• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja se si puvodnd myslel ze to je jako kuchar, s hrůzou mi po dni dvou doslo ze to je fancy kozenkova vesticka, genericka arty kerka atd..nevim co je horší zda to tetovani pred uchem nebo ty fousky. Kill me pls
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    VON_GILOTINE: Takže pominul trend hamburgerů a vytláčí je další streetfood?
    DEB
    DEB --- ---
    VON_GILOTINE: 🙂🔫
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    veci s pribehem

ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    EATHAT: prý crosscafe. Credit je buď LP nebo HP, už nevím...
    DEB
    DEB --- ---
    PETRUSCHKA: aspon bude jednodušší je rozeznat az to pujdeme vystrilet :))))
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    A hipstři do teplákovek

Nakažlivá letenská uniforma. Virulent dobývá módní scénu s tepláky, které chce celá Praha
    https://forbes.cz/nakazliva-letenska-uniforma-virulent-dobyva-modni-scenu-s-teplaky-ktere-chce-cela-praha/
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    ALENNAI: ciwe to je pase jako moje prezentace pred 3ma lety pro nakou zkurvenou kavarnu:D Hele a kde na strosu to je? prosim rekni copygenal :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ALENNAI: Maj blbě tu červenou čáru.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Prý tohle existuje už 2 roky ba víc. Boha, proč???
    Na Štrossu, kde jinde :)

GREW
    GREW --- ---
    KARLOSK: No spis je smesnej ten alibismus, kdy klientum "radej", aby tridili odpad a maj recyklovatelny kreditky, ale realne zadnej ekologickej projekt nefinancujou.
    ENDER
    ENDER --- ---
    No oni ty firmy maji uz dneska oznaceni, ktere meri jejich "eko friendly" pristup a tohle muze byt krasny reseni za par korun jak sen posunout vyse..
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MHO: celý je to postavený na hlavu. Banka se má starat čistě o bankovní služby. Pokud chtějí být bezuhlíkový a zelený jak tejden starej chleba prosím, ale mají to udělat potichu a nesrat s tím koncový zákazníky navíc ještě takhle debilně s nějakou hnusnou máničkou a a debilním kristovanoho. Fuj mě sere jen jak se usmívají. Nevěřím lidem co se usmívají "jen tak"
    MHO
    MHO --- ---
    ALENNAI: praskla mi hlava. Snažím se to nějak pochopit, ale má nějaký zpěvák společného se stavěním z budek? A proč to celé branduje komerčka?

Tak jsem si to dohledal a je to ještě horší než jsem čekal.
    O CO2 JDE | Komerční banka
    https://www.kb.cz/cs/o-bance/vse-o-kb/podnikame-udrzitelne/o-co-2-jde

Těmahle klipama se totižto bojuje proti globálnímu oteplení. Tisíce firem řeší jak technologicky snižovat CO2 a ono je to tak jednuché.
    krok1: vezmeme divně oblečeného černocha
    krok2: ten mizernou češtinou zazpívá nějaký nesrozumitelný romatický cajdák na místě, kde je hodně zeleně
    Krok3: plácneme to na youtube
    Krok4: pogratulujeme si na webu jak jsme zase o krok blíže řešení kliematický krize

Yo!
    DEB
    DEB --- ---
    KARLOSK: to si mel uz davno, lidi co maj KB za svoji banku si to zaslouzej
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ALENNAI: odcházím od KB.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    BISCUIT13