkupectví na letný. Bude se jmenovat "Knihy s příběhem".
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    Liberecaci otevreli novou pizzerii…jak jinaj nez s pribehem.

ERRTU
    ERRTU --- ---
    VON_GILOTINE: od tebe bych chtel mit jednou nekrolog :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam