• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LADY_CANDAR: ve vnitroblokách se nechovaj koně, ale pár prasat se tam vejde. Do sušárny páreček hus a máš na zimu vystaráno (aspoň takhle to vyprávěla babička o druhý světový)
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    OMNIHASH: Mimo prvního pátku v měsíci ale! To obcházej vnitrobloky řezníci z koňskýho trhu. Trochu řev a bordel, děcka si někdy nad kobylkou pobrečí, ale klobásky jak víno.

No a na spodním Žižkově u kostela ras v ty středy poráží psy a vaří polívku pro chudý.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PETER_PAN: no my tady v Prahe porážíme prasata na ulici běžně každou středu, v pátek pak v průjezdech bouráme krávy.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    N_I: Je to hipstersky tim ze maji vousy, nebo tim ze do toho davaj asijsky koreni? Prijde mi to OK celkem.
    N_I
    N_I --- ---
    Poctivá zabijačka s asijským nádechem v Praze - BACKDOORS #4
    https://www.youtube.com/watch?v=ns6BuiaeGQY
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    EATHAT: Určitě ještě musí dělat nějaký měšec s příběhem :D Něco jako tohle ;)
    DEB
    DEB --- ---
    EATHAT: aha a nebo ve svy dřevěný truhlici s příběhem
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    DEB: a kam dam drobny? aaah uz vim ty mam v Tesle v prihradce :D
    DEB
    DEB --- ---
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    GEISHA: Nápodobně...já jsem si myslela, že si borec prostě na koleni celkem s rozmyslem upcykluje sem tam lepší hadérek ze seku, popřípadě teda něco vyrobí (ty modrotiskové sukně se mi líbily moc), ale teď mi přijde, že to seká jak Baťa cvičky, nevím, co je původní a co recyklované a ta cena za tu sukní mě teda položila.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Jako já mám jeho tvorbu ráda, ale prodávat tuhle čundr kántry sukni za šestku je pro mě trochu nesmysl.

ERRTU
    ERRTU --- ---
    VYHULENY_UFO: doufam ze ten vnitrek aspon neni hoblivany pro autenticky zazitek intenzivniho kontaktu se drevem, v tomto pripade zastoupenem hrsti trisek v prdeli :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GEISHA: Za ty prachy! :))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GEISHA: Hajzl maj, suchej by si snad nedovolili:))

Nechybí ani malá kuchyňka, umyvadlo s vodou a něco malého na zub. K dispozici je i toaleta, takže netřeba běhat za křovíčko.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja se si puvodnd myslel ze to je jako kuchar, s hrůzou mi po dni dvou doslo ze to je fancy kozenkova vesticka, genericka arty kerka atd..nevim co je horší zda to tetovani pred uchem nebo ty fousky. Kill me pls
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    VON_GILOTINE: Takže pominul trend hamburgerů a vytláčí je další streetfood?
    DEB
    DEB --- ---
    VON_GILOTINE: 🙂🔫
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    veci s pribehem

ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    EATHAT: prý crosscafe. Credit je buď LP nebo HP, už nevím...
    DEB
    DEB --- ---
    PETRUSCHKA: aspon bude jednodušší je rozeznat az to pujdeme vystrilet :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam