• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    VIXLE: škoda že v tý sadě maj prostě jen REJŽE
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    SKALARIAK: no jo ale ty poznas takhle od oka bhutanskou cervenohnedou basmati od divoky callaspary? a to prece nechces poplest kdyz jdes delat veganskej tri-grain salatik!
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    VIXLE: hlavně to by jeden nepoznal, že má zasranou rejži ve skleněný lahvi, tak si to tam nalepí
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    Tohle je spíš z cyklu "Hi fellow kids!", ale trošku tam tu hipsteřinu cítím

Stylove dvere pro stylovy typky do stylovyho bejvacku. Jestli si pravnej typan nebo stylova buchta, tak se ti musi libit😍 Pokud dokazes pouzit svuj sarm a um renovaci odusevnelych kousku, svliknou se ti do sve plnohodnotne masivni krasy. Proste efesni kousek, co chces. Za? Jedna Emicka Destinova postaci k dokonalemu bydlenicku tvemu😍 navic tim prispejes k vystavbe jurty pro lesni skolku HraLES🌲❤️
    HARDY
    HARDY --- ---
    KAIRRA: tak je to takovej zenovej kóan pro hipstery...
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    GEISHA: ale samolepky po 7,40 jdou asi na odbyt. kill me pls
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    KAIRRA: Ha, tak díky za rozšíření obzorů, to mi úplně uniklo.
    Ten profil je každopádně ,,zajímavej" celej.
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    WRNQ: je to citát z Alenky v říši divů, ale je z nějakého důvodu populární mezi hipstry, tak třeba se tu dozvím proč
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Vysvětlete mi to někdo, prosím.
    Nebo je odpověď ,, Letná"?

SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    N_I: jako to video sem docela patří no :)
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    tohle je podle mě kvintesence hipsterství - zpřístupnit něco výjimečného masám a tím to nenávratně dojebat
    Klenot v horách. Architekti vytvořili v Beskydech kouzelný prostor
    https://forbes.cz/klenot-v-horach-architekti-vytvorili-v-beskydech-kouzelny-prostor/
    N_I
    N_I --- ---
    SKALARIAK: hele já to už nechtěl rozmazávat, ale ta zabijačka je hlavně vole v krymský...ještě se chceme bavit o tom, že to sem nepatří? :) Já to mám u trafora rád, ale ten podnik sem prostě patří a ikdyž sem na této akci nebyl, věřím, že za prdelačku tam dáš třeba za krásných redefinovaných sedumdesát pět káčé...
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    ZUZKAOU: jo tak video sem zvladnul asi minutu, "moderace" franty ortmanna je dost nezvladnutelna....
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SKALARIAK: Tu zabijačku si dělají řezníci po své a pana majitele to nenechají nikterak redefinovat, redefinuje si sám ve své kuchyni...

Video není o zabijačce, ale o panu majiteli a jak je skvělý. A že teda řezníci dělají i zabijačky u daleko slavnějších a kompetentnějších kolegů.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    N_I: mě to teda nijak nepohoršuje, zabijačka na ulici je v Praze sem tam k vidění a proč by nebyla, když to je pěkná tradice, krom toho snaha to nějak gastronomicky ozvlastnit je asi taky fajn, proc ne?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PETER_PAN: Krymská

...dáš si u nás koprovku, která je ale v bunu, což je vysoce výsostně vietnamská záležitost.

Vím že tvůj zájem není porchní, jesli jsme spolu do berlína ochutnat nejlepší housky na burgery, snažíš se to vytunit co to jen jde.

To že změníš projekt tím, že ho developuješ, tak to je dobře....
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    PETER_PAN: vpodstate oboje...hlavne taky tim jak je to trapny...
    RSZ
    RSZ --- ---
    EZOUN: u nás v rodině se na to tak vzpomíná, králík se prej jedinej nemusel hlásit nahoru..
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    OMNIHASH: Nebylo za protektoratu ptactvo ve meste zakazany a kazdej mel kraliky?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LADY_CANDAR: ve vnitroblokách se nechovaj koně, ale pár prasat se tam vejde. Do sušárny páreček hus a máš na zimu vystaráno (aspoň takhle to vyprávěla babička o druhý světový)
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    OMNIHASH: Mimo prvního pátku v měsíci ale! To obcházej vnitrobloky řezníci z koňskýho trhu. Trochu řev a bordel, děcka si někdy nad kobylkou pobrečí, ale klobásky jak víno.

No a na spodním Žižkově u kostela ras v ty středy poráží psy a vaří polívku pro chudý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam