• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    TURIKAN: ono to tam ještě pět let zpátky vypadalo takhle. Tohle má za mě do hipsterství daleko, bo tady si někdo kurva máknul.

CUKI
    CUKI --- ---
    TURIKAN: To místo znám, chtěl jsem to kdysi koupit. :-) Jako asi si docela mákly, ale tedy bez oken a topeniště hned u největšího stavebního otvoru co tam je... :-)

Předpokládám, že v zimě se najde nějaký ten volný termín :-D
    RATUS
    RATUS --- ---

Ledvinka FRNDA "Vnímáme ji jako vyjádření stylu a individuality."
    Ledvinka FRNDA zlatá | Entl.cz
    https://entl.cz/produkt/ledvinka-frnda-zlata/
    COMMANDER
    COMMANDER --- ---
    Zpět k hipsteřině!

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    INK_FLO: kde ja mohla dneska bejt, kdyby Holba delala nealko v mych stredoskolskych dobach.
    PITRSK
    PITRSK --- ---
    TALPENNY: Co to meles ty vorechu? Primator ted dela skvely piva...
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    Dovolte mi připojit se k odborné pivní debatě - Holba začala dělat nealko...

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TALPENNY: tim vysvetluje PU nizkou voltaz...
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PALEONTOLOG:

:D procesy kvašení, zrání, bukety, naplnění půllitru s láskou a příběhem od Vašich Mirka a Lucie,.. jestli přesně tohle neřešej lidi na Letné s pěnou ve vousech co se jim ve stylových retro brýlích právě odráží iPhone s otevřeným profilem Třeštíka, čtyřka s kouřovým Šuperkou a dřevěný talíř s fair trade vegan vydří čenichy :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VYHULENY_UFO: To se ti může stát s libovolnou ochutnávkou alkoholu a i jídla. Ale je pravda, že s pivem to bývá veselejší
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TALPENNY: pu je draha sracka, ma to 11,1 a schovava se za lezaky. nevim prsene, cemu jsi na tom nerozumel
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PALEONTOLOG:

Zkus si zajet do Plzně na Parkán na nefiltr Plzen rovnou z pivovaru- uvidíš ten "patok" co strčí do kapsy veškerý hipsterský Pisswassers typu "Šuperka - (wannabe belgické) crafted beer s ocasem a jemným kouřovým buketem kozou letmo pomočených malin" apod. úplně s přehledem :)

Uznávám ovšem že vzhledem k ceně a tedy "výtoči" a kvalitě "péče" ve velký řadě podniků dostává na frak snad nejvíc ze všech běžně dostupnejch piv a za festákovou "Plzen" by někdo zasloužil doživotní pitnou kůru Primátorem , Zubrem anebo aspon Budvarem desítkou.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    kšeft není svatej, ať de dopiče
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    tak jí to přejte - když má kupce, budiž jí přáno :)

(a Matušku bych si teda taky dal, místo toho musím sedět na meetingu...)
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    VYHULENY_UFO: kdybys kolego měl instagramy, tak bys viděl ten přínos, nedávno házela štětcem na plátno dokonce z druhý strany pokoje! Za mě platí, že její největší přínos je to, že je vnučka Majora Zemana.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    XARGH: předraženejší patok aby jeden pohledal. prej ležák s 11,1 stupňovitostí, nejspíš kvůli těmhle zlodějům se změnil zákon o potravinách tak, že jsou jen výčepní, ležáky a speciály. plzeň je totiž na spodní hranici jedenácty, ale ležák, lol :D ať chčijou nla hlavu někomu jinýmu :)
    DEB
    DEB --- ---
    CDR: styd se, jsem ted vyvrhla obed
    CDR
    CDR --- ---
    CUKI: how dare you!

TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    CUKI:

To je báječné a jistě to nějaký další vyznavač pohůdky u produktů malých pivovarů co přijdou k chuti zejména vousatým office lidem z Letné anebo třeba hardcore cyklistům ocení :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    TALPENNY: nevim kdo je lena bauer, v sokolovně jsem nikdy nebyl. Ale Matuška je Matuška a je mi fakt u pr kde si ho dám.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO:
    Ano, právě tvoří díla, můzy poletují kolem a situace je patrně mimořádně pohnutá protože chybí kilometrové popisky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam