• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    PRDELOID: fronta na sekac
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    FI_YOU: na co ti hezcí lidé čekají?
    N_I
    N_I --- ---
    FI_YOU: to vypadá skoro jako na tetris párty nebo na stalinu...

GREW: nenech si nakukat, že máš něco společného s hipsters díky midi lidi to je úplně vedle co lop netrefil..jsi jen obyčejnej střední proud a popař...:)
    FI_YOU
    FI_YOU --- ---
    FI_YOU: Letos poněkud slabší. Kdo z vás byl Luhován? Přiznejte se!

GREW
    GREW --- ---
    LOPIK: MIDI LIDI "pousloucham" (ne ze bych je nak vyraznejc zboznoval, ale sem tam si od nich neco pustim) uz cca 10 let, od ty doby, co jsem na ne narazil diky filmu Protektor. A spousta lidi v mim okoli si je taky taky obcas poslechne. Proste sem je poslouchal jeste driv, nez to bylo cool... sakra..
    XARGH
    XARGH --- ---
    hele, neni hipster generacne omezenej? jakoze generace X(<1981) se uz proste nekvalifikuje?
    GEE
    GEE --- ---
    LOPIK: Jeste se mi serte do Midi Lidi a vypustim na vas Ventolina!

VENTOLIN - MECH - official
    https://www.youtube.com/watch?v=jQhfsp-wRXs
    N_I
    N_I --- ---
    LOPIK: ani omylem, midi lidi poslouchaj důchodci jakos ty...mladý progresivní lidi jedou bert nad friends..takže midi lidi jedině v nějaký vykopávky soutěži jako je slavík voe...
    dick nemaj midi lidi ani žádnej knír..v kapele..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já to letos vidím na velký úspěch "elektro undergroundových" Midi Lidí - na to že neposlouchá naprosto nikdo, na ně narážím snad úplně každej den - pustím v autě rádio a mluví o nich i pojebanej Baumaxa. Navíc podle všecho komentářů jsou ty jejich rádobyvtipný popěvky nějakej maximálně hlubokej gesamstkunstwerk - ty to mají letos v kapse.
    N_I
    N_I --- ---
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    N_I: Nevím, dál, ale asi je to dobře :-)
    mimochodem včera jsem si koupil Full Moon časopis a zjistil jsem, že když odečtu Doors o kterých je půl stránek, tak znám asi víc těch lidí o kterých tam píšou osobně, než skrz tvorbu. Trochu mi to přijde divný - nevím jestli jsem moc out nebo naopak moc in..
    N_I
    N_I --- ---
    LOPIK: eště zto můžeš zkusit na retro vlně s kapelou Dukla / strašný zlo hlavně song IP Pavlova/ nebo si udělat masku jako Kitchenn bo jak si říká a kňourat víc jak Thom Yorke..voe...pak máš taky dost šancí...
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    MRKEVREDKEV: To stejně nikdo jinej než Muchow Burian nedostává - jestli jich dostane 7 nebo 8, to už je jedno..
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    LOPIK: a nejlepší je, že z toho ještě bude nominace na Anděla, lol.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Nekdo videl po pouhych deseti letech klip od Die Atwoord a napadlo je ze neco takovyho udela u nas - s Lenou fucking Brauner a kapitanem Demem... jak to asi muze dopadnout...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Trochu si myslim, ze nejdriv meli klip a pak zjistili, ze na hustacke "ou ou", ktere proste bylo potreba pouzit, protoze je cool af, se docela zvukomalebne rymuje "frendzoun". Zbytek uz se prakticky udelal sam.
    Jinak teda ono to docela dobre splnuje ten soucasny bizar kolem trapu a v tomto meritku mi to neprijde blby.
    Nicmene, trap neni tramp a pridavam se k bliteckam.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MATT: Poblil jsem se.
    MATT
    MATT --- ---
    léna tu vcelku bejvala, ze? ;)

Léna Brauner - Friendzone
    https://www.youtube.com/watch?v=OLZkP-7cQZM
    KVINKUNX
    KVINKUNX --- ---
    HENTAIRUSH: Já tam typicky brával hermoš s brusinkama, nebo brynzu. Za mě gut.

Dokážu si představit, že nějakej těžší kalibr jako syrečky nebo Romadur nemusí člověku v určitý kombinaci koření ladit.
    HENTAIRUSH
    HENTAIRUSH --- ---
    KVINKUNX: Navíc je to jeden z nejhezčích baráků v okolí silnice 102.
    Co jsem tam naposled měl nějáký sejry, tak byly vpravdě hnusný, ale člověk dokáže v těchto výrobnách přivřít oči.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam