• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    OUKE: me teda nejvic zaujal provrtanej odrezek 790,-
    DEB
    DEB --- ---
    OUKE: prkénko 5 hodin, auticko 3 hodin, how?
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    OUKE: Tvl a já si říkal jak asi vypadá "kálející" prkýnko ;D
    OUKE
    OUKE --- ---
    OUKE: https://www.fushka.cz/

např. nejlevnější variantu krájecího prkýnka si můžete vyrobit za 3690,- nekup to!
    OUKE
    OUKE --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    KAIRRA: protoze kloboucnik je jasna meta pro ty co nejedou canadian-woodcutter ale nakoupil-jsem-v-sekaci-v-roce-1910-a-uz-tenkrat-to-bylo-z-mody.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    VIXLE: škoda že v tý sadě maj prostě jen REJŽE
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    SKALARIAK: no jo ale ty poznas takhle od oka bhutanskou cervenohnedou basmati od divoky callaspary? a to prece nechces poplest kdyz jdes delat veganskej tri-grain salatik!
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    VIXLE: hlavně to by jeden nepoznal, že má zasranou rejži ve skleněný lahvi, tak si to tam nalepí
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    Tohle je spíš z cyklu "Hi fellow kids!", ale trošku tam tu hipsteřinu cítím

Stylove dvere pro stylovy typky do stylovyho bejvacku. Jestli si pravnej typan nebo stylova buchta, tak se ti musi libit😍 Pokud dokazes pouzit svuj sarm a um renovaci odusevnelych kousku, svliknou se ti do sve plnohodnotne masivni krasy. Proste efesni kousek, co chces. Za? Jedna Emicka Destinova postaci k dokonalemu bydlenicku tvemu😍 navic tim prispejes k vystavbe jurty pro lesni skolku HraLES🌲❤️
    HARDY
    HARDY --- ---
    KAIRRA: tak je to takovej zenovej kóan pro hipstery...
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    GEISHA: ale samolepky po 7,40 jdou asi na odbyt. kill me pls
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    KAIRRA: Ha, tak díky za rozšíření obzorů, to mi úplně uniklo.
    Ten profil je každopádně ,,zajímavej" celej.
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    WRNQ: je to citát z Alenky v říši divů, ale je z nějakého důvodu populární mezi hipstry, tak třeba se tu dozvím proč
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Vysvětlete mi to někdo, prosím.
    Nebo je odpověď ,, Letná"?

SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    N_I: jako to video sem docela patří no :)
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    tohle je podle mě kvintesence hipsterství - zpřístupnit něco výjimečného masám a tím to nenávratně dojebat
    Klenot v horách. Architekti vytvořili v Beskydech kouzelný prostor
    https://forbes.cz/klenot-v-horach-architekti-vytvorili-v-beskydech-kouzelny-prostor/
    N_I
    N_I --- ---
    SKALARIAK: hele já to už nechtěl rozmazávat, ale ta zabijačka je hlavně vole v krymský...ještě se chceme bavit o tom, že to sem nepatří? :) Já to mám u trafora rád, ale ten podnik sem prostě patří a ikdyž sem na této akci nebyl, věřím, že za prdelačku tam dáš třeba za krásných redefinovaných sedumdesát pět káčé...
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    ZUZKAOU: jo tak video sem zvladnul asi minutu, "moderace" franty ortmanna je dost nezvladnutelna....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam