• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Akorát teda napoprvý jsem si zahrál peaceful mode a minimem brouků a když jsem to napodruhý zapnul na normal, tak mě to teda nebaví, jak furt pruděj.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Tak a jsem v tom taky. Prvni pokus jsem po zahajeni vyroby baterek a modry science zabalil a zacal znova :) Rada c.1.zni nebat se roztahovat a nechavat si hodne mista do budoucna.
    FURAN
    FURAN --- ---
    Tak nová lokomotiva je luxusní. Ta trocha cyber punku je fajn, vysoká užitná hodnota za levný peníz. Ale stejně v pozdější hře čekám na nějakou "white science".
    Despicable me minions HD- vector vs gru
    https://www.youtube.com/watch?v=n8hlZcgXjoU

Plamenometná věž je taky slušná. Přistanu na MOJÍ planetě a koukám, že mi po ní lezou nějací červi.
    Protoss Executor Selendis: "The only cure for infestation is purification by fire."
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    FURAN: Hlavolam s dopravniky uz byl v 0.12, jestli myslis tu "kampan".
    Vytezitelna skala FTW!

Flekata mapa mi ani neprisla (zacal sem novej save hnedka), ale ctu na netu ze si stezuje vic lidi a najednou to vidim.. = D Ale nijak mi to nervy nedrasa.

Lag nemam ani na 0.12.35 (a starsich) sem nemel. 3roky starej laptop, i7, w8.1...
    FURAN
    FURAN --- ---
    Tak jsem kratičce ochutnal verzi 0.13:
    + Hlavolam s dopravníky je vtipný nápad
    + Konečně vytěžitelná skála

- Mapa je šíleně flekatá. Nastavení terrain segmentation s tím nic neudělalo. Tohle by opravdu chtělo texturovat podle fiktivní nadmořské výšky a přidat více přechodných textur.
    - Už verze 0.12.35 mi vykazuje lag: Když vezmu do ruky nějaký předmět, sleduje myš se spožděním. Když k tomu zmáčknu Ctrl, ještě se to zhorší, dokonce se ten lag kumuluje. Chvilku rejdim s myší a předmět sleduje stejnou trajektorii i s několika sekundovým spožděním. Mám W10 a poslední Core i7. Máte někdo stejný problém?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    somehow related:-)

http://qr.ae/81sSmj
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    FURAN
    FURAN --- ---
    FRONEMA: Zkus výkonnější základnu, rozsáhlou železniční síť a podpůrný zásobovací a konstrukční systém dronů.

Factorio Train Tutorial by Colonelwill and Xeteth
    https://www.youtube.com/watch?v=3ZiL7_vfJtQ
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    hlasim poslanou raketu! trvalo mi to 18 hodin ciste hry, protoze jsem pred tim hrala jen par tutorialu a nektery veci jsem fakt nevedela jak se delaj a objevovala je za chodu, nechtejte videt, jak vypadalo moje prvni zpracovani ropy nez jsem si to srovnala co kam ma vest :)

Jake jsou dalsi zajimave vyzvy? nebavi me boj proti alienum, spis nejaky stavitelstvi
    FURAN
    FURAN --- ---
    Tady ještě jedna méně obtížná (než ta šílená před tím :D )
    >>>AAAMABYAAAAEAwYAAAAEAAAAY29hbAICAgoAAABjb3BwZXItb3Jl
    AQICCQAAAGNydWRlLW9pbAICAgoAAABlbmVteS1iYXNlAwICCAAAAGl
    yb24tb3JlAQICBQAAAHN0b25lAwEC+LRQ2lGYAABVdwAAAAAAAAAAAA
    AAAAKJxMs=<<<
    Obejdi hnízdo nahoru, natěž 10 kamenů a pak doprava dolů, je tam měď a maličké ložisko železa. A pak další postup doleva nahoru.
    FURAN
    FURAN --- ---
    HEINZZ: Já mám nějakých 150 hodin total, ani kampaň nemám dohranou. Trávil jsem hodně času napínáním možností hry v těchto situacích, tedy nulová safe area a odhad, jak daleko musíš být od alienů, aby si tě nevšimli. Stavění prvních hradeb z dřevěných beden nebo potrubí. Co nejrychlejší výroba kulometných věží, hodně kácení stromů, apod.
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    FURAN: to mám ještě dost času než na tomhle lvlu budu.. = )
    FURAN
    FURAN --- ---
    HEINZZ: Jako jde to, mám už 42 hodin na této hře. Prostě opatrně po špičkách našlapovat a krást jim to pod nosem. To uhlí těžíš pod téměř permanentním útokem, až nabereš dost energie se ven prostřílet :)
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    FURAN: tyve sem to zkusil a 00:00:25 a jako WTF......
    FURAN
    FURAN --- ---
    Až si budete jistí v kramflecích, tady je pořádná výzva:

>>>AAAMABYAAAADAwYAAAAEAAAAY29hbAUFAAoAAABjb3BwZXItb3Jl
    AQQCCQAAAGNydWRlLW9pbAEEBAoAAABlbmVteS1iYXNlAgQACAAAAGl
    yb24tb3JlAgQCBQAAAHN0b25lAwMC7AW57olVAABjaAAAAAAAAAAAAA
    AAAPSE4+4=<<<
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    Tak se taky hlásim, zakoupeno, staženo a zatim naklikáno pár hodin, není momentálně čas, ale jakmile čas bude tak si na to budu muset dát dva tři dny volno.. = D
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    tak díky za novou závislost....
    já už to hraju pátej den, ale taky v klídku... a zjišťuju jak neumim vůbec plánovat dopředu, mam tam pěknej bordel, kžíží se mi tam dopravní pásy a ten chaos v elektrickejch sloupech ani už neřešim
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    OMNIHASH: uz jsem na sedmnacti no :D hraju to pomalu jako relax, chci mit vsechno automatizovane, zadne BruteForce reseni a adhoc staveni :) zatim hraju kampan "nadeje", nebo jak se to jmenuje
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    OLTSKUL: tak to se ozvi za dalších čtyřicet :P
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    Klobou dolu... zacal jsem to hrat... rovnou jsem vtom utopil ctyri hodinY!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam