• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    Liberecaci otevreli novou pizzerii…jak jinaj nez s pribehem.

ERRTU
    ERRTU --- ---
    VON_GILOTINE: od tebe bych chtel mit jednou nekrolog :D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    PETRUSCHKA: tsikraso 14 mega zhlidnuti...sem totalne out :D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    PETRUSCHKA: jezis, promin, netusila jsem, ze toho byl nekdo usetren.
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    SEDELAVLOKALE: no tak díky. Budu sám před sebou předstírat, že jsem si to nešel pustit :-/
    NOIK
    NOIK --- ---
    SEDELAVLOKALE: když už jednou člověk komediant je, tak má koukat aby byl
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Cive hlavne ten song Delam stojky, z toho je mi trapne, jen si na nej vzpomenu. Mela jsem takovou patetickou hysterickou kamaradku, co studovala DAMU a parkrat jsem se ocitla na tehle vecircich plnych nevyrovnanych osobnosti a nenasytnych egicek. V dobe, kdy ja studovala technicky obor a druha kamoska pedak a mely jsme toho fakt hodne, jsme se ocitly na vecirku, kde se vozraly blbky hroutily z toho, ze jestli neudelaj tu zkousku ze salta (jakoze maji fyzicky udelat salto vzad), konci jim zivot a slzicky, nevolnost od zaludku ze stresu,... Nemluvim ted primo o tyhle cuchte, ta je mladsi rocnik, ale ten omg wtf pocit mam ze vsech tehle hérecek, co posilaji do novin svoje fotky v bombardacich, jakoze roztomile ups.
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    VON_GILOTINE: to popisujes Bereniku Kohoutovou? Ja uz si ji snad vygooglim :D
    DEB
    DEB --- ---
    VON_GILOTINE: to by se hodilo vedle do nory
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Profiludra, dcera oldfag hydry ktera vydelala na knizce o tom ze sukala havla, nejvetsi nula z rodiny, nesoudnosti prodmuta gigantokoznice co zkurvila kapelu, radobyherecka, odpadkozpevacka, neumetelofrkna co krafla manzela o diamant na ruku a na oplatku mu nasadila parohy, prazdnotou čpící parazit co umi sát.
    Nic co by zanechalo kdekoliv mene nez nic.
    Lina forma s absolutne nulnim obsahem.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    EATHAT: krome te holky, co se foti v bombardakach po babicce a necha o tom psat clanky do blesku, vubec netusim. Nemohu slouzit
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    EATHAT: holka, kteta se neumi obliknout, neasi
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    VYHULENY_UFO: nojo když to nejsou šňůrkový tangáče... :)
    já bych ty kalhotky brala. jsou z jemné textilie. ty, co nosila moje oma byly mnohem větší, z tlustý bavlny. vůbec netušíš, co jsou bombarďáky :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    DOKKTOR: asi sem nevzdelanej...but who the fuck is Berenika Kohoutova?
    HENTAIRUSH
    HENTAIRUSH --- ---
    DEB: Srdíčka byly cool před hipsterama a budou cool i po nich.
    DEB
    DEB --- ---
    HENTAIRUSH: a ja tam mam krava trapny srdicko
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: zvykej si, bobri se nam uz taky vratili :)
    Jen tak premejslim jak by na me pusobil oralni sex a slecna v radiovce :))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: jj, nicmene tyhle nize zobrazene bombardaky jsou naprosto asexualni, asi jako kazdej posahanej hipster :D to nosily pred 89 snad jenom duchodkyne :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: nj a k tomu plisnovy bokovky,
    a trvalou :)
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    ouplnej vodvaz
    Provokatérka Berenika Kohoutová se opět odvázala: Kávu popíjela nahoře bez - Super.cz
    https://www.super.cz/762236-provokaterka-berenika-kohoutova-se-opet-odvazala-kavu-popijela-nahore-bez.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam