• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZEAVERUber - Everyone's private driver
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ALESH: nevim jakou mas s uber smlouvu. sacuju ale nejakou prikaznickou a to ti nezavisly zl staci
    ALESH
    ALESH --- ---
    PALEONTOLOG: takze mam jit na zivnostenskz urad a rict, ze chci "obyc nezavislou cinnost"?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    předpokládám obyč. nezávislá činnost
    ALESH
    ALESH --- ---
    Zdarvim. Chci jezdit pro uber, na jejichs trankach jsem vyplnil uplne vse (doklady atd..)
    Chybi mi jen zivnostnak. TO je nejaky specnialni zivnostak na rizeni, nebo nejaky obecny?
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Měl bych dotaz. Bude mi UBER fungovat po změně sim karty? Když přijedu do USA a narvu tam At&t? díky
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    Uber a jemu podobni jsou skvela metla na ty specialne prazsky taxikarsky srace...

    Nedejzdim tim jen abych usetril. Jestli jedu z hospody hospy kde stoji drink 150 tak je mi fakt jedno jestli jedu za 118 nebo za 151 :) ale vim, ze me zadnej prazskej taxikarskej sopl neokrade a jeste mam vuz do 3min :)

    Viva Uber. Jebat taxikarsky PRAZSKY svine!
    MELLKORI
    MELLKORI --- ---
    KUBULA: Já čekám na přidělení DIČ od finančního úřadu jinak nemůžu pokračovat :)
    KUBULA
    KUBULA --- ---
    je zde nejaky aktivni ridic? ba dokonce nekde kdo jezdi pod zivnostnakem nekoho jineho?
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    JOHNY_V: No prekvapive Uber serre licencovany taxikare (coz chapu, ale reseni je prestat vydavat prukazky taxikaru a podobny picoviny, nikoliv nutit uber do koncesovani, ale to je na jinou diskuzi). No a Uber se nechal slyset, ze magisratni kreditky nechal zablokovat, takze urednici co normalne kontrolujou taxiky jsou nahrany. No takze to vzali do vlastnich rukou ty drozkari a domluvili si to s MP praha ze jim budou udavat Uber ridice no...
    JOHNY_V
    JOHNY_V --- ---
    ZEAVER: Hele v helpu se píše že si můžu jízdu zrušit do 5 min, já jí zrušil do 30ti sec - tak nebo tak by žádná mapka neexistovala. Kdybych se neobjevil do těch 5-ti minut a nezrušil nebo zrušil po těch 5-ti minutách pak je fér strhnout si odemne těch 50kč, takhle bych uvažoval. Systému by slušelo víc kdyby to poznal sám co se událo (prostě časový sled a zda se jízda uskutečnila), takhle to tam vyčetl někdo kdo ten systém spravuje až na můj popud. To jestli si ty - jako řidič - dostal těch 50kč nebo ne by měl určovat ten limit 5-ti minut, čili chápu proč nedostat 10kč za minutu čekání, když tě někdo vypeče s objednávkou.... ale věřím navíc tomu, že většina objednávek bude eventuelně zrušena v mnohem kratším čase pak nevídím důvod vůbec něco strhávat nebo za to někomu platit.



    TABORACEK: Můžeš to prosím rozvést pro ne-insidera :) Co to v praxi znamená ?
    ZEAVER
    ZEAVER --- ---
    JOHNY_V: Jasný, ten podvodný řidič mohl dát že tě jakože vyzvednul a pak to ukončit. Přišel ti takovej ten mail o provedený cestě? Je tam mapka a rozepsaná cena, mělo by to tam být kdyžtak vidět. A nebo druhá možnost je jak říkáš, v řidičský appce můžeš kliknout že se pasažér neobjevil. Někdy jsem za to jako řidič dostal nástupní sazbu a někdy ne.
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    hele ja jsem se potkal s nejakym bejvalym taxikarem, a ten mi rikal, ze je na nejakym seznamu dobrovolniku, ktery se budou nechavat vozit uberem rovnou do naruce Taxi teamu(!!!) MP Praha. Vubec nevim co je na tom pravdy, ale prasteny ty taxikari jsou jeste vic nez jsem si myslel...
    JOHNY_V
    JOHNY_V --- ---
    Tak jenom pro informaci, dneska mi peníze přičetli zpět - uznali chybu .) Mám rádost, že je to férová služba. Ale pořád mi vrtá hlavou ten týpek, řidič čislo jedna, okamžítě přijel k mýmu domu, čekal tam asi 30 sec, nebral to a pak odjel a mne to strhlo ty peníze. Neznám appku ze strany řidiče, ale jestli tam nenaklikl něco jako storno po čekání a myslel že to kápne snadný prachy :-) Nevím, už je to šumák, nic mu to nékáplo a hlavně že služba funguje férově.
    JOHNY_V
    JOHNY_V --- ---
    Včera sem jel z ipáku ke slováči, ale na první pokus mi vyjel nejakej podivín-ridič cizinec... říkám - radši mu zavolám aby věděl jak a kde mě má nabrat, nebral to. Stornoval jsem to prakticky hned ale bylo vidět, že mi stojí u domu (protože jeho původní vzálenost byla asi 1min), v zápětí následoval druhej pokus chlapík maximálně v pohodě odvezl za férovou cenu a ještě jsme se ohvezdičkovali :)) nicméně den na to koukám na výpis a za toho prvního chlapíka 50kc fuč, přitom se vše událo velice rychle... je to ok? Mě je to šumák akorát mi jde o princip, podle vizáže i jmnéna fakt podivín, v helpu sem se štoural a němělo by se to tak stát... tak nevím nahlásil sem neznámou platbu a uvidíme. Myslíte že by existoval způsob jak si ten ňouma takhle přivydělá? :)
    ZEAVER
    ZEAVER --- ---
    MAWERICK: Včera Uber posílal email s informacemi o daních. Ještě jsem to nepročítal celé, ale je zřejmé, že se to snaží co nejvíc "zlegalizovat". Od 31.1.2016 budou vyžadovat od všech daňové informace.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    cau rad bych se pridal k ZEAVER:
    jak je to resene co se nejake smlouvy a pak pripadnych faktur a tak tyka? nebo mozna jinak:) Jak moc schwarzsystem to je? :)
    ZEAVER
    ZEAVER --- ---
    Zkoušel někdo ty ranní špičky? Byl jsem jezdit teď v pondělí a jako nic moc. Jak je všude provoz, tak hodně roste spotřeba a těch jízd během rána / dopoledne taky nebylo tolik.
    ZEAVER
    ZEAVER --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Jo, to jo. Ono záleží jak moc se tomu věnuješ a co od toho chceš. Můžeš jezdit klidně jednou týdně, ale pak nemůžeš čekat že z toho bude nějakej závratnej výdělek.
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    ZEAVER: zaplatí to aspoň havarijní a povinné ručení?
    ZEAVER
    ZEAVER --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Zatím mi to přivydělává dobře.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam